|
Členské
Senior Member
Poloha: Bossier
Thanked 182 Times in 131 Příspěvky
|
Moje pocity a tak, jak jsem jednat.
Dobrý den, moji milí přátelé, o tom, jak jsem se chovat a jednat.
Žádám všechny, aby Vás prosíme o pochopení, nemám v úmyslu se dotkli, když sem někdo přijde na každého přesvědčení.
Není ocenil, aby mi v kategorii closeminded křesťan nebo buddhista, nebo co mu říkáte.
Jsem s měkkým srdcem odvážný smysl slov.
Všichni musíte pochopit, že jsem Pagan.
Nejsem Wiccan ani nejsem čarodějnice.
Důvod, proč jsem přísný přístup k věci je to, že jsem odstranil můj "Rohožka" už dávno.
Nikdy si nemám odpouštějící osobnost, i když jsem si to najevo. Forgivance je zdravý způsob života.
Doufám také, každý chápe, nemám rád, když lidé používají citace tlačítko na mě. Je to jen nepříjemné.
Každý má pochopit, i když nevím, tě, miluju každého na této planetě.
Mám na mysli I love you all.
Mé pocity jsou vždy pozitivní.
Takže když jsem si na některé lidi, je to proto, že některé příspěvky, které jsou vysláni s Znám pravdu, svou pravdu, je nesmysl svinstvo.
Potom začít bránit sami, protože to, co říkáte, je správné, a očekávají, že mě, nebo ostatní, abych vám ukázat respekt.
Když tam žádný vědecký důkaz, že vaše pravdy, jsou správné.
Každý má svou vlastní pravdu, tak pro poslance a nově příchozími, nespadají sem snažit přesvědčit ostatní.
Každý je velmi vítán zde.
Jonas1 a nemám rád lidi ukazovat tady s Moderátor / postoj Administrator tady, nebude tolerovat.
Jsem jen Moderátor nad Wicca & čarodějnictví a já pomáhat druhým v případě potřeby. To je, když začnu disciplíny.
Tato webová stránka je hlídá a my nechceme, aby všichni začali přemýšlet, že tato stránka není moderované a spravoval.
Každý má svobodu dělat to, co se vám zlíbí.
Není svoboda dělat potíže, a začít zlořečení jiné za to, co věří, nebo za to, co je posta zde.
Mám legraci osobnost, jiní si to špatně.
Říkám, že probuzení na špatnou stranu postele.
Členové a noví členové musí pochopit, Moderátoři nám nelíbí, je disciplinovaný.
Jestliže je něco v nepořádku se způsobem, jakým jsme typu to tady a po nich, prosím, uveďte své vlastní-obrany v "pozitivní" způsobem.
"Není správné nebo nesprávné cestě věřit."
"Není správné nebo nesprávné, aby jedli Reese je" ~ Reeses Komerční
Takže všichni, miluji tě!
Věříte v to, co chcete věřit.
Ukázat respekt a hodně lásky.
Mají velmi zahřeje srdce a zahřívají zde vítán.
Můžete chodit na teplém písku.
Naposledy upravil EarthKat29, 07.01.2009 V 06:10 PM..
|