|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Atidaryti Išskirtinis Forumai Dalykų, susijusių su vienybę. Aptarimas, idėjas, mintis .... kad netelpa į kitą forumą. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Valstybės
|
Reflexion: Being GreatfullHello All My beautiful Spiritai,
Mane paėmė iš reflextion metu šiandien. Ir supratau, kad man reikia suteikti visiems jums mano nuoširdžiausią padėką. Kelio mes apie tai tuo metu, Rocky, kietas, sudėtingas, (pridėti Reg. Čia). Per visus, kad aš žinau, kad be jūsų šis man būtų, kad dar daugiau pastangų. Aš gali arba negali žinoti, kad nuo šiol bet aš žinau, tu ten. Ir kad aš greatfull. Thank you so much for tiesiog yra jūsų, ir atsižvelgiant į šį nuostabų kelionę twards mūsų ateitį. Mano širdis pilna, nes jūs esate čia. Nepamirškite, sau yra palaima. ![]() ![]() ![]() Įkvėptas jūsų šviesa, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|