|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Open jednota Fórum Cokoliv týkající se jednoty. Diskuse, nápady, myšlenky .... který se nevejde do jiného fóra. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Úvaha: Být greatfullHello All My Beautiful Destiláty,
Vzal jsem si chvíli reflextion dnes. A uvědomil si, že jsem potřeboval, aby všichni moji upřímnou vděčnost. Jsme na silnici je někdy skalnatá, tvrdé, náročné, (přidat adj. Zde). Přes všechno, co vím, že bez vás v tomto se mi, že to, že by bylo mnohem obtížnější. I může, ale nemusí vědět, jak přesto, ale já vím, že jsi tam. A na to já jsem greatfull. Mockrát vám děkuji za prostě vás, přičemž na tuto úžasnou cestu twards naši budoucnost. Mé srdce je plné, protože jste tady. Pamatujte si ty sama je požehnání. ![]() ![]() ![]() Inspirovaný Your Light, Phoenixflame. |
||
|
|
|
![]() |
| Tagy |
| Nástroje témat | |
| Zobrazovací módy | |
|
|