|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Tükörkép: Being GreatfullHello All My Beautiful Spirits,
Vettem egy pillanatig reflextion ma. És rájöttem, hogy van szükségem, hogy minden szavamat őszinte hálával. A közúti vagyunk időnként köves, kemény, nagy kihívást jelent, (add adj. Itt). Az összes, hogy tudom, hogy nélküled e velem lenne, hogy sokkal nagyobb kihívás. Én lehet, hogy nem tudja, mint a még nem, de tudom, hogy ott van. És hogy én vagyok greatfull. Nagyon köszönöm, hogy fel csupán, hogy te, és figyelembe ezen a csodálatos utazás twards jövőnket. A szívem tele van, mert itt van. Emlékszem rád, magad is áldás. ![]() ![]() ![]() Inspired by Your Light, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Címkéket |
| Thread Tools | |
| Megjelenítési módok | |
|
|