|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Open jednota Fórum Čokoľvek týkajúce sa jednoty. Diskusia, nápady, myšlienky .... ktorý sa nezmestí do iného fóra. |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Ako niektorí z vás možno viete, považujem sa za docela starostlivosti a veľkorysého človeka, má často aj cez vážne finančné ťažkosti, a preto žiadam vás všetkých: V akom okamihu sa cítite byť veľkorysý sa môže zmeniť v bláznovstvo?
Samozrejme je samozrejmé, že rozdávanie vaša posledný kúsok chleba, alebo od poslednej dolár je veľmi hlúpy, ale čo tak dať preč ďalšie na posledný dolár napríklad? |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k SeaOfTranquility Užitočné post: |
James (05-28-2009),
Kathleen Ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Vážení mora;
Verím, že nemôže existovať žiadne obmedzenia, čo človek dáva - ako tam môže byť žiadne obmedzenia, čo človek získa. Je mi ľúto, máte čas na finančné ťažkosti, ale z hľadiska nielen metafyzické energie, ale aj kresťanskej viery (ako som bol vychovávaný kresťanskými) veriť, budete mať nedostatok vedie len k vytváraniu nedostatku. Čo si dať svoju pozornosť na to, čo je dostanete. Viem, že je to ťažké, ale ešte v čase finančnej boja miesto premýšľanie o tom, ako plánujete prísť s peniazmi platiť svoje účty - zamerať sa pri pohľade na peniaze, ktoré prichádzajú do vášho života a vy veselo platiť svoje účty. Nejde mať duchovné alebo náboženské presvedčenie vychádza z viery - mať vieru? Pochybnosti a nejasnosti cítime vyplývajú z našich vlastných myšlienok, a keď sme sa dať do tých negatívnych myšlienok pritiahnuť negatívne situácie. Či už sú vaša viera je - Boh alebo zdroj energie - ak nemáte vieru, že to je dobrá vec, ktoré majú vytvárať dobré pre vás - prečo veriť v to? Moja osobná odpoveď by bola - viac dáte (v radostnej ceste) viac dostanete. Moje myšlienky sú lásky, mieru a hojnosti pre Vás vo všetkých aspektoch svojho života, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Spiritraiser Thank You For This Užitočné post: |
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Citácia:
Zdieľam z môjho vlastného života, Existuje mnohokrát v mojom živote, že nemôžem dať peniazmi, a tam sú iné časy, že rodina priority musia byť posudzovaná pred chcem dať. Keďže sa tieto dôvody sa zdajú byť normou pre mňa, som zistil, že dobrovoľná činnosť má čas, kedy sa cítila som priťahuje, je skvelý spôsob, ako zabezpečiť, že môžem dať vždy a vo osobitným spôsobom. Ako sa starať, dávať sám osobe, nemyslím si, čo je niekedy pochabé od srdca. Viete, kedy jeho právo, ale s tým sa hovorí, bez ohľadu na to, koľko peňazí ste mali by ste pravdepodobne vždy rozhodnúť dať potrebným, že cudzinec sa stretli by ste ísť a kúpiť si krajšie auto. To je to, ako som a to je dôvod, prečo nechcem prísť do peňazí. Iste, bolo mi dovoľte dať viac, ale kvôli tomu, ako sa cítim, určite by spôsobovať problémy, pretože ako som už povedala, že otec rodiny, moja rodina sa rozhodnutia. Takže som prípad, ktorý dokazuje, Spiritraisers komentáre pravda. Nechcem byť príliš bohatá, a preto nie som. "Dávajte pozor, čo si praješ" Kľud, ![]() James |
|||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This James Užitočné post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Načúvajte svojmu srdcu .... to je ešte hlas autora ... či sa jedná o prvý kus chleba čerstvý peceň .. alebo posledný kus ___ počúvať svoje srdce.
![]()
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k theinfiniteone Užitočné post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Ďakujem vám všetkým za odpovede a pomoc, a budem mať všetko do mojej mysle!
![]() Bod, ktorý bol vychovaný o tom dať viac, ako len hmotné statky, je veľmi pravdivý, zvlášť, keď nemám peniaze na pomoc ľuďom v iných smeroch. Existuje mnoho rôznych spôsobov, ako podať pomocnú ruku, po tom všetkom, a ja som sa pozrieť, aké môžem použiť ![]() |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k SeaOfTranquility Thank You For This Užitočné post: |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Poviem vám incident z môjho vlastného života. Som išiel do kostola na jednu noc a mal som veľmi málo zostalo z môjho vyplatenie po platenie účtov. Vedel som, čo som si musel posledný týždeň ma plynu a potravín. Nemôžem si spomenúť, čo som mal, ale myslím, že to bolo 10 dolárov, ktorý potom bude mať postarané oboch. Mal som rozhovor sa deje v mojej hlave, jeden chce, aby som to všetko za obeť Bohu a jeden chce, aby som si ju ponechať. Viem, že to nebol ja, že sa o tom bavíme, pretože by sa nezastaví a ja som sa snažil. Takže nakoniec som povedal: OK, je to nezastaví, dávam všetko, čo som si ako obeť. Išiel som do kostola (nevenujeme nášho pastora, takže už to šlo do kostola na teplo, elektrické, atď) a dal všetko, čo som mal k ponuke. Negatívny hlas zastavil a ja som nemal žiadne väčšie problémy. Vzal som so sebou obed v pondelok do práce a ja som bol obdarený nečakané kontroly cestovné náhrady, ktorá viac ako strojnásobil, čo som dal. Mám pocit, že bol testovaný a že test myslím, že som prešiel.
![]() |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k AnnaMae Užitočné post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Neverím, že štedrosť je niekedy hlúpy. Budete bohato odmenení či už v duchu alebo fyzicky, budete odmenení. Veľkorysosť je najlepší spôsob, ako ukázať Božiu lásku a vždy bude praxi budem pokračovať.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Shadrack Užitočné post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Práve teraz moje financie sú v troskách, ale já si vždycky škrípanie až niekoľko dolárov na pomoc osoba /, pretože ja som vášnivý. Mali sme relé pre život v mojom meste v noci. Mám priateľa, s rakovinou. Len sa tam, aby ho podporili a darovať malé množstvo stačilo. Moje srdce je tu pre neho a on vie, že sa môžu spoľahnúť na mňa. To je všetko, na čom záleží.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k stillone Užitočné post: |
Kathleen Ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Štedrosť vždy neznamená peniaze. Čas niekedy je cennejšia ako peniaze. Starostlivosť je cennejšia ako peniaze tiež. Niekedy niekto proste potrebuje starostlivosť a súcitu, a stojí za to oveľa viac ako akékoľvek množstvo peňazí.
|
||
|
|
|
![]() |