|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open Oneness Forumi Karkoli, povezanih z Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugi forum. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Države
Države
|
Reflexion: Being GreatfullHello All My Beautiful Spirits,
Sem vzel trenutek reflextion danes. In spoznala, da sem potreboval, da bi vsem, ki ste mi iskreno zahvalil. Smo na cesti, je včasih skalnata, težka, zahtevna, (add adj. Tukaj). Skozi vse to vem, da brez tebe v tem z mano, bi bilo toliko večji izziv. Jaz lahko ali pa ne veš, da doslej, ampak vem, vi ste tam. In za to sem greatfull. Najlepša hvala za preprosto vas, ter ob tem na neverjetno potovanje twards našo prihodnost. Moje srce je polno, ker ste tukaj. Zapomni si, sami so blagoslov. ![]() ![]() ![]() Navdih Your Light, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|