|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum. |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Si disa nga ju mund ta dini, unë e konsideroj veten të jetë një person i dashur bukur dhe bujare, pavarësisht nga vështirësitë e mia financiare shpesh të rënda, kështu që unë jam duke kërkuar të gjithë ju: Në atë moment nuk mendoni që bujare mund të kthehet në marrëzi?
Sigurisht ajo shkon pa larg duke thënë se pjesa juaj e fundit të bukës apo dollari i fundit është shumë qesharake, por ajo për dhënien e larg tuaj të ardhshëm të dollarit fundit për shembull? |
||
|
|
|
| Pas 2 Users Say Thank You to SeaOfTranquility për këtë post të dobishme: |
James (05-28-2009),
Ann Kathleen (05-30-2009)
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Deti i dashur;
Unë besoj se nuk mund të ketë asnjë kufizim për atë që e jep - si nuk mund të ketë asnjë kufizim për atë që e merr. Më vjen keq që ju kanë kohë të vështirësive financiare, por nga pikëpamja jo vetëm e energjisë metafizike, por edhe christian bindjet (siç ishte ngritur krishterë) duke besuar ju do të keni vetëm mungesë të çon në krijimin e mungesës. Çfarë keni vënë në vëmendjen tuaj është ajo që ju do të merrni. Unë e di se është vështirë, por edhe në kohë të luftës financiar në vend të të menduarit rreth asaj se si ju jeni do të dalë me të holla për të paguar faturat tuaja - fokusimi më parë para që vijnë në jetën tuaj dhe ju jeni me gëzim paguajnë faturat. A nuk është pika e të pasurit një shpirtërore apo besim fetar në bazë të besimit - të kenë besim? Dyshime dhe pasiguri ne ndjehemi të lindin nga mendimet tona, dhe kur ne japim në këto mendime negative ne tërhequr situata negative. Çfarëdo që besimi juaj është - Zoti ose burimi të energjisë - në qoftë se ju nuk keni besim se kjo është një gjë e mirë projektuar për të krijuar gjëra të mira për ju - pse besojnë në të? Përgjigja ime personale do të jetë - më shumë që jepni (në një mënyrë të gëzuar) më shumë që të merrni. 05-28-2009, 05:29 Spiritraiser |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Spiritraiser për këtë post të dobishme: |
|
|
|
13 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Quote:
Ka shumë herë në jetën time që unë nuk mund të jap monetarily dhe ka raste të tjera që prioritetet e familjes duhet të merren parasysh përpara se unë dëshirën për të dhënë. Që këto arsye duket të jenë norma për mua, kam gjetur se vullnetarizmit im kohe, kur unë feeled tërhequr për të është një mënyrë e madhe për të siguruar që unë mund të jap gjithmonë dhe në një mënyrë të veçantë. Si dashur, duke i dhënë person veten, unë nuk mendoj se duke i dhënë është më qesharake nga zemra. Ti e di kur e drejtë e saj, por me atë që tha, pa marrë parasysh sa para keni pasur, ju ndoshta do të zgjedhin që të japin gjithmonë të huaj nevojë që ju u takua para se ju do të shkoni jashtë dhe për të blerë një makinë të nicer. Thats si unë jam dhe thats pse unë nuk dëshirojnë të vijnë në të holla. I sigurt, se do të lejoni që të jap më shumë, por për shkak të mënyrë ndihem, se me siguri do të shkaktonte probleme që siç thashë më parë, duke qenë një burrë me familje, vendimet e mia janë të familjes së bërë. Kështu që unë jam një rast që dëshmon Spiritraisers Komentet e vërtetë. Unë nuk dua të jem tepër i pasur dhe për këtë arsye unë nuk jam. "Kini kujdes atë që ju dëshironi për" (05-29-2009), Paqja, ![]() James |
|||
|
|
|
| Pas 2 Users Say Thank You Jakobit për këtë post të dobishme: |
Thelbi
05-29-2009, 05:00
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?(05-29-2009),
![]()
|
|
| Pas 2 Users Say Thank You to theinfiniteone për këtë post të dobishme: |
Thelbi
05-30-2009, 03:59
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Pika që u sollën rreth duke i dhënë më shumë se vetëm të mirave materiale është shumë e vërtetë, sidomos për kur unë nuk kam të holla për të ndihmuar njerëzit në mënyra të tjera. Ka shumë mënyra të ndryshme për të ndihmuar nga pas të gjithë, dhe unë vetëm për të parë që ato mund të përdorin
![]() 05-30-2009, 06:41 ![]() |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to SeaOfTranquility për këtë post të dobishme: |
|
|
|
16 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?05-31-2009, 06:10
![]() |
||
|
|
|
| Unë nuk besoj kurrë bujarinë është qesharake. Ju do të shpërblehet në mënyrë bujare qoftë në frymë apo fizikisht, ju do të shpërblehet. Bujari është mënyra më e mirë për të treguar dashurinë e Perëndisë dhe do gjithmonë të jetë një praktikë e unë do të vazhdojë. |
Ann Kathleen (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
17 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?06-07-2009, 05:52
|
||
|
|
|
| Thanked 23 Times in 17 Posts |
Ann Kathleen (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
18 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?06-07-2009, 09:50
|
||
|
|
|
| Bujari nuk do të thotë gjithmonë të holla. Koha ndonjëherë është më e vlefshme se paratë. Kujdesur është më e vlefshme se paratë gjithashtu. Ndonjëherë, dikush vetëm ka nevojë për disa kujdesin dhe dhembshurinë dhe ia vlen shumë më tepër se çdo sasi e parave. |
Ann Kathleen (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| HPU Asistent Profesor i fesë merr pjesë në Boston Conference - Lartë Pika Un | Editor | Lajme - Fe | 10:00 | 12-18-2008 01:20 |
| Sundimi Kovi Pika merr LEED Certifikimi për Energji-Efficient ... - MarketWatch | Editor | Lajme - Green Energy | 10:00 | 10-11-2008 01:30 |
| Profeci e lashtë pjesa 2 - profeci e lashtë pika të Jezusit si Mesia | Jonas1 | Videos - Profecitë | 10:00 | 09-22-2008 04:04 |
| Profeci e lashtë pjesë 5 - profeci e lashtë tregojnë për shpalljen e dytë e Krishtit | Jonas1 | Videos - Profecitë | 10:00 | 09-22-2008 04:02 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|