|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Otvori Oneness Forumi Ništa se odnose na Jednost. Diskusija, ideje, misli .... da ne stane na nekom drugom forumu. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Reflexion: Biti GreatfullHello All My Beautiful Spirits,
JA je uzeo trenutak reflextion danas. I shvatio da mi je trebalo da daju sve od te moje sincerest zahvalnost. Ceste smo na se na vrijeme stjenovita, tvrd, izazovan, (dodati adj. Ovdje). Kroz sve što znam da bez tebe u ovom kod mene bi bilo da je mnogo više izazovan. Nisam svibanj ili možda znaš što još, ali znam da su tamo. I za to sam greatfull. Hvala vam toliko za jednostavno vam se, a uzimajući u ovom čudesnom putovanju twards našu budućnost. Moje srce je puno, jer vi ste ovdje. Vas Zapamtite, sami su blagoslov. ![]() ![]() ![]() Nadahnut vaše svjetlo, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|