Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Forumurile deschise Unime
Registrul Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Căuta Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum.

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Prostie , Generousity , Punct
Videos: Prostie , Generousity , Punct ,

Reply

LinkBack Thread Tools Moduri de afişare
Old 05.28.2009, 02:48   #1 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Mulţumit de 29 ori în 20 de posturi
SeaOfTranquility is on a distinguished road

În ce moment se generousity prostie devenit?

Aşa cum unii dintre voi poate ştiţi, ma consider a fi o persoana destul de grijuliu şi de generos, în ciuda dificultăţilor mea de multe ori sever financiare, so I sînt asking toti: În ce moment te simti a fi generos poate transforma într-o nebunie?

Desigur, se subînţelege că giving away ultima bucată de pâine sau dolar ultimul este foarte prostesc, dar ceea ce despre giving away dvs. de lângă ultimul dolar, de exemplu?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Următoarele 2 Users Say Thank You să SeaOfTranquility pentru acest post-uri utile:
Iacov (05-28-2009), ann Kathleen (05-30-2009)
Old 05.28.2009, 05:06   #2 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Blog Entries: 3
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: În ce moment se generousity prostie devenit?

Stimate Sea;
Eu cred că nu poate exista o limita la ceea ce o dă - după cum nu poate exista o limita la ceea ce o primeşte. Îmi pare rău ai momente de dificultăţi financiare, dar din punctul de vedere, nu numai de energie metafizic, dar, de asemenea, Christian convingeri (aşa cum am fost crescut Christian), crezând vei avea numai lipsa duce la crearea de lipsă. Ce-ai pus atentia asupra este ceea ce vei primi. Stiu ca e greu, dar chiar şi în vremuri de luptă financiare în loc de gândire despre cum mergi de a veni cu bani pentru a plăti facturile dvs. - se concentreze asupra văzut banii care intră în viaţa ta şi plătiţi cu voioşie facturile.
Nu este punctul de a avea un spirituală sau convingeri religioase, pe bază de credinţă - de a avea credinţă? Îndoieli şi incertitudini ne simtim apărea din gândurile noastre proprii, şi când vom da în aceste gânduri negative ne atrage situaţii negative. Indiferent de credinţa ta este - Dumnezeu sau sursa de energie - în cazul în care nu aveţi credinţă că este un lucru bun conceput pentru a crea lucruri bune pentru tine - de ce crezi în asta?
Răspunsul meu personal ar fi - cât dai mai mult (într-un mod vesel), mai mult tu a lua.
Gândurile mele sunt de dragoste, pace si abundenta pentru tine în toate aspectele din viaţa ta,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a Spiritraiser pentru acest post-uri utile:
ann Kathleen (05-30-2009)
Old 05.28.2009, 05:29   #3 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
James is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by SeaOfTranquility View Post
Aşa cum unii dintre voi poate ştiţi, ma consider a fi o persoana destul de grijuliu şi de generos, în ciuda dificultăţilor mea de multe ori sever financiare, so I sînt asking toti: În ce moment te simti a fi generos poate transforma într-o nebunie?

Desigur, se subînţelege că giving away ultima bucată de pâine sau dolar ultimul este foarte prostesc, dar ceea ce despre giving away dvs. de lângă ultimul dolar, de exemplu?
Max SeaofTranquility,
I share din viaţa mea,
Există mai multe ori în viaţa mea că eu nu pot da monetarily şi există alte ori faptul că priorităţile de familie trebuie să fie luate în considerare înainte de a mă dorinta de a da. Din aceste motive, se pare că este normal pentru mine, am constatat că voluntariatul timpul meu unde am atras de feeled este o modalitate foarte bună de a se asigura că eu pot da întotdeauna şi într-un mod special.
Ca o grijă, dând persoană mine, eu nu cred că da este mereu prostesc de la inima. Ştii când dreptul său, dar cu Acestea fiind spuse, indiferent de câţi bani ai avut, ar trebui să opteze întotdeauna, probabil, să dea în acest străin nevoiaşe aţi întâlnit înainte de a ieşi şi cumpere o maşină frumoasă. Thats cum I sînt şi thats de ce nu doresc să vină în bani. Sigur, se va permite să-mi dau mai mult, dar din cauza modului mă simt, aceasta ar cauza probleme, deoarece cu siguranţă, aşa cum am spus înainte, fiind un om cu familie, deciziile mele sunt făcute de familie.
Deci, eu sunt un caz care se dovedeşte comentarii Spiritraisers adevărat.
Nu vreau să fie excesiv de bogaţi şi, prin urmare, eu nu sunt.
"Fii atent ce-ţi doreşti"
Pace,
Iacov
James está offline   Reply With Quote
Următoarele 2 Users Say Thank You lui James pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (05-29-2009), ann Kathleen (05-30-2009)
Old 05.29.2009, 05:00   #4 (Permalink)
Membru
Senior Member
Points: 8,401, Level: 63Points: 8,401, Level: 63Points: 8,401, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
14/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss807
Blog Entries: 1
theinfiniteone is on a distinguished road

Ascultaţi inima ta .... acesta este vocea încă creatorului ... dacă acesta este prima bucată de pâine de la o .. pâine proaspătă sau piesa de ultima ___ asculta inima ta.

Karma nu este întotdeauna instant ...
... dar întotdeauna este

Mintea creează abis...
...inimă cruci acesta
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Următoarele 2 Users Say Thank You să theinfiniteone pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (05-29-2009), ann Kathleen (05-30-2009)
Old 05.30.2009, 03:59   #5 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Mulţumit de 29 ori în 20 de posturi
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsurile şi de sprijin, şi voi lua toate de-o în mintea mea!

Punctul în care a fost adus sus despre care mai mult de bunuri materiale la fel este foarte adevărat, în special pentru atunci când nu am bani pentru a ajuta oamenii în alte moduri. Există multe moduri diferite de a ajuta la urma urmei, şi am doar pentru a vedea care dintre ele pot folosi
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
În urma User says Thank You a SeaOfTranquility pentru acest post-uri utile:
ann Kathleen (05-30-2009)
Old 05.30.2009, 06:41   #6 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Mulţumit de 19 ori in 13 Posts
AnnaMae is on a distinguished road

Următoarele 2 Users Say Thank You să AnnaMae pentru acest post-uri utile:
AnnaMae está offline   Reply With Quote
05.31.2009, 06:10
ann Kathleen (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old Re: În ce moment se generousity prostie devenit?   #7 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Mulţumit de 16 ori în 11 Posts
Shadrack is on a distinguished road

Nu cred că generozitatea este mai prostesc. Vei fi recompensat cu generozitate dacă, în spiritul sau fizic, vei fi răsplătit. Generozitatea este cel mai bun mod de a arăta dragostea lui Dumnezeu şi va fi întotdeauna o practică, voi continua.

06.07.2009, 05:52
Shadrack está offline   Reply With Quote
ann Kathleen (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old Chiar acum finanţelor mele sunt la pământ, dar nu pot frinturi întotdeauna câţiva dolari pentru a ajuta o persoană / cauza Eu sunt pasionat. Am avut un releu pentru a trăi în oraşul meu azi-noapte. Am un prieten cu cancer. Doar fiind acolo pentru a sprijini pe el şi donarea o cantitate mică a fost de ajuns. Inima mea este acolo pentru el şi el ştie că poate conta pe mine. Asta este tot ce contează.   #8 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Mulţumit de 23 de ori in 17 Posts
stillone is on a distinguished road

(06-07-2009),

06.07.2009, 09:50
stillone está offline   Reply With Quote
Următoarele 2 Users Say Thank You să stillone pentru acest post-uri utile:
ann Kathleen Re: În ce moment se generousity prostie devenit? Shadrack (06-07-2009)
Old Generozitatea nu înseamnă întotdeauna bani. Timpul uneori este mai valoros decât de bani. Îngrijirea este mai valoros decât de bani, de asemenea. Uneori, cineva chiar are nevoie de îngrijirea şi compasiune şi este în valoare de mult mai mult decât orice sumă de bani.   #9 (Permalink)
Membru
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Mulţumit de 16 ori în 11 Posts
Shadrack is on a distinguished road

Prostie