Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Open Teuhidi i TiranaLive
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum.

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Akti Social Groups Ndjenjat
, Akti Social Groups Ndjenjat Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 07-01-2009, 06:05   1( permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Vendndodhja: Bossier
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Ndjenjat e mia dhe mënyrën se si unë akt.

Hello miqtë e mi të dashur, për mënyrën se si unë të sillen dhe të veprojnë.

Unë kërkoj të gjithë për të, ju lutem kuptoni, nuk kam qëllimet e ofendim dikush këtu, kur është fjala për besimin e të gjithëve.

Kjo nuk është vlerësuar për të vënë mua në kategorinë e të krishterë closeminded apo budist, ose çdo gjë që e vënë atë.

Unë jam i butë sinqertë me një ndjenjë të guximshme të fjalëve.

Të gjithë ju duhet të kuptoni Unë jam pagane.
Unë nuk jam një Wiccan as jam unë një magjistare.

Arsye kam një qëndrim të ashpër mbi gjëra është sepse, unë hiqet "tim udhë" një kohë të gjatë më parë.

Mos mendoni se unë kurrë nuk do të ketë një personalitet fal edhe pse unë nuk e tregojnë atë. Forgivance është një mënyrë e shëndetshme e jetesës.

Unë gjithashtu shpresoj se gjithkush e kupton, unë nuk e pëlqen kur njerëzit përdorin butonin japin kuotën e tyre mbi mua. It's just annoying.

Gjithkush ka të kuptojë, edhe pse unë nuk e di ju, unë dua të gjithë në këtë planet.

I mean I love you all.

Ndjenjat e mia janë gjithmonë pozitive.

Pra, kur të shkoj për disa njerëz, kjo është për shkak të disa postime që janë të postuara me di vërtetën, e vërteta juaj është kar pakuptimta.

Pastaj fillojnë të mbrojtur veten, sepse ajo që ju thonë se është e drejtë dhe presin mua, ose të tjerë si unë që të tregoj respekt.

Kur nuk ka asnjë provë shkencore që të vërtetat tuaja janë të sakta.

Gjithkush ka të vërtetën e tyre, kështu që për deputetët dhe ardhurish, nuk vijnë këtu për t'u përpjekur për të bindur të tjerët.

Gjithkush është i mirëpritur shumë këtu.

Jonas1 dhe unë nuk e vlerësoj njerëzit treguar deri këtu me një / qëndrim Moderator Administrator këtu, ai nuk do të tolerojë atë.

Unë jam vetëm Moderatorët mbi Wicca & Magjia dhe kam ndihmuar të tjerët kur është e nevojshme. Kjo është kur fillojnë disiplina.

Kjo faqe e internetit është duke u shikuar mbi dhe ne nuk duam të gjithë të fillojnë të menduarit, se kjo faqe nuk është duke u moderuar apo administruar.

Çdo person ka lirinë për të bërë atë, ju lutem.

Jo lirinë për të shkaktuar probleme dhe të fillojnë të reviling të tjerët për atë që ata besojnë, ose për atë që është duke u vënë këtu.

Unë kam një personalitet shaka, të tjerët marrin rrugën e gabuar.

Bëj thirrje që zgjohen në anën e gabuar të krevat.

Anëtarët dhe anëtarët e rinj duhet të kuptojnë, na Moderatorët nuk më pëlqen të disiplinuar.

Nëse ka diçka të gabuar me gjërat ne mënyrën lloji këtu dhe pas tyre, ju lutemi tregoni veten tuaj mbrojtës në një mënyrë "pozitive".

"Nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të besuar."

"Nuk ka asnjë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të ngrënë një Reese's" ~ Reeses Tregtare

Pra të gjithë, I love you!

Ju besoni në atë që ju doni të besojnë.

Tregoni respekt dhe shumë dashuri.

Keni një ngrohur shumë të sinqertë dhe ngrohur mirëpritur këtu.

Ju mund të ecni në plazh të ngrohtë.

Last edited by EarthKat29; 07-01-2009 në 06:10..
EarthKat29 está offline   Reply With Quote
Pas 3 Users Say Thank You to EarthKat29 për këtë post të dobishme:
Phoenixflame (07-04-2009), Venu Nair (07-04-2009), Njoftim për ngjyra (07-01-2009)
Old 07-01-2009, 09:40   12 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 11%Activity: 11%Activity: 11%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Vendndodhja: WV
Vixzen is on a distinguished road

Re: ndjenjat e mia dhe mënyrën se si unë akt.

Të gjithë janë në gjendje të shprehin opinionet e tyre këtu është një nga arsyet më pëlqen ky vend. Njerëzit mund të kenë pikëpamje të ndryshme dhe nuk kanë nevojë për emrin telefononi ose pakëson të tjerëve vetëm sepse ata nuk pajtohen për diçka.

Unë mendoj se ju do ta vërë shumë e mirë dhe jo unë nuk do të japin kuotën e ju, të tjerët mund ta lexoni atë mirë për veten e tyre.

Të jetë mirë dhe të jenë të sigurt dhe të gëzojnë jetën. Kjo është ajo që është për të, të mësuarit është kënaqësi
Vixzen está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Vixzen për këtë post të dobishme:
FlanHimiloe (07-02-2009)
Old 07-04-2009, 02:13   13 permalink)Admin
Anëtar
Senior Member
Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37
Activity: 9%Activity: 9%Activity: 9%

Venu Nair's Avatar

Activity Longevity
4/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssss227
Blog Entries: 12
Venu Nair is on a distinguished road

Dashur EarthKat,

Qeshur gjerë në zemrën tuaj të artë! Shumë dhe shumë e dashurisë për ju!

Venu
Venu Nair está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Venu Nair për këtë post të dobishme:
FlanHimiloe 06-30-2009, 06:37
Old 07-04-2009, 03:18   14 permalink)Admin
Anëtar
Anëtar
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: (
Phoenixflame is on a distinguished road

Wink Re: ndjenjat e mia dhe mënyrën se si unë akt.

Dashur Earthkat29,

Ju keni qenë një nga më të dobishme në këtë forum për mua. Në herë kam qenë në këpucët në jetën time. Çfarë unë jam gati të thonë se nuk do të thotë që të fyej askënd, sepse unë e di kush apo çfarë e bëri this thread ...

Ju jeni të guximshëm dhe të hapur si unë jam. Jo të sugarcoat asgjë. Dhe se telashe disa njerëz në kohë. Unë them se si ajo është, sepse unë i respektoj mjaft njerëz që të mos askujt baby. Edhe unë vij nga një prejardhje pagane. Dhe kanë gjetur fjalët e mia në vende të tjera veshët të jetë një mprehtë pak, por ajo ka për qëllim të gjithë për të ndihmuar atë person të parë një tjetër perspektivë të një situate, jo për të fyer. Ndonjëherë kur themi se si është, ata që na përcjell mesazhin dont duan për ta përballuar atë. Ata pastaj ndjehen të sulmuar apo ofenduar. Nuk është reflektim prej jush, as duhet të jetë ndonjëherë. I appreciate ndershmërisë tuaj dhe jam i kënaqur që ju përket vetëm mua të mjaftueshme për të thënë atë që thotë. Kjo tregon se ato pjekuri vet shpirtërore, të mos trajtimin e qenieve njerëzore si të rritur fëmijët tregon zemrën tuaj. Dhe zemra juaj është shumë e bukur dhe i dashur.

Faleminderit për ju. Ju jeni një dhuratë të mrekullueshme në anyones jetës. Unë e di që ju jeni në minierë.

Bekimin,

P
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Phoenixflame për këtë post të dobishme:
Old 07-04-2009, 04:10   15 permalink)Admin
Anëtar
Shvercer
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 26%Activity: 26%Activity: 26%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
6/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
BelievHUman is on a distinguished road

Works for me, EarthKat29. Kjo është ashtu siç duhet të jetë. Baraka bashad, believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to BelievHUman për këtë post të dobishme:
Reply

Threads:
Akti Social Groups Ndjenjat
Akti Social Groups Ndjenjat Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. 12:10-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

Falë NLP-er gëzojnë përkthime automatike
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google