Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Отвори Јединство Форуми

Отвори Јединство Форуми Ништа у вези са Јединство. Дискусија, идеја, мисли .... да не може да стане на другом форуму.

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Лудост , Генероуситы , Тачка
Видео: Лудост , Генероуситы , Тачка ,

Reply

ЛинкБацк Алати тхреад Приказ Модови
Old 05-28-2009, 02:48 ПМ   #1 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Хвала: 0
Захваљено 29 пута на 20 порука
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Чудо да је!

Као што неки од вас знају, ја сматрам себе да буде веома брижан и великодушан особа, без обзира на моје често тешким финансијским тешкоћама, тако да сам од свих вас: У којој тачки се осећате великодушно можете да се претвори у лудост?

Наравно да се подразумева да поклањају свој последњи комад хлеба или последњи долар је врло глупо, али шта поклањају своје поред последњи долар на пример?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала СеаОфТранкуилиты За Корисникове Постове
Јамес (05-28-2009), Катхлеен Анн (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06 АМ   #2 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Захваљено 56 пута на 27 порука
Текстова у блогу: 3
Прво, ја, ја нова на форумима, па захваљујем Универзум и ја сам за стварање мреже свести на духовне помоћи у еволуциони развој свих ума.
Захваљено 57 пута на 28 порука
Spiritraiser is on a distinguished road

Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?

Драги море;
Верујем да не може бити ограничење на оно што пружа - као што не може да постоји ограничење на оно што прима. Жао ми је што имате времена тешкој финансијској ситуацији, али са становишта не само метафизичких енергије, али и хришћанског веровања (као што је подигнута и хришћанска) верујући да ће имати само недостатак доводи до стварања недостатак. Шта си ставио своју пажњу на оно што ћете добити. Знам да је тешко, али чак и у временима финансијских борбе уместо да размишљам о томе како ћете доћи и до новца да плате рачуне - кад се фокусирају на новац који долазе у ваш живот и ти весело плаћају своје рачуне.
Није суштина да је духовна или религиозна уверења на основу вере - да имају вере? Сумњи и неизвесности осећамо произилазе из сопствених мисли, а када дајемо на оне негативне мисли нас привлаче негативне ситуације. Без обзира на Ваше уверење је - извор енергије или Бог - ако немате вере да је добро дизајнирана да створе добре ствари за вас - зашто верујем у то?
Мој лични одговор би био - више вам (на радостан начин) више добити.
Моје мисли су љубав, мир и обиље за вас у свим аспектима вашег живота,
Спиритраисер
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала Спиритраисер За Корисникове Постове
Катхлеен Анн (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29 АМ   #3 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Хвала: 755
Захваљено 1.242 пута на 652 порука
James is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы СеаОфТранкуилиты View Post
Као што неки од вас знају, ја сматрам себе да буде веома брижан и великодушан особа, без обзира на моје често тешким финансијским тешкоћама, тако да сам од свих вас: У којој тачки се осећате великодушно можете да се претвори у лудост?

Наравно да се подразумева да поклањају свој последњи комад хлеба или последњи долар је врло глупо, али шта поклањају своје поред последњи долар на пример?
Хи СеаофТранкуилиты,
Делим из мог живота,
Постоји много пута у мом животу који ја не могу дати монетарилы и постоје други пута да је породица приоритети се морају посматрати пре него што сам жељу да дам. Од тих разлога изгледа да су норме за мене, нашао сам да је волонтирање моје време када сам феелед привукао је одличан начин да обезбеде да увек могу да дају и на посебан начин.
Као брижан, дајући себи лице, ја не мислим даје се икада луд од срца. Знате када је право али да се каже, без обзира колико новца имали, вероватно ће увек одлучују да на тај биједни сте странац упознао пре него што ће изаћи и купити лепши аутомобил. Тхатс како сам и то зашто не желим да уђе у новац. Наравно, то би ми дозволили да дају више, али због начина на који ја осећам, свакако ће изазвати проблеме, јер као што сам рекао пре, као породични човек, моја породица је одлуке.
Зато сам случај који доказује Спиритраисерс коментари истина.
Не желим да се претерано богат и зато ја нисам.
"Пазите ста зелите за"
Мир,
Јамес
James está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала Џејмсу За Корисникове Постове
Суштина  (05-29-2009), Катхлеен Анн (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00 ПМ   #4 (Пермалинк)
Члан
Виши члан
Points: 8,242, Level: 63Points: 8,242, Level: 63Points: 8,242, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss794
Текстова у блогу: 1
Хвала: 926
Захваљено 822 пута на 446 порука
theinfiniteone is on a distinguished road

Слушајте своје срце .... то је још увек глас ствараоца ... да ли је први комад хлеба векна од свежег .. или последњи комад ___ слушати своје срце.

Карма није увек ћаскање ...
... али је увек

Ум ствара амбис...
...срце прелази
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
(09-18-2009),
Суштина  (05-29-2009), Катхлеен Анн (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59 ПМ   #5 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Хвала: 0
Захваљено 29 пута на 20 порука
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Хвала свима за одговоре и подршку, а ја ћу предузети све то у мојој глави!

Тачку која је довела до о давању више од материјалних добара је веома истинито, поготово када немам новац за помоћ људима на други начин. Постоји много начина да помогну после свега, а ја само да видите који оне могу користити
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Следећи корисник каже Хвала СеаОфТранкуилиты За Корисникове Постове
Катхлеен Анн (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41 АМ   #6 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Хвала: 9
Захваљено 19 пута на 13 порука
AnnaMae is on a distinguished road

Рећи ћу вам инцидента из мог живота. Ја идем у цркву једну ноц и имао сам врло мало остало од моје плате након плаћања рачуна. Знао сам шта би ми траје недељу дана за гас и храна. Ја не могу да се сетим шта сам имао, али мислим да је 10 $, који би потом збринут оба. Имао сам разговор дешава у мојој глави, један ми желели да га дају све за принос Богу и једна желе мене да га задржим. Знам да није било мене да је имајући овом разговору, јер то не би покушао зауставити и ја. Па на крају, рекао сам, у реду ово се дешава да се заустави, ја сам све даје као понуда. Отишао сам у цркву (не платимо наше Пастор тако је све оде у цркву на топлоту, електрични, итд) и дао све сто сам за понуду. Негативан глас престала и нисам имала све више проблема. Узех свој ручак са мном у понедељак на посао и био сам благословен са неочекиваним проверите путовање које плаћају више него утростручио оно што сам дао. Осећам сам био тестиран и да тестирате мислим да сам прошао.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала АннаМае За Корисникове Постове
Катхлеен Анн (05-31-2009), Схадрацк (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10 АМ   #7 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Хвала: 2
Захваљено 16 пута на 11 порука
Shadrack is on a distinguished road

Не верујем да је икада великодушност луд. Бићете награђени великодушно било у духу или физички, бићете награђени. Хуманост је најбољи начин да се покаже љубав према Богу и увек ће бити пракса ја ћу наставити.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Након 2 Усерс саы Хвала Схадрацк За Корисникове Постове
Катхлеен Анн (05-31-2009), умаыбрт (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52 АМ   #8 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Хвала: 1
Захваљено 23 пута на 17 порука
stillone is on a distinguished road

Сада моје финансије су у расулу, али ја увек могу провући до неколико долара да помогне особи / узрок ја сам страствено. Имали смо релеј за живот у мом граду прошле ноћи. Имам пријатеља од рака. Само су ту да му подршку и донацији мале количине било довољно. Моје срце је тамо за њега и зна да могу да рачунају на мене. То је све што је важно.
stillone está offline   Reply With Quote
(05-19-2009),
Катхлеен Анн (06-07-2009), Схадрацк (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50 АМ   #9 (Пермалинк)
Члан
Јуниор члан
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Хвала: 2
Захваљено 16 пута на 11 порука
Shadrack is on a distinguished road

Хуманост не значи увек новац. Време понекад је вредније од новца. Брига је вредније од новца, такође. Понекад, неко само треба неке бриге и саосећања и вреди много више него било који износ новца.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
ХПУ Доцент религије учествује у Бостону конференција - Највиша тачка ун Editor Вести - Религија 0 12-18-2008 Ваздухопловство Борбени документи Сазнајте Акупунктура начин се очекује да ... - Компјутер библиотека
Господство Увала поинт Зарадити ЛЕЕД Сертификација за енергетски ефикасних ... - МаркетУатцх Editor Вести - Зелена Енергија 0 10-11-2008 01:30 ПМ
Древних пророчанстава део 2 - Древна пророчанства указују на Исуса као Месије Jonas1 Видеос - пророчанства 0 09-22-2008 04:04 ПМ
Древних пророчанстава део 5 - Древна пророчанства указују на друго откривење Христово Jonas1 Видеос - пророчанства 0 09-22-2008 04:02 ПМ

Тагс
Лудост , Генероуситы , Тачка
Лудост , Генероуситы , Тачка ,

Алати тхреад
Приказ Модови

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ББ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 07:17.

Контакт Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Глобална Јединство заједнице Архива Глобална Јединство заједнице Врх

ББ предузећа преводилац НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Мацхинес 3.1.0 3.1.0
Мисхед.цо.ук Ентер ыоур сеарцх термс
Google