|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Açık Oneness Forumlar Şey Oneness ilgili. Tartışma, fikirler, düşünceler .... başka bir foruma uymuyor. |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Hangi noktada yok generousity haline budalalık At?Biraz sizin gibi, kendimi oldukça bakmakta ve cömert kişi, benim sık sık şiddetli mali zorluklara rağmen, ben hepinize: hangi noktada am asking olarak düşünün size saçma dönüşebilir cömert olmak hissediyorsunuz biliyor olabilir?
Bu ekmek son parçası veya son doları giving uzağa çok aptalca ama söylemeye gerek yok tabii ne giving uzağa ilgili son dolar örneğin yanında? |
||
|
|
|
| (04-18-2009) |
James (05-28-2009),
Kathleen ann Sadece senin zaman henüz olmayabilir ve bu akılda tutmak. Tüm hayatında aynı anda uyanık. Ben aynı anda aynı aşamaları hit / yıl / yaş kim "bazen ve hiçbirimiz been around biliyorum diğerleri var / etc.
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Sevgili Deniz;
Orada ne bir sınırı yoktur veriyor olabilir inanıyoruz - burada en ne alır sınırı yok olabilir. Sana mali sıkıntı zamanlarında var, üzgünüm ama metafizik sadece enerji açısından değil, aynı zamanda Hıristiyan inançları (ben büyüdü Christian) sen yoksun olacak mümin sadece eksikliği oluşturarak yol açar. Ne sizin dikkatinizi koymak ne elde edecektir. Ben zor, ama bilmek bile yerine nasıl Faturalarınızı - para hayat girdiği görülmeye odaklanmak ödemek ve neşeyle faturalarınızı ödüyor para ile gelip gidiyoruz düşünme mali mücadele zamanlarında. Bir ruhsal veya dini inanç inanç tabanlı sahip olmayan nokta - niyet var mı? Şüphe ve kendi düşüncelerini kaynaklanan belirsizlikler hissediyorum, ve ne zaman biz olumsuz durumlar çekmek bu negatif düşünceler içine verir. Ne olursa olsun inanç olan - Tanrı veya enerji kaynağı - Eğer bu iyi bir şey sizin için iyi şeyler yaratmak için tasarlanmış inancı yok - neden inanır? Benim kişisel cevap olacak - daha neşeli bir şekilde (olarak) daha almak sen ver. My thoughts sevgi, barış ve bereket sizin için hayatın her alanında vardır Spiritraiser |
||
|
|
|
| (06-11-2009) |
Kathleen ann Sadece senin zaman henüz olmayabilir ve bu akılda tutmak. Tüm hayatında aynı anda uyanık. Ben aynı anda aynı aşamaları hit / yıl / yaş kim "bazen ve hiçbirimiz been around biliyorum diğerleri var / etc.
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Quote:
Kendi hayatından paylaşmak, Orada hayatımın birçok kez ben monetarily ve veremem var diğer zamanlarda bu aile öncelikleri düşünülmelidir önce ben vermek arzusu vardır. Bu nedenlerle bu yana benim için norm olarak görünüyor, bu gönüllü benim zaman nerede çekilmektedir feeled Bulduğunuz her zaman verebilir ve özel bir şekilde sağlamak için harika bir yoldur. Bir bakım olarak, kendimi veren kişi, ben veren hiç yürekten aptalca olduğunu düşünmüyorum. Ne zaman onun doğru ancak bu söyleniyor olursa olsun, size ne kadar para olduğunu biliyor, büyük ihtimalle her zaman önce dışarı gidip bir güzel araba satın tanışmadık ki muhtaç yabancıya vermek tercih olacaktır. Thats nasıl benim ve thats neden para haline gelmek istemiyorum. Tabii, benim ama hissediyorum biçimi nedeniyle daha fazla vermek için, kesinlikle neden olacak sorunlar beri Dediğim gibi önce bir aile babası olmak, benim kararlar aileyiz sağlayacak yaptı. Böylece Spiritraisers yorum doğru kanıtlayan bir durumda pm. Ben olmak istemiyorum aşırı ve bu nedenle ben değilim zengin. "Sizin için ne istiyorsanız" dikkatli olun Huzur, ![]() James |
|||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar takiben James This Useful Post Thank You ki: |
Özü
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Listen to your heart .... onun yaratıcısı ve hala sesidir ... ister taze bir somun .. ya da son parçasındaki ekmek ilk parçası ___ kalbini dinle.
![]()
|
|
| 2 Kullanıcılar takiben Bu Useful Post theinfiniteone için teşekkür ederiz ki: |
Özü
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Tüm yanıtlar ve destek için teşekkür eder, fikrimi içine all of it alacak!
![]() Nokta verme konusunda sadece maddi mallar daha çok, özellikle başka yollarla insanlara yardım etmek için para gerekmez için geçerlidir kadar getirildi. Orada tüm sonra yardım için birçok farklı şekilde ve sadece kullanabilirim hangilerinin görmek için yoktur ![]() |
||
|
|
|
| Kullanıcı This Useful Post SeaOfTranquility Teşekkür ardından Says: |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Seni kendi hayatından bir olay anlatacağım. Ben kiliseye bir gece olacak ve ben çok az benim maaş ve faturaları ödedikten sonra ayrılmıştı. Ben gaz ve yiyecek için geçen hafta beni ne olurdu biliyordu. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben 10 $, daha sonra her iki halledilir olurdu düşünüyorum. Bir konuşma benim başkanı gidiyoruz vardı bir bütün Tanrı bir sunan ve vermek beni isteyen biri onu tutmak için beni isteyen. Ben bana bu konuşma çünkü vermeyeceği ve Denedim sahip değildi biliyorum. Sonunda, dedim, tamam bu, ben bir teklif olarak her şeyi veriyorum durdurmak için gidiyor. Böylece tüm ısı kiliseye, elektrik gitti vb) ve bir teklif için her şeyi verdim ben kiliseye (biz papaz ödemezseniz gitti. Negatif ses durdu ve ben daha fazla sorun yoktu. Yanımda Pazartesi günü çalışmaya ve benim öğle yemeği aldı hangi fazla ne vermişti üçe beklenmedik bir yolculuk ödeme onay ile kutsanmış oldu. I ve test edildiğini hissediyorum I passed düşünüyorum test.
![]() |
||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar takiben Bu Useful Post AnnaMae için teşekkür ederiz ki: |
Kathleen ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Ben cömertlik hiç aptalca inanmıyorum. Size cömertçe ruhu olsun ya da fiziksel, sen ödüllendirilir ödüllendirilir. Cömertlik Tanrı'nın sevgi göstermek için en iyi yoludur ve ben her zaman devam edecek bir uygulama olacaktır.
|
||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar ardından Shadrack Bu Useful Post Thank You ki: |
Kathleen ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Şu anda benim mali shambles bulunmaktadır, ama her zaman bir kişiye yardım etmek için bir kaç dolar kadar scrape ve / Ben seviyorum neden olur. Benim kentinde dün gece bir Relay for Life vardı. Ben kanserli bir arkadaşım var. Sadece ona destek olma ve küçük bir miktar bağış yeterliydi. Kalbim var onun için ve o bana güvenebilirsiniz biliyor. Tüm bu konularda bir.
|
||
|
|
|
| 2 Kullanıcılar takiben Bu Useful Post stillone için teşekkür ederiz ki: |
Kathleen ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: nokta yok generousity haline budalalık At?Cömertlik her zaman para demek değildir. Zaman bazen paradan daha değerlidir. Caring paradan daha da değerlidir. Bazen, birileri sadece bazı bakım ve şefkat ihtiyacı kadar para ve bir miktar daha değer.
|
||
|
|
|
![]() |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HPU Yardımcı Doçent Din katılır ve Boston Konferansı'na - High Point Un | Editor | Haberler - Din | 0 | 12-18-2008 01:20 |
| Dominion Koyu Turistik Enerji için LEED Sertifika kazanır-Verimli ... - MarketWatch | Editor | Haberler - Yeşil Enerji | 0 | 10-11-2008 01:30 |
| Antik kehanetler bölüm 2 - Antik kehanetler noktası olarak İsa Mesih | Jonas1 | Videos - Kehanetler | 0 | 09-22-2008 04:04 |
| Antik kehanetler part 5 - Antik kehanetler noktası Mesih'in ikinci vahiy için | Jonas1 | Videos - Kehanetler | 0 | 09-22-2008 04:02 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|