Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Open Jedności Forum
Zarejestruj się Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Szukać Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Open Jedności Forum Wszystko związane z Jedności. Dyskusja, pomysłów, myśli .... które nie mieści się na innym forum.

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Nigdy nie należy unikać trudnych i niespodziewanych sytuacji. Trzeba to przyznać i przygotować się na oczy. To zajmuje więcej czasu, aby zaakceptować takiej sytuacji, tym bardziej będzie potomstwo o tym co stworzy negatywne i ostatecznie poczuć s , Uczucia
Filmy wideo: Nigdy nie należy unikać trudnych i niespodziewanych sytuacji. Trzeba to przyznać i przygotować się na oczy. To zajmuje więcej czasu, aby zaakceptować takiej sytuacji, tym bardziej będzie potomstwo o tym co stworzy negatywne i ostatecznie poczuć s , Uczucia ,

Reply

Linkback Narzędzia wątku Tryby wyświetlania
Old 07-01-2009, 06:05 PM   #1 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50Points: 5,540, Level: 50
Activity: 4%Activity: 4%Activity: 4%

EarthKat29's Avatar

Activity Longevity
2/20 17/20
Today Posts
0/0 ssssss458
Podziękował 182 Times in 131 Posts
EarthKat29 is on a distinguished road

Smile Moje uczucia i tak, jak działać.

Witaj mój ukochany znajomych, o tym, jak się zachowywać i działać.

Proszę wszystkich o proszę zrozumieć, nie mam zamiary tu nikogo obrazić, jeśli chodzi o przekonanie wszystkich.

Nie jest doceniana by mnie w kategorii closeminded chrześcijańskie, buddyjskie, czy cokolwiek powiedzieć.

Jestem miękki przekonania o pogrubionym znaczeniu słów.

To trzeba zrozumieć, jestem Pagan.
Nie jestem Wiccan nie jestem Witch.

Dlatego mam Stern nastawienie na rzeczy, ponieważ Zdjąłem "Wycieraczka" dawno temu.

Nigdy nie myśleć nie mam przebaczyć osobowość choć nie pokazać. Forgivance jest zdrowy styl życia.

Mam również nadzieję, wszyscy rozumieją, nie lubią, gdy ludzie używają przycisk ofertę na mnie. It's just annoying.

Każdy musi zrozumieć, choć nie wiem, you, I love wszyscy na tej planecie.

I mean I love you all.

Moje uczucia są zawsze pozytywne.

Kiedy więc dostać się do niektórych ludzi, to dlatego, że niektóre posty, które są wysyłane z Znam prawdę, swoją prawdę jest nonsensem crap.

Potem zacznij bronić siebie, bo to, co pan mówi, jest prawo i oczekują mnie lub innych, jak mi się pokazać szacunek.

Gdy nie ma naukowego dowodu, że prawdy są poprawne.

Każdy ma własną prawdę, tak dla posłów i przybyłych nowe, nie przyjeżdżają tu, aby spróbować przekonać innych.

To jest bardzo pozytywnie tutaj.

Jonas1 i nie docenić osoby wykazujące się tutaj z / moderator postawy Administrator tutaj, że nie będzie tolerować tego.

Ja jestem tylko moderator ponad Wicca & Witchcraft i pomagać innym, gdy są potrzebne. Wtedy rozpocznie dyscyplin.

Ta strona jest pilnowane i nie chcemy, aby wszyscy, aby pomyśleć, że ta strona www nie są moderowane i zarządzana.

Każdy człowiek ma swobodę robić to, co proszę.

Nie swobody przyczyną kłopotów i rozpocząć złorzeczenie innymi za co wierzą lub co jest zamieszczona tutaj.

Mam osobowość żart, inni oddaj je w niewłaściwy sposób.

Wzywam, że budzi się po złej stronie łóżka.

I nowi członkowie muszą zrozumieć, nas Moderatorzy nie lubią być zdyscyplinowany.

Jeśli jest coś złego w sposób typu rzeczy tutaj i po nich, prosimy o podanie samoobrony w sposób "pozytywny".

"Nie ma dobrych lub złych sposób uwierzyć."

"Nie ma dobrych lub złych, by jeść Reese ~ Reeses handlowe

Tak więc każdy, I love you!

Wierzysz w to, co chcesz w to uwierzyć.

Okazuj szacunek i dużo miłości.

Czy bardzo rozgrzewać serca i rozgrzewać tu mile widziany.

Można chodzić na ciepły piasek.
07-19-2008, 07:11 PM
Kiedy jest się na Wizard tam również sposób. ~ EarthKat

Ostatnio edytowane przez EarthKat29; 07-01-2009 w Tarot Cards: Tarot - The Meaning of Death Card07-18-2008, 07:37 PM
EarthKat29 está offline   Reply With Quote
Po 3 Users Say Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc:
Phoenixflame (07-04-2009), Venu Nair (07-04-2009), Vixzen (07-01-2009)
Old 07-01-2009, 09:40 PM   #2 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13Points: 667, Level: 13
Activity: 10%Activity: 10%Activity: 10%

Vixzen's Avatar

Activity Longevity
4/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss33
Podziękował 45 razy w 21 postów
Vixzen is on a distinguished road

Re: Moje odczucia i tak, jak działać.

Każdy jest w stanie wyrazić swoje opinie, tutaj jest jeden z powodów lubię to miejsce. Ludzie mogą mieć różne poglądy i nie należy bagatelizować nazwę połączenia lub innych osób tylko dlatego, że nie zgadzają się na coś.

Myślę, że można umieścić go bardzo dobrze i nie mogę nie zacytować ci, inni mogą ją przeczytać również dla siebie.

Bądź zdrów i być bezpieczne i cieszyć się życiem. To, co istnieje, uczenia się korzystania
Vixzen está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to Vixzen ta wiadomosc:
EarthKat29 (07-02-2009)
Old 07-04-2009, 02:13   #3 (permalink)
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37Points: 3,229, Level: 37
Activity: 6%Activity: 6%Activity: 6%

Venu Nair's Avatar

Activity Longevity
3/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssss227
Blog Entries: 12
Podziękował 254 razy w 133 postów
Venu Nair is on a distinguished road

Ukochany EarthKat,

Smiling szeroki na swoje złote serce! Dużo i dużo miłości do Ciebie!

Venu
Venu Nair está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to Venu Nair ta wiadomosc:
EarthKat29 (07-04-2009)
Old 07-04-2009, 03:18   #4 (permalink)
Użytkownik
Użytkownik
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Podziękował 39 razy w 26 postów
Podziękował 41 razy w 26 postów
Phoenixflame is on a distinguished road

Wink Re: Moje odczucia i tak, jak działać.

Najdroższy Earthkat29,

Byłeś jednym z najbardziej przydatne na tym forum dla mnie. Chwilami byłem w buty w moim życiu. Co Ja mam do powiedzenia nie ma na celu obrażać nikogo, bo nie wiem kto lub co skłoniło tego wątku ...

Jesteś jak pogrubienie i tak otwarty jak ja. I dont podobny do sugarcoat niczego. I to przeraża niektórych ludzi w czasie. Powiem to tak jest, bo szanuję ludzi na tyle, aby nikt nie dziecko. Ja też pochodzą z tła Pagan. I znalazłem słowa w innych uszy do przebicia trochę, ale to wszystko za zadanie pomóc tej osobie patrz innego punktu widzenia sytuacji, aby nie obrazić. Czasami, gdy mówimy, że jak to jest tych, którzy nam przekazać komunikat Nie chcę skonfrontować go. Następnie zaatakował i czuje się urażony. Nie jest odbiciem Ciebie, nie należy nigdy. Dziękujemy za szczerość i cieszę się względem mnie wystarczy powiedzieć, co masz na myśli. To pokazuje, iż te własne duchowej dojrzałości, aby nie traktować dorosłych ludzi jak dzieci pokazuje swoje serce. I serce jest bardzo piękna i miłości.

Thank you for you. Jesteś niesamowity dar anyones życia. Wiem, że jesteś w moim.

Ostatnio edytowane przez Phoenixflame; 07-18-2009 w

P
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
(07-18-2009)
EarthKat29 (07-04-2009)
Old 07-04-2009, 04:10 PM   #5 (permalink)
Użytkownik
Junior Member
Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18Points: 1,005, Level: 18
Activity: 8%Activity: 8%Activity: 8%

BelievHUman's Avatar

Activity Longevity
5/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss76
Podziękował 68 razy w 40 postów
BelievHUman is on a distinguished road

Works for me, EarthKat29. To jest jak należy. Baraka bashad, believ
BelievHUman está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You to BelievHUman ta wiadomosc:
EarthKat29 (07-04-2009)
Reply

Tagi
Nigdy nie należy unikać trudnych i niespodziewanych sytuacji. Trzeba to przyznać i przygotować się na oczy. To zajmuje więcej czasu, aby zaakceptować takiej sytuacji, tym bardziej będzie potomstwo o tym co stworzy negatywne i ostatecznie poczuć s , Uczucia
Nigdy nie należy unikać trudnych i niespodziewanych sytuacji. Trzeba to przyznać i przygotować się na oczy. To zajmuje więcej czasu, aby zaakceptować takiej sytuacji, tym bardziej będzie potomstwo o tym co stworzy negatywne i ostatecznie poczuć s , Uczucia ,

Narzędzia wątku
Tryby wyświetlania

Posting Rules
Ty nie może wysyłać nowe wątki
Ty nie może post replies
Ty nie może narzędzia post
Ty nie może edytować swoje posty

Kod BB jest Na
UśmieszkiNa
[IMG] Kod jest Na
Kod HTML Wyłączony
TrackbacksNa
PingbacksNa
RefbacksNa

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 03:51 PM.

Dzięki NLP-er cieszyć automatyczne tłumaczenie