|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Відкриті форуми Єдності Всі пов'язані з Єдність. Обговорення, ідеї, думки .... що не вписується в іншому форумі. |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#1 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
У який момент щедрість стала дурість?Як деякі з вас, можливо, знаєте, я вважаю себе дуже турботливий і щедра людина, незважаючи на мої часто серйозними фінансовими труднощами, тому я прошу вас усіх: На якому етапі ви відчуваєте себе щедрими можуть перетворитися на дурниці?
Звичайно, само собою зрозуміло, що віддаючи останній шматок хліба або останній долар дуже нерозумно, але як щодо роздачі вашим поруч з останнього долара, наприклад? |
||
|
|
|
| (04-18-2009) |
Джеймс (05-28-2009),
Кетлін Енн (05-30-2009)
|
|
|
#2 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Шановні моря;
Я вважаю, не може бути ніякого межі того, що одне дає - як не може бути ніякого межі того, що один отримує. Я прошу вибачення у вас є час фінансові труднощі, а з точки зору не тільки метафізичної енергії, але і християнські переконання (як я ріс християнської) вважати, у вас буде недолік приводить лише до створення не вистачає. Те, що ви поклали вашу увагу на те, що ви будете отримувати. Я знаю, це важко, але навіть у періоди фінансових боротьбу замість того щоб думати про те, як ви збираєтеся приїхати з грошима для оплати рахунків - акцент на увазі гроші приходити в вашу життя, і ви весело оплатою рахунків. Не в цьому справа мати духовні або релігійні переконання засновані віри - вірити? Сумнівів і невизначеності, ми вважаємо, що випливають з наших власних думок, і коли ми даємо в ці негативні думки, ми залучаємо негативних ситуацій. Незалежно віра ваша - Бог або джерело енергії - якщо у вас немає віри, що це хороша річ, спрямованих на створення хороших речей для вас - чому б вірити в це? Мій особистий відповідь буде - чим більше ви віддаєте (в радісному способом), тим більше ви отримуєте. Мої думки про любов, миру і достатку для Вас у всіх аспектах вашого життя, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую Spiritraiser за цей пост: |
Кетлін Енн (05-30-2009)
|
|
|
#3 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Цитата:
Я поділяю з моєї власним життям, Є багато разів в моєму житті, що я не можу дати грошову є й інші рази, що сімейні пріоритети мають бути розглянуті до Я хочу дати. Оскільки ці причини здаються нормою для мене, я виявила, що мій час Добровольчество, де я явно відчуваються звернено це відмінний спосіб забезпечити, щоб я завжди можу дати і спеціальним чином. Як турбота, даючи людині себе, я не думаю, даючи ніколи нерозумно від серця. Ви знаєте, коли його право, але з цим, як говориться, незалежно від того, скільки грошей у вас, ви, ймовірно, завжди можете відмовитися дати нужденним, що ви зустріли чужим, перш ніж буде піти й купити машину краще. Thats яка я є, і Thats, чому я не хочу вступати в грошах. Звичайно, це дозволило б мені дати більше, але через способу я вважаю, було б, безумовно, призвести до проблем, оскільки, як я вже казав раніше, будучи сімейною людиною, моя сім'я рішень зробив. Так що я буду робити, що доводить Spiritraisers коментарів правда. Я не хочу надмірно багатих і тому я не є. "Будьте обережні, що ви хотіли за" Світ, ![]() Джеймс |
|||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Джеймса за цей пост: |
Сутності
(05-29-2009),
Кетлін Енн (05-30-2009)
|
|
|
#4 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Слухайте своє серце .... це ще голосом Творця ... чи буде це перший шматок хліба з свіжих .. буханець або останній шматок ___ Listen To Your Heart.
![]()
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо theinfiniteone за цей пост: |
Сутності
(05-29-2009),
Кетлін Енн (05-30-2009)
|
|
|
#5 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Спасибі всім за відповіді і підтримку, і я візьму все це в голову!
![]() Вказувалося, що була вихована про надання не лише матеріальних благ, це правда, особливо коли не було грошей, щоб допомогти людям в інших відносинах. Є багато різних способів, щоб допомогти в кінці кінців, і я просто повинні побачити, які з них я можу використовувати ![]() |
||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую SeaOfTranquility за цей пост: |
Кетлін Енн (05-30-2009)
|
|
|
#6 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Я розповім вам випадок з мого власного життя. Я йшов у церкву, одну ніч, і в мене було дуже мало залишилося від моєї зарплати після оплати рахунку. Я знав, що мені доведеться мені за останні тижні на газ і продовольство. Я не пам'ятаю, що я, але я думаю, що це було $ 10, який потім буде піклуватися обох. У мене була розмова відбувається в моїй голові, одне бажаючі дати мені все це в дар Богові, і один хто бажає для мене його зберегти. Я знаю, це не мені, що цей розмову, оскільки він не зупиниться, і я спробував. Отже, нарешті, я сказав, добре це не зупинить, я віддаю все, що я як жертва. Я пішов до церкви (ми не платимо нашим пастором тому всі пішли в церкву, щоб тепла, електроенергії і т.д.), і дав усе, що я був на жертву. Негативні голос зупинив і у мене не було великого лиха. Я взяв обід зі мною в понеділок на роботу, і я був благословенний несподівані перевірки оплати проїзних яких більш ніж у три рази, що я дав. Я відчуваю, що я був випробуваний і це випробування я думаю, минув.
![]() |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо AnnaMae за цей пост: |
Кетлін Енн (05-31-2009),
Шадрак (06-07-2009)
|
|
|
#7 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Я не вірю, щедрість ніколи нерозумно. Ви будете винагороджені щедрим будь то в дусі або фізично, ви будете винагороджені. Щедрість це кращий спосіб показати любов до Бога і завжди будуть практиці я продовжу.
|
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Шадрака за цей пост: |
Кетлін Енн (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Зараз мої фінанси перебувають у занепаді, але я завжди можна нашкребти кілька доларів, щоб допомогти людині / причини я запально близько. Ми реле для життя в моєму місті, минулої ночі. У мене є друг, хворих на рак. Просто бути там, щоб підтримати його і пожертвування невеликої кількості було достатньо. Моє серце там для нього, і він знає, що він може розраховувати на мене. Це все, що має значення.
|
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо stillone за цей пост: |
Кетлін Енн (06-07-2009),
Шадрак (06-07-2009)
|
|
|
#9 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Щедрість не завжди означає гроші. Час іноді є більш цінною, ніж гроші. Турбота більш цінне, ніж гроші теж. Іноді хтось просто потребує турботи і співчуття і це коштує набагато більше, ніж будь-яку суму грошей.
|
||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дурниці | Editor | Новини - Релігія | 0 | 12-18-2008 01:20 AM |
| Домініон Cove Point заробляє сертифікації LEED енергоефективних ... - MarketWatch | Editor | Новини - зеленої енергії | 0 | 10-11-2008 01:30 AM |
| Древні пророцтва Частина 2 - стародавні пророцтва вказувати на Ісуса як Месію | Jonas1 | Відео - Пророцтва | 0 | 09-22-2008 04:04 AM |
| Древні пророцтва Частина 5 - стародавні пророцтва вказують на друге одкровення Христа | Jonas1 | Відео - Пророцтва | 0 | 09-22-2008 04:02 AM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|