|
|
|
|||||||
| Register | Blogi | Členi | Fotografije | Video posnetki | Dobrote | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Iskati | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open Oneness Forumi Karkoli, povezanih z Oneness. Razprava, ideje, misli .... da ne spada v drugi forum. |
| Quick News |
| Dobrodošli v Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in idej o notranje in zunanje spremembe in transformacije. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Video posnetki,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in občutek res pozdravil za skupnost!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Na kateri točki generousity postane norost?Kot nekateri od vas morda veste, menim, da sem se zelo skrbna in radodarna oseba, kljub mojim pogosto hude finančne stiske, tako da sem asking vse vas: Na kateri točki se počutiš radodaren lahko spremeni v norost?
Seveda je samoumevno, da je giving stran svoj zadnji kos kruha ali zadnji dolar, je zelo neumno, toda kaj je giving stran vašem poleg zadnji dolar na primer? |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do SeaOfTranquility Za to Useful Post: |
James (05-28-2009),
Kathleen ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Dragi Sea;
Menim, da ni mogoče omejiti na tisto, kar daje - kot je ni mogoče omejiti na tisto, kar dobi. Žal mi je, imate čas za finančne težave, ampak z vidika ne le metafizičnega energije, temveč tudi krščanska verovanja (kot je bilo postavljeno christian I), saj meni boš imel pomanjkanje vodi le k ustvarjanju primanjkuje. Kako ste postavili vašo pozornost na tisto, kar boste prejeli. Vem, da je težko, ampak tudi v času finančne borbe, namesto razmišljanja o tem, kako boste prišli do denarja za plačilo račune - poudarek na videnje denar, ki prihajajo v vaše življenje in vi ste veselo plačilne račune. Ali ni točke, ki imajo duhovnega ali verskega prepričanja na podlagi vere - da je vera? Dvomi in negotovosti, menimo, da izhajajo iz naše lastne misli, in ko smo dali v teh negativnih misli smo pritegnili negativnih situacij. Ne glede na vaše prepričanje je - Bog ali vir energije - če nimate veri, da je to dobra stvar za ustvarjanje dobre stvari za vas - zakaj verjamete v to? Moj osebni odgovor bi bil - bolj daš (v radostno način), več boste dobili. Moje misli so ljubezni, miru in številčnosti za vas v vse vidike svojega življenja, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Spiritraiser Za to Useful Post: |
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Države
Senior Member
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Citat:
Strinjam se iz mojega lastnega življenja, Obstaja veliko krat v življenju, da ne morem dati monetarily pa obstajajo še drugi časi, da je treba upoštevati družine prednostnih nalogah, preden želim dati. Ker teh razlogov se zdi, da norma za mene, sem ugotovila, da je prostovoljno delo svoj čas, kjer sem feeled sestavi, je odličen način za zagotovitev, da morem vedno dati, in na poseben način. Kot skrb, pri čemer oseba sam, jaz ne mislim, kar je kdaj neumno od srca. Veš, če je njegova pravica, ampak s tem pa je dejal, ne glede na to, koliko denarja ste jih imeli, bi si verjetno vedno odločijo, da v stiski, da si tujec izpolniti, preden bi šel ven in kupiti lepši avto. Thats kako sem in to zakaj ne želim priti v denar. Seveda pa bi se mi dal več, vendar zaradi načina menim, bi to zagotovo povzročilo težave, ker je, kot sem že povedal, pa družinski človek, moje odločitve, ki so družina. Torej sem primer, ki dokazuje Spiritraisers komentarje res. Nočem biti preveč bogat in zato nisem. "Bodite previdni, kaj si želite za" Mir, ![]() James |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You na Jamesa Za to Useful Post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Države
Senior Member
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Poslušaj svoje srce .... da je še vedno glas ustvarjalca ... ali je to prvi kos kruha iz svežega .. hlebec ali zadnji kos ___ poslušaj svoje srce.
![]()
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do theinfiniteone Za to Useful Post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Hvala vsem za odgovore in podporo, bom vse to v mojih mislih!
![]() Point je bil, da dvignejo o čemer več kot le materialne dobrine, je zelo res, še posebej za takrat, ko nimam denarja za pomoč ljudem v druge načine. Obstaja veliko različnih načinov za pomoč izvajajo po vsem, in sem moral videti tisti, ki znam uporabljati ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do SeaOfTranquility Za to Useful Post: |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Jaz bom povedal, incident iz mojega življenja. Hotela sem, da cerkev eno noč, in sem imel zelo malo levo od mojega plačo po plačilu računov. Vedel sem, kaj bi bilo, da so me za zadnji teden s plinom in hrano. Ne morem se spomniti, kaj sem imel, vendar mislim, da je bil 10 $, ki bi nato poskrbljeno tako. Imel sem pogovor se dogaja v moji glavi, ena mi želijo dati vse za daritev Bogu in eno me želijo obdržati. Vem, da ni mi, da je bil ob tem pogovoru, ker ne bi zaustavila in si se potrudil. Torej končno sem rekel, OK, to je, se bo ustavil, dajem vse, kar imam kot ponudbo. Sem hodil v cerkev (mi ne plačujejo naši pastor, da je vse šlo v cerkev na toploto, električni, itd) in je vse, kar sem imel za ponudbo. Negativni glas ustavil in nisem imel več težav. Vzel sem svoje kosilo z mano v ponedeljek na delo in sem bil blagoslovljen z nepričakovanim plačilo potnih pregled, ki se več kot potrojila, kar sem dala. Počutim sem se preskuša, in da je test mislim, da sem opravil.
![]() |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do AnnaMae Za to Useful Post: |
Kathleen ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Ne verjamem, da je velikodušnost vedno neumnosti. Ti bodo nagrajeni velikodušno ali v duhu ali fizično, boste nagrajeni. Radodarnost je najboljši način, da pokažejo ljubezen do Boga in vedno bo praksa bom nadaljeval.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do Shadrack Za to Useful Post: |
Kathleen ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Zdaj moje finance so v Pokol, ampak jaz lahko vedno strganje do nekaj dolarjev za pomoč osebi / vzrok sem strastno okoli. Imeli smo Relay for Life v mojem mestu sinoči. Imam prijatelja z rakom. Samo da je za podporo in mu darujejo majhna količina je dovolj. Moje srce je tam za njega in on ve, da lahko računa na mene. To je vse, kar zadevah.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You do stillone Za to Useful Post: |
Kathleen ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Re: Na kateri točki generousity postane norost?Radodarnost ne pomeni vedno denar. Time včasih je bolj pomembno kot denar. Skrb je bolj pomembno kot denar tudi. Včasih, samo nekdo potrebuje nekaj skrbi in sočutja in je vredno veliko več kot kateri koli znesek denarja.
|
||
|
|
|
![]() |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Asistent HPU profesor religije Sodeluje v Boston Conference - High Point Un | Editor | Novice - Religion | 0 | 12-18-2008 01:20 |
| Dominion Cove Point zaslužiti LEED Certificiranje za energetsko učinkovite ... - Za VSE | Editor | Novice - Green Energy | 0 | 10-11-2008 01:30 |
| Ancient prerokbe 2. del - Ancient prerokbe točka za Jezusa kot Mesija | Jonas1 | Videos - Prerokbe | 0 | 09-22-2008 04:04 |
| Stari del prerokbe 5 - Ancient prerokbe točke na drugo razodetje Kristusa | Jonas1 | Videos - Prerokbe | 0 | 09-22-2008 04:02 |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|