|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
Reflexie: Fiind GreatfullHello All My Beautiful Spirits,
Mi-am luat un moment de reflextion astăzi. Si a dat seama că am nevoie de a oferi tuturor de tu recunoştinţa mea mai sincere. Suntem pe drumul este uneori stâncoase, greu, provocator, (a se adăuga adj. Aici). Prin tot ceea ce ştiu că fără tine în această cu mine că ar fi mult mai dificil de atins. I poate sau nu să te cunosc ca a încă, dar stiu ca sunt acolo. Şi pentru că am greatfull. Vă mulţumesc foarte mult pentru a fi pur şi simplu tine, şi luarea in aceasta calatorie uimitoare twards viitorul nostru. Inima mea este plină pentru că sunteţi aici. Amintesc de tine, te sunt o binecuvântare. ![]() ![]() ![]() Inspirat de Your Light, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Tag-uri |
| Thread Tools | |
| Moduri de afişare | |
|
|