Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Відкриті форуми Єдності

Відкриті форуми Єдності Всі пов'язані з Єдність. Обговорення, ідеї, думки .... що не вписується в іншому форумі.

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Greatfull , Рефлексія
Відео: Greatfull , Рефлексія ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 07-04-2009, 09:18 AM   #1 (Постійне посилання)
Користувач
Користувач
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Місце: Лос-Анджелес
Записи блога: 1
Поблагодарили 41 раза в 26 повідомленнях
Phoenixflame is on a distinguished road

Рефлексія: Бути Greatfull

Hello All My Beautiful Духів,

Я взяв момент reflextion сьогодні. І зрозумів, що мені потрібно, щоб дати всім вам щиру вдячність. Дороги ми на такий час Rocky, жорсткою, складною, (додати Adj. Тут). Через все, що я знаю, що без вас в цьому зі мною, це буде набагато більш складною. Я може і не знаємо вас як ще, але я знаю, що ти є. І за що я greatfull.

Большое вам спасибо тільки за те, що це були ви, і брати на себе це дивовижне подорож twards наше майбутнє. Моє серце повно, тому що ви тут. Пам'ятайте, що Ви, самі благословення.

Натхненний свій світ,

Phoenixflame.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Reply

Мітки
Greatfull , Рефлексія
Greatfull , Рефлексія ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді