|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Open Jedności Forum Wszystko związane z Jedności. Dyskusja, pomysłów, myśli .... które nie mieści się na innym forum. |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
||
|
|
|
| Po 3 Users Say Thank You to EarthKat29 ta wiadomosc: |
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Moje odczucia i tak, jak działać.Każdy jest w stanie wyrazić swoje opinie, tutaj jest jeden z powodów lubię to miejsce. Ludzie mogą mieć różne poglądy i nie należy bagatelizować nazwę połączenia lub innych osób tylko dlatego, że nie zgadzają się na coś.
Myślę, że można umieścić go bardzo dobrze i nie mogę nie zacytować ci, inni mogą ją przeczytać również dla siebie. Bądź zdrów i być bezpieczne i cieszyć się życiem. To, co istnieje, uczenia się korzystania ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to Vixzen ta wiadomosc: |
EarthKat29 (07-02-2009)
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
Re: Moje odczucia i tak, jak działać.Ukochany EarthKat,
Smiling szeroki na swoje złote serce! Dużo i dużo miłości do Ciebie! Venu ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to Venu Nair ta wiadomosc: |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Użytkownik
|
|
||
|
|
|
| (07-18-2009) |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Moje odczucia i tak, jak działać.Works for me, EarthKat29. To jest jak należy. Baraka bashad, believ
|
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to BelievHUman ta wiadomosc: |
EarthKat29 (07-04-2009)
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Tryby wyświetlania | |
|