|
Členské
Senior Member
Poloha: Bossier
Thanked 182 Times in 131 Príspevky
|
Moje pocity a tak, ako som konať.
Dobrý deň, moji milí priatelia, o tom, ako som sa správať a konať.
Žiadam všetkých, aby Vás prosíme o pochopenie, nemám v úmysle sa dotkli, keď sem niekto príde na každého presvedčenia.
Nie je ocenil, aby mi v kategórii closeminded kresťan alebo Katolík, alebo čo mu hovoríte.
Som s mäkkým srdcom odvážny zmysel slov.
Všetci musíte pochopiť, že som Pagan.
Nie som Wiccan ani nie som čarodejnica.
Dôvod, prečo som prísny prístup k veci je to, že som odstránil môj "Rohožka" už dávno.
Nikdy si nemám odpúšťajúci osobnosť, aj keď som si to najavo. Forgivance je zdravý spôsob života.
Dúfam tiež, každý chápe, nemám rád, keď ľudia používajú citácie tlačidlo na mňa. Je to len nepríjemné.
Každý má pochopiť, aj keď neviem, ťa, milujem každého na tejto planéte.
Mám na mysli I love you all.
Moje pocity sú vždy pozitívne.
Takže keď som si na niektorých ľudí, je to preto, že niektoré príspevky, ktoré sú vyslaní s Poznám pravdu, svoju pravdu, je nezmysel svinstvo.
Potom začať brániť sami, pretože to, čo hovoríte, je správne, a očakávajú, že mňa, alebo iné, aby som vám ukázať rešpekt.
Keď tam žiadny vedecký dôkaz, že vaša pravdy, sú správne.
Každý má svoju vlastnú pravdu, tak pre poslancov a novo prichádzajúcimi, nepatria sem snažiť presvedčiť ostatné.
Každý je veľmi vítaný tu.
Jonas1 a nemám rád ľudí ukazovať tu s Moderátor / pozícia Administrator tu, nebude tolerovať.
Som len Moderátor nad Wicca & čarodejníctva a ja pomáhať druhým v prípade potreby. To je, keď začnem disciplíny.
Táto webová stránka je stráži a my nechceme, aby všetci začali premýšľať, že táto stránka nie je moderované a spravoval.
Každý má slobodu robiť to, čo sa vám zapáči.
Nie je sloboda robiť problémy, a začať zlorečenie iné za to, čo veria, alebo za to, čo je posta tu.
Mám žarty osobnosť, iní si to zle.
Hovorím, že prebudení na zlú stranu postele.
Členovia a noví členovia musia pochopiť, Moderátoři nám nepáči, je disciplinovaný.
Ak je niečo v neporiadku so spôsobom, akým sme typu to tu a po nich, prosím, uveďte svoje vlastné-obrany v "pozitívny" spôsobom.
"Nie je správne alebo nesprávne ceste veriť."
"Nie je správne alebo nesprávne, aby jedli Reese je" ~ Reeses Komerčné
Takže všetci, milujem ťa!
Veríte v to, čo chcete veriť.
Ukázať rešpekt a veľa lásky.
Majú veľmi zahreje srdce a zohrievajú tu vítaný.
Môžete chodiť na teplom piesku.
Naposledy upravil EarthKat29, 07.01.2009 V 06:10 PM..
|