|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open nedalāmība Forums Jebkas, kas saistīti ar vienotību. Diskusija, idejas, domas .... kas neietilpst kādā citā forumā. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||||||||||
|
Loceklis
Loceklis
Es esmu bijis prom no šī pavediena visvairāk diegi personisku iemeslu dēļ 3D. Lai gan tā var šķist pie reizes es esmu online es patiesi neesmu. Skatīt Es šo manu mājas lapu
Blog Entries: 1
un, kad kāds izmanto datoru, lielākā daļa laika viņi izmanto citas cilnes savā pārlūkprogrammā un atstāt šo vienu open. Sorry for my plankumains apmeklēšanu. Man patika lasa jūsu dialogu.
Pateicās 41 Times 26 Ziņojumi
|
Pārdomas: Būt GreatfullHello All My Beautiful Spirti,
Es iedzēru brīdi reflextion šodien. Un sapratu, ka man vajadzēja dot visiem jums manu visdziļāko pateicību. Ceļa esam uz reizēm akmeņains, grūts, challenging, (pievienot adj. Here). Ar visu, ko es zinu, ka bez jums tas man būtu, ka daudz grūtāks. Es var vai nevar zināt, ka jums kā vēl bet es zinu, jūs tur. Un par to es esmu greatfull. Thank you so much vienkārši jums, un uzņemas šā amazing ceļojumā twards mūsu nākotni. Mana sirds ir pilna, jo jūs esat šeit. Atcerieties, jūs sev ir svētība. ![]() ![]() ![]() Iedvesmojoties no Jūsu Light, Phoenixflame. |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|