|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
|
||
|
|
|
| După 3 Users Say Thank You să EarthKat29 pentru acest post-uri utile: |
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Sentimentele mele şi de modul în care am actului.Toată lumea să poată să-şi exprime opiniile lor aici este unul dintre motivele pentru care îmi place acest loc. Oamenii pot avea opinii diferite şi nu au nevoie de nume de apel sau de a minimaliza altor oameni doar pentru că ei nu sunt de acord cu ceva.
Cred că ai pus-o foarte bine şi nici nu voi cita tu, altele pot citi de bine pentru ei înşişi. Să fie bine şi să fie în siguranţă şi să vă bucuraţi de viaţă. Asta este ceea ce este pentru, învăţarea este bucurie ![]() |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Vixzen pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (07-02-2009)
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: Sentimentele mele şi de modul în care am actului.Beloved EarthKat,
Zâmbind larg în inima ta de aur! Multe şi o mulţime de dragoste cu tine! (Ieri), ![]() |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Venu Nair pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Membru
Membru
|
|
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Sentimentele mele şi de modul în care am actului.Works pentru mine, EarthKat29. Asta este aşa cum ar trebui să fie. Baraka bashad, believ
|
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a BelievHUman pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
![]() |
| Tag-uri |
| Thread Tools | |
| Moduri de afişare | |