Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Open Oneness Forumi
Register Blogi Členi Fotografije Video posnetki Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Iskati Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open Oneness Forumi Karkoli, povezanih z Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugi forum.

Quick News
Dobrodošli v Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Video posnetki, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Norost , Generousity , Point
Videos: Norost , Generousity , Point ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2009, 02:48   #1 (permalink)
Države
Junior države
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Thanked 29 Times v 20 Posts
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Na kateri točki generousity postane norost?

Kot nekateri od vas morda veste, menim, da sem se zelo skrbna in radodarna oseba, kljub mojim pogosto hude finančne stiske, tako da sem asking vse vas: Na kateri točki se počutiš radodaren lahko spremeni v norost?

Seveda je samoumevno, da je giving stran svoj zadnji kos kruha ali zadnji dolar, je zelo neumno, toda kaj je giving stran vašem poleg zadnji dolar na primer?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do SeaOfTranquility Za to Useful Post:
James (05-28-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06   #2 (permalink)
Države
Junior države
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Blog Entries: 3
Thanked 57 Times v 28 Posts
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: Na kateri točki generousity postane norost?

Dragi Sea;
Menim, da ni mogoče omejiti na tisto, kar daje - kot je ni mogoče omejiti na tisto, kar dobi. Žal mi je, imate čas za finančne težave, ampak z vidika ne le metafizičnega energije, temveč tudi krščanska verovanja (kot je bilo postavljeno christian I), saj meni boš imel pomanjkanje vodi le k ustvarjanju primanjkuje. Kako ste postavili vašo pozornost na tisto, kar boste prejeli. Vem, da je težko, ampak tudi v času finančne borbe, namesto razmišljanja o tem, kako boste prišli do denarja za plačilo račune - poudarek na videnje denar, ki prihajajo v vaše življenje in vi ste veselo plačilne račune.
Ali ni točke, ki imajo duhovnega ali verskega prepričanja na podlagi vere - da je vera? Dvomi in negotovosti, menimo, da izhajajo iz naše lastne misli, in ko smo dali v teh negativnih misli smo pritegnili negativnih situacij. Ne glede na vaše prepričanje je - Bog ali vir energije - če nimate veri, da je to dobra stvar za ustvarjanje dobre stvari za vas - zakaj verjamete v to?
Moj osebni odgovor bi bil - bolj daš (v radostno način), več boste dobili.
Moje misli so ljubezni, miru in številčnosti za vas v vse vidike svojega življenja,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You do Spiritraiser Za to Useful Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29   #3 (permalink)
Države
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1242 Times v 652 Posts
James is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by Ali imate veliko prijateljev, ki delijo isto vero kot vi, ali pa ste nagnjeni, da so prijatelji iz več različnih veroizpovedi in prepričanja? View Post
Kot nekateri od vas morda veste, menim, da sem se zelo skrbna in radodarna oseba, kljub mojim pogosto hude finančne stiske, tako da sem asking vse vas: Na kateri točki se počutiš radodaren lahko spremeni v norost?

Seveda je samoumevno, da je giving stran svoj zadnji kos kruha ali zadnji dolar, je zelo neumno, toda kaj je giving stran vašem poleg zadnji dolar na primer?
Hi SeaofTranquility,
Strinjam se iz mojega lastnega življenja,
Obstaja veliko krat v življenju, da ne morem dati monetarily pa obstajajo še drugi časi, da je treba upoštevati družine prednostnih nalogah, preden želim dati. Ker teh razlogov se zdi, da norma za mene, sem ugotovila, da je prostovoljno delo svoj čas, kjer sem feeled sestavi, je odličen način za zagotovitev, da morem vedno dati, in na poseben način.
Kot skrb, pri čemer oseba sam, jaz ne mislim, kar je kdaj neumno od srca. Veš, če je njegova pravica, ampak s tem pa je dejal, ne glede na to, koliko denarja ste jih imeli, bi si verjetno vedno odločijo, da v stiski, da si tujec izpolniti, preden bi šel ven in kupiti lepši avto. Thats kako sem in to zakaj ne želim priti v denar. Seveda pa bi se mi dal več, vendar zaradi načina menim, bi to zagotovo povzročilo težave, ker je, kot sem že povedal, pa družinski človek, moje odločitve, ki so družina.
Torej sem primer, ki dokazuje Spiritraisers komentarje res.
Nočem biti preveč bogat in zato nisem.
"Bodite previdni, kaj si želite za"
Mir,
James
James está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You na Jamesa Za to Useful Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00   #4 (permalink)
Države
Senior Member
Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss797
Blog Entries: 1
Thanked 825 Times v 449 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Poslušaj svoje srce .... da je še vedno glas ustvarjalca ... ali je to prvi kos kruha iz svežega .. hlebec ali zadnji kos ___ poslušaj svoje srce.

Karma ni vedno trenutek ...
... vendar vedno ni

Mind ustvarja brezno...
...srce ga prečka
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do theinfiniteone Za to Useful Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59   #5 (permalink)
Države
Junior države
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Thanked 29 Times v 20 Posts
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Hvala vsem za odgovore in podporo, bom vse to v mojih mislih!

Point je bil, da dvignejo o čemer več kot le materialne dobrine, je zelo res, še posebej za takrat, ko nimam denarja za pomoč ljudem v druge načine. Obstaja veliko različnih načinov za pomoč izvajajo po vsem, in sem moral videti tisti, ki znam uporabljati
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Po User Says Thank You do SeaOfTranquility Za to Useful Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41   #6 (permalink)
Države
Junior države
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Thanked 19 Times v 13 Posts
AnnaMae is on a distinguished road

Jaz bom povedal, incident iz mojega življenja. Hotela sem, da cerkev eno noč, in sem imel zelo malo levo od mojega plačo po plačilu računov. Vedel sem, kaj bi bilo, da so me za zadnji teden s plinom in hrano. Ne morem se spomniti, kaj sem imel, vendar mislim, da je bil 10 $, ki bi nato poskrbljeno tako. Imel sem pogovor se dogaja v moji glavi, ena mi želijo dati vse za daritev Bogu in eno me želijo obdržati. Vem, da ni mi, da je bil ob tem pogovoru, ker ne bi zaustavila in si se potrudil. Torej končno sem rekel, OK, to je, se bo ustavil, dajem vse, kar imam kot ponudbo. Sem hodil v cerkev (mi ne plačujejo naši pastor, da je vse šlo v cerkev na toploto, električni, itd) in je vse, kar sem imel za ponudbo. Negativni glas ustavil in nisem imel več težav. Vzel sem svoje kosilo z mano v ponedeljek na delo in sem bil blagoslovljen z nepričakovanim plačilo potnih pregled, ki se več kot potrojila, kar sem dala. Počutim sem se preskuša, in da je test mislim, da sem opravil.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do AnnaMae Za to Useful Post:
Kathleen ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10   #7 (permalink)
Države
Junior države
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Shadrack is on a distinguished road

Ne verjamem, da je velikodušnost vedno neumnosti. Ti bodo nagrajeni velikodušno ali v duhu ali fizično, boste nagrajeni. Radodarnost je najboljši način, da pokažejo ljubezen do Boga in vedno bo praksa bom nadaljeval.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do Shadrack Za to Useful Post:
Kathleen ann (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52   #8 (permalink)
Države
Junior države
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Thanked 23 Times v 17 Posts
stillone is on a distinguished road

Zdaj moje finance so v Pokol, ampak jaz lahko vedno strganje do nekaj dolarjev za pomoč osebi / vzrok sem strastno okoli. Imeli smo Relay for Life v mojem mestu sinoči. Imam prijatelja z rakom. Samo da je za podporo in mu darujejo majhna količina je dovolj. Moje srce je tam za njega in on ve, da lahko računa na mene. To je vse, kar zadevah.
stillone está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You do stillone Za to Useful Post:
Kathleen ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50   #9 (permalink)
Države
Junior države
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Shadrack is on a distinguished road

Radodarnost ne pomeni vedno denar. Time včasih je bolj pomembno kot denar. Skrb je bolj pomembno kot denar tudi. Včasih, samo nekdo potrebuje nekaj skrbi in sočutja in je vredno veliko več kot kateri koli znesek denarja.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Asistent HPU profesor religije Sodeluje v Boston Conference - High Point Un Editor Novice - Religion 0 12-18-2008 01:20
Dominion Cove Point zaslužiti LEED Certificiranje za energetsko učinkovite ... - Za VSE Editor Novice - Green Energy 0 10-11-2008 01:30
Ancient prerokbe 2. del - Ancient prerokbe točka za Jezusa kot Mesija Jonas1 Videos - Prerokbe 0 09-22-2008 04:04
Stari del prerokbe 5 - Ancient prerokbe točke na drugo razodetje Kristusa Jonas1 Videos - Prerokbe 0 09-22-2008 04:02

Tags
Norost , Generousity , Point
Norost , Generousity , Point ,

Thread Tools
Display Modes

Napotitev Pravila
Ti ne sme post nove teme
Ti ne sme post Odgovori
Ti ne sme post attachments
Ti ne sme edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 01:47.

vB Enterprise, ki ga Translator NLP-er