Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Відкриті форуми Єдності

Відкриті форуми Єдності Всі пов'язані з Єдність. Обговорення, ідеї, думки .... що не вписується в іншому форумі.

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Дурниці , Щедрість , Point
Відео: Дурниці , Щедрість , Point ,

Reply

Linkback Пристосування для нарізання Режими дисплея
Old 05-28-2009, 02:48 AM   #1 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Вибачитися перед корінним американцям варто було б приділити дуже давно, особливо після всіх звірств, що білі люди поставили їх основі, поч
SeaOfTranquility is on a distinguished road

У який момент щедрість стала дурість?

Як деякі з вас, можливо, знаєте, я вважаю себе дуже турботливий і щедра людина, незважаючи на мої часто серйозними фінансовими труднощами, тому я прошу вас усіх: На якому етапі ви відчуваєте себе щедрими можуть перетворитися на дурниці?

Звичайно, само собою зрозуміло, що віддаючи останній шматок хліба або останній долар дуже нерозумно, але як щодо роздачі вашим поруч з останнього долара, наприклад?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
(04-18-2009)
Джеймс (05-28-2009), Кетлін Енн (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06 PM   #2 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Розміщення: Neenah, WI
Записи блога: 3
Поблагодарили 57 раз в 28 повідомленнях
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: В який момент щедрість стала дурість?

Шановні моря;
Я вважаю, не може бути ніякого межі того, що одне дає - як не може бути ніякого межі того, що один отримує. Я прошу вибачення у вас є час фінансові труднощі, а з точки зору не тільки метафізичної енергії, але і християнські переконання (як я ріс християнської) вважати, у вас буде недолік приводить лише до створення не вистачає. Те, що ви поклали вашу увагу на те, що ви будете отримувати. Я знаю, це важко, але навіть у періоди фінансових боротьбу замість того щоб думати про те, як ви збираєтеся приїхати з грошима для оплати рахунків - акцент на увазі гроші приходити в вашу життя, і ви весело оплатою рахунків.
Не в цьому справа мати духовні або релігійні переконання засновані віри - вірити? Сумнівів і невизначеності, ми вважаємо, що випливають з наших власних думок, і коли ми даємо в ці негативні думки, ми залучаємо негативних ситуацій. Незалежно віра ваша - Бог або джерело енергії - якщо у вас немає віри, що це хороша річ, спрямованих на створення хороших речей для вас - чому б вірити в це?
Мій особистий відповідь буде - чим більше ви віддаєте (в радісному способом), тим більше ви отримуєте.
Мої думки про любов, миру і достатку для Вас у всіх аспектах вашого життя,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Цей користувач сказав Дякую Spiritraiser за цей пост:
Кетлін Енн (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29 PM   #3 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Поблагодарили 1243 таймс "в 652 повідомленнях
James is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав SeaOfTranquility View Post
Як деякі з вас, можливо, знаєте, я вважаю себе дуже турботливий і щедра людина, незважаючи на мої часто серйозними фінансовими труднощами, тому я прошу вас усіх: На якому етапі ви відчуваєте себе щедрими можуть перетворитися на дурниці?

Звичайно, само собою зрозуміло, що віддаючи останній шматок хліба або останній долар дуже нерозумно, але як щодо роздачі вашим поруч з останнього долара, наприклад?
Привіт SeaofTranquility,
Я поділяю з моєї власним життям,
Є багато разів в моєму житті, що я не можу дати грошову є й інші рази, що сімейні пріоритети мають бути розглянуті до Я хочу дати. Оскільки ці причини здаються нормою для мене, я виявила, що мій час Добровольчество, де я явно відчуваються звернено це відмінний спосіб забезпечити, щоб я завжди можу дати і спеціальним чином.
Як турбота, даючи людині себе, я не думаю, даючи ніколи нерозумно від серця. Ви знаєте, коли його право, але з цим, як говориться, незалежно від того, скільки грошей у вас, ви, ймовірно, завжди можете відмовитися дати нужденним, що ви зустріли чужим, перш ніж буде піти й купити машину краще. Thats яка я є, і Thats, чому я не хочу вступати в грошах. Звичайно, це дозволило б мені дати більше, але через способу я вважаю, було б, безумовно, призвести до проблем, оскільки, як я вже казав раніше, будучи сімейною людиною, моя сім'я рішень зробив.
Так що я буду робити, що доводить Spiritraisers коментарів правда.
Я не хочу надмірно багатих і тому я не є.
"Будьте обережні, що ви хотіли за"
Світ,
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо Джеймса за цей пост:
Сутності  (05-29-2009), Кетлін Енн (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00 AM   #4 (Постійне посилання)
Користувач
Senior Member
Points: 8,482, Level: 64Points: 8,482, Level: 64Points: 8,482, Level: 64
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
14/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss824
Записи блога: 1
Thanked 852 Times в 461 повідомленнях
theinfiniteone is on a distinguished road

Слухайте своє серце .... це ще голосом Творця ... чи буде це перший шматок хліба з свіжих .. буханець або останній шматок ___ Listen To Your Heart.

Карма не завжди миттєво ...
... Але це завжди відбувається,

Розум створює безодня...
...Серце перетинає її
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо theinfiniteone за цей пост:
Сутності  (05-29-2009), Кетлін Енн (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59 AM   #5 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Вибачитися перед корінним американцям варто було б приділити дуже давно, особливо після всіх звірств, що білі люди поставили їх основі, поч
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Спасибі всім за відповіді і підтримку, і я візьму все це в голову!

Вказувалося, що була вихована про надання не лише матеріальних благ, це правда, особливо коли не було грошей, щоб допомогти людям в інших відносинах. Є багато різних способів, щоб допомогти в кінці кінців, і я просто повинні побачити, які з них я можу використовувати
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Цей користувач сказав Дякую SeaOfTranquility за цей пост:
Кетлін Енн (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41 PM   #6 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Поблагодарили 19 раз в 13 повідомленнях
AnnaMae is on a distinguished road

Я розповім вам випадок з мого власного життя. Я йшов у церкву, одну ніч, і в мене було дуже мало залишилося від моєї зарплати після оплати рахунку. Я знав, що мені доведеться мені за останні тижні на газ і продовольство. Я не пам'ятаю, що я, але я думаю, що це було $ 10, який потім буде піклуватися обох. У мене була розмова відбувається в моїй голові, одне бажаючі дати мені все це в дар Богові, і один хто бажає для мене його зберегти. Я знаю, це не мені, що цей розмову, оскільки він не зупиниться, і я спробував. Отже, нарешті, я сказав, добре це не зупинить, я віддаю все, що я як жертва. Я пішов до церкви (ми не платимо нашим пастором тому всі пішли в церкву, щоб тепла, електроенергії і т.д.), і дав усе, що я був на жертву. Негативні голос зупинив і у мене не було великого лиха. Я взяв обід зі мною в понеділок на роботу, і я був благословенний несподівані перевірки оплати проїзних яких більш ніж у три рази, що я дав. Я відчуваю, що я був випробуваний і це випробування я думаю, минув.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо AnnaMae за цей пост:
Кетлін Енн (05-31-2009), Шадрак (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10 PM   #7 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Поблагодарили 16 раз в 11 повідомленнях
Shadrack is on a distinguished road

Я не вірю, щедрість ніколи нерозумно. Ви будете винагороджені щедрим будь то в дусі або фізично, ви будете винагороджені. Щедрість це кращий спосіб показати любов до Бога і завжди будуть практиці я продовжу.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо Шадрака за цей пост:
Кетлін Енн (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52 PM   #8 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Поблагодарили 23 раз в 17 повідомленнях
stillone is on a distinguished road

Зараз мої фінанси перебувають у занепаді, але я завжди можна нашкребти кілька доларів, щоб допомогти людині / причини я запально близько. Ми реле для життя в моєму місті, минулої ночі. У мене є друг, хворих на рак. Просто бути там, щоб підтримати його і пожертвування невеликої кількості було достатньо. Моє серце там для нього, і він знає, що він може розраховувати на мене. Це все, що має значення.
stillone está offline   Reply With Quote
Після 2 Користувач сказав Спасибо stillone за цей пост:
Кетлін Енн (06-07-2009), Шадрак (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50 PM   #9 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Поблагодарили 16 раз в 11 повідомленнях
Shadrack is on a distinguished road

Щедрість не завжди означає гроші. Час іноді є більш цінною, ніж гроші. Турбота більш цінне, ніж гроші теж. Іноді хтось просто потребує турботи і співчуття і це коштує набагато більше, ніж будь-яку суму грошей.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Дурниці Editor Новини - Релігія 0 12-18-2008 01:20 AM
Домініон Cove Point заробляє сертифікації LEED енергоефективних ... - MarketWatch Editor Новини - зеленої енергії 0 10-11-2008 01:30 AM
Древні пророцтва Частина 2 - стародавні пророцтва вказувати на Ісуса як Месію Jonas1 Відео - Пророцтва 0 09-22-2008 04:04 AM
Древні пророцтва Частина 5 - стародавні пророцтва вказують на друге одкровення Христа Jonas1 Відео - Пророцтва 0 09-22-2008 04:02 AM

Мітки
Дурниці , Щедрість , Point
Дурниці , Щедрість , Point ,

Пристосування для нарізання
Режими дисплея

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На