Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Forumurile deschise Unime
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Legea privind , Feelings
Videos: Legea privind , Feelings ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 07-01-2009, 06:05   #1 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Mele sentimente şi modul în care am actului.

Bună ziua prietenii mei iubit, despre felul in care se comporte şi să acţioneze.

Eu cer ca toată lumea să vă rog să înţelegeţi, nu am nici o intenţiile de care încalcă prevederile legale cineva de aici când vine vorba de credinta tuturor.

Acesta nu este apreciat pentru a-mi pune în categoria de un creştin closeminded sau budist, sau orice ai pus-o.

Eu sunt cu inima moale, cu un sentiment îndrăzneţe de cuvinte.

Toata lumea trebuie sa inteleaga ca sunt un păgân.
Eu nu sunt un Wiccan şi nici nu sunt eu o vrăjitoare.

Motivul pentru care am o atitudine pupa pe lucruri se datorează faptului că, am eliminat "My rogojină" cu mult timp în urmă.

Nu cred că niciodată nu am o personalitate iertător, chiar dacă nu-mi arata-o. Forgivance este un mod de viaţă sănătos.

De asemenea, sper toată lumea înţelege, nu-mi place când oamenii folosesc butonul de cita pe mine. E doar enervant.

Toată lumea trebuie sa inteleaga, chiar dacă eu nu te cunosc, te iubesc oricine de pe această planetă.

Adica te iubesc toate.

Sentimentele mele sunt întotdeauna pozitive.

Asa ca atunci cand ajung pe la unele persoane, este din cauza unor posturi care sunt postate cu ştiu adevărul, adevărul Tău este crap nonsens.

Apoi, începe să te aperi, pentru că ceea ce spui este corect şi se aşteaptă ca mine sau de alţii ca mine să-ţi arăt ceea ce priveşte.

Atunci când nu există dovezi ştiinţifice că Adevaruri dvs. sunt corecte.

Toata lumea are adevărul lor, astfel încât pentru deputaţi şi noi veniţi, nu vin aici pentru a încerca să convingă pe alţii.

Toată lumea este foarte binevenită aici.

Jonas1 şi eu nu apreciem oamenii care arată până aici cu un / Moderator Administrator atitudine aici, el nu va tolera asta.

Sunt doar Moderator peste Wicca & vrăjitorie şi am asista alţii atunci când este nevoie. Asta e atunci când am început discipline.

Acest site este în curs de urmarit de peste si nu vrem ca toata lumea sa incepe sa te gandesti, că acest site nu este Moderat sunt sau administrate.

Orice persoană are libertatea de a face ceea ce tu, te rog.

Nu libertatea de a provoca probleme şi de a începe reviling alţii pentru ceea ce ei cred sau pentru ceea ce este de a fi postate aici.

Am o personalitate glumă, altii ia-o în mod greşit.

Fac apel că trezirea pe partea gresita a patului.

Membrii şi noii membri trebuie să înţeleagă, ne-Moderatori nu le place să fie disciplinat.

Dacă există ceva în neregulă cu felul lucrurile pe care le tip de aici şi post-le, vă rugăm să vă auto-apărare într-o manieră "pozitiv".

"Nu există nici un mod corect sau greşit să credem".

"Nu există nici o cale bine sau rău să mănânce o Reese's" ~ Reeses Comercial

Aşa că toată lumea, te iubesc!

Tu crezi în ceea ce vrei să creadă.

Arată respect şi o mulţime de dragoste.

Sa ai o foarte încălzit inima şi încălzit Bine ai venit aici.

Mai umbli pe nisipurile calde.

Last edited by EarthKat29; 07-01-2009 puţin 06:10..
EarthKat29 está offline   Reply With Quote
După 3 Users Say Thank You să EarthKat29 pentru acest post-uri utile:
Phoenixflame (07-04-2009), Venu Nair (07-04-2009), Vixzen (07-01-2009)
Old 07-01-2009, 09:40   #2 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 10%Activity: 10%Activity: 10%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Thanked 45 Times in 21 de posturi
Vixzen is on a distinguished road

Re: Sentimentele mele şi de modul în care am actului.

Toată lumea să poată să-şi exprime opiniile lor aici este unul dintre motivele pentru care îmi place acest loc. Oamenii pot avea opinii diferite şi nu au nevoie de nume de apel sau de a minimaliza altor oameni doar pentru că ei nu sunt de acord cu ceva.

Cred că ai pus-o foarte bine şi nici nu voi cita tu, altele pot citi de bine pentru ei înşişi.

Să fie bine şi să fie în siguranţă şi să vă bucuraţi de viaţă. Asta este ceea ce este pentru, învăţarea este bucurie
Vixzen está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a Vixzen pentru acest post-uri utile:
EarthKat29 (07-02-2009)
Old 07.04.2009, 02:13   #3 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

Venu Nair's Avatar

Activity Longevity
3/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssss227
Blog Entries: 12
Re: Aveţi nevoie de îndrumare
Venu Nair is on a distinguished road

Beloved EarthKat,

Zâmbind larg în inima ta de aur! Multe şi o mulţime de dragoste cu tine!

(Ieri),
Venu Nair está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a Venu Nair pentru acest post-uri utile:
EarthKat29 (07-04-2009)
Old 07.04.2009, 03:18   #4 (Permalink)
Membru
Membru
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Re: Lisa Renee iulie actualizare ASCENSIUNE
Phoenixflame is on a distinguished road

Wink Re: Sentimentele mele şi de modul în care am actului.

Dearest Earthkat29,

Aţi fost una dintre cele mai utile în acest forum pentru mine. La ori am fost in pantofi în viaţa mea. Ce I sînt despre să spun, nu este menirea de a ofensa pe nimeni, pentru că I dont know cine sau ce vi se va cere acest thread ...

Tu sunt la fel de îndrăzneţe şi ca Blunt ca eu sunt. I dont place să sugarcoat nimic. Şi asta supără pe unii oameni la ori. Eu spun ca acesta este, pentru că eu ceea ce priveşte destui oameni pentru a nu oricine copil. Şi eu vin dintr-o fundal păgâne. Şi-au găsit cuvintele mele şi în altele urechile să fie un piercing pic, dar totul este menirea de a ajuta această persoană a se vedea o altă perspectivă de o situaţie, să nu jignesc. Uneori, când spunem asa cum este, cei care ne transmite mesajul de a dont nevoie de a se confrunta aceasta. Ei, atunci simt atacat sau jignit. Nu este nici o reflecţie de tine, nici nu ar trebui să fie vreodată. Apreciez onestitatea dvs. şi bucur că aţi ceea ce-mi de ajuns să spun doar ceea ce vrei să spui. Care arată cele proprii maturitate spirituală, pentru a nu trata fiinţe umane adulţi ca nişte copii arată inima ta. Şi inima ta este foarte frumoasă şi iubitoare.

Vă mulţumim pentru tine. Sunteti un cadou uimitoare în viaţa cuiva. Ştiu că sunt în al meu.

Binecuvântările,

P
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a Phoenixflame pentru acest post-uri utile:
EarthKat29 (07-04-2009)
Old 07.04.2009, 04:10   #5 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
4/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Mulţumit de 68 de ori în 40 de posturi
BelievHUman is on a distinguished road

Works pentru mine, EarthKat29. Asta este aşa cum ar trebui să fie. Baraka bashad, believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a BelievHUman pentru acest post-uri utile:
EarthKat29 (07-04-2009)
Reply

Tag-uri
Legea privind , Feelings
Legea privind , Feelings ,

Thread Tools
Moduri de afişare

Reguli Posting
Tu nu pot post new threads
Tu nu pot post replies