|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ανοικτό Oneness Φόρουμ Οτιδήποτε σχετίζεται με την Ενότητα. Συζήτηση, ιδέες, σκέψεις .... ότι δεν ταιριάζει σε άλλο forum. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Τα
Τα
|
Reflexion: Being GreatfullHello All My Beautiful Ποτών,
Πήρα μια στιγμή reflextion σήμερα. Και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να δώσει σε όλους εσάς ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου. Ο δρόμος θα είναι σε μερικές φορές είναι βραχώδες, σκληρή, προκλητική, (προσθέστε adj. Εδώ). Μέσα από όλα που ξέρω ότι δεν είστε σε αυτό μαζί μου θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Ι μπορεί ή δεν ξέρετε από ακόμα, αλλά ξέρω ότι είσαι εκεί. Και για να είμαι greatfull. Σας ευχαριστώ πολύ για απλά να σας, και λαμβάνοντας σχετικά με αυτό το εκπληκτικό ταξίδι twards το μέλλον μας. Η καρδιά μου είναι γεμάτη επειδή είστε εδώ. Θυμηθείτε, εσείς είναι μια ευλογία. ![]() ![]() ![]() Εμπνευσμένη από Φως σας, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|