Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Atidaryti Išskirtinis Forumai
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Atidaryti Išskirtinis Forumai Dalykų, susijusių su vienybę. Aptarimas, idėjas, mintis .... kad netelpa į kitą forumą.

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Greatfull , Reflexion
Video: Greatfull , Reflexion ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 07-04-2009, 09:18   #1 (Permalink)
Valstybės
Valstybės
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Padėkojo 41 kartus iš 26 vietų
Phoenixflame is on a distinguished road

Reflexion: Being Greatfull

Hello All My beautiful Spiritai,

Mane paėmė iš reflextion metu šiandien. Ir supratau, kad man reikia suteikti visiems jums mano nuoširdžiausią padėką. Kelio mes apie tai tuo metu, Rocky, kietas, sudėtingas, (pridėti Reg. Čia). Per visus, kad aš žinau, kad be jūsų šis man būtų, kad dar daugiau pastangų. Aš gali arba negali žinoti, kad nuo šiol bet aš žinau, tu ten. Ir kad aš greatfull.

Thank you so much for tiesiog yra jūsų, ir atsižvelgiant į šį nuostabų kelionę twards mūsų ateitį. Mano širdis pilna, nes jūs esate čia. Nepamirškite, sau yra palaima.

Įkvėptas jūsų šviesa,

Phoenixflame.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Reply

Žymos
Greatfull , Reflexion
Greatfull , Reflexion ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus