|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
În ce moment se generousity prostie devenit?Aşa cum unii dintre voi poate ştiţi, ma consider a fi o persoana destul de grijuliu şi de generos, în ciuda dificultăţilor mea de multe ori sever financiare, so I sînt asking toti: În ce moment te simti a fi generos poate transforma într-o nebunie?
Desigur, se subînţelege că giving away ultima bucată de pâine sau dolar ultimul este foarte prostesc, dar ceea ce despre giving away dvs. de lângă ultimul dolar, de exemplu? |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să SeaOfTranquility pentru acest post-uri utile: |
Iacov (05-28-2009),
ann Kathleen (05-30-2009)
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Stimate Sea;
Eu cred că nu poate exista o limita la ceea ce o dă - după cum nu poate exista o limita la ceea ce o primeşte. Îmi pare rău ai momente de dificultăţi financiare, dar din punctul de vedere, nu numai de energie metafizic, dar, de asemenea, Christian convingeri (aşa cum am fost crescut Christian), crezând vei avea numai lipsa duce la crearea de lipsă. Ce-ai pus atentia asupra este ceea ce vei primi. Stiu ca e greu, dar chiar şi în vremuri de luptă financiare în loc de gândire despre cum mergi de a veni cu bani pentru a plăti facturile dvs. - se concentreze asupra văzut banii care intră în viaţa ta şi plătiţi cu voioşie facturile. Nu este punctul de a avea un spirituală sau convingeri religioase, pe bază de credinţă - de a avea credinţă? Îndoieli şi incertitudini ne simtim apărea din gândurile noastre proprii, şi când vom da în aceste gânduri negative ne atrage situaţii negative. Indiferent de credinţa ta este - Dumnezeu sau sursa de energie - în cazul în care nu aveţi credinţă că este un lucru bun conceput pentru a crea lucruri bune pentru tine - de ce crezi în asta? Răspunsul meu personal ar fi - cât dai mai mult (într-un mod vesel), mai mult tu a lua. Gândurile mele sunt de dragoste, pace si abundenta pentru tine în toate aspectele din viaţa ta, Spiritraiser |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a Spiritraiser pentru acest post-uri utile: |
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Citat:
I share din viaţa mea, Există mai multe ori în viaţa mea că eu nu pot da monetarily şi există alte ori faptul că priorităţile de familie trebuie să fie luate în considerare înainte de a mă dorinta de a da. Din aceste motive, se pare că este normal pentru mine, am constatat că voluntariatul timpul meu unde am atras de feeled este o modalitate foarte bună de a se asigura că eu pot da întotdeauna şi într-un mod special. Ca o grijă, dând persoană mine, eu nu cred că da este mereu prostesc de la inima. Ştii când dreptul său, dar cu Acestea fiind spuse, indiferent de câţi bani ai avut, ar trebui să opteze întotdeauna, probabil, să dea în acest străin nevoiaşe aţi întâlnit înainte de a ieşi şi cumpere o maşină frumoasă. Thats cum I sînt şi thats de ce nu doresc să vină în bani. Sigur, se va permite să-mi dau mai mult, dar din cauza modului mă simt, aceasta ar cauza probleme, deoarece cu siguranţă, aşa cum am spus înainte, fiind un om cu familie, deciziile mele sunt făcute de familie. Deci, eu sunt un caz care se dovedeşte comentarii Spiritraisers adevărat. Nu vreau să fie excesiv de bogaţi şi, prin urmare, eu nu sunt. "Fii atent ce-ţi doreşti" Pace, ![]() Iacov |
|||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You lui James pentru acest post-uri utile: |
Esenţa
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Ascultaţi inima ta .... acesta este vocea încă creatorului ... dacă acesta este prima bucată de pâine de la o .. pâine proaspătă sau piesa de ultima ___ asculta inima ta.
![]()
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să theinfiniteone pentru acest post-uri utile: |
Esenţa
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsurile şi de sprijin, şi voi lua toate de-o în mintea mea!
![]() Punctul în care a fost adus sus despre care mai mult de bunuri materiale la fel este foarte adevărat, în special pentru atunci când nu am bani pentru a ajuta oamenii în alte moduri. Există multe moduri diferite de a ajuta la urma urmei, şi am doar pentru a vedea care dintre ele pot folosi ![]() |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a SeaOfTranquility pentru acest post-uri utile: |
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Următoarele 2 Users Say Thank You să AnnaMae pentru acest post-uri utile:
![]() |
||
|
|
|
| 05.31.2009, 06:10 |
ann Kathleen (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Nu cred că generozitatea este mai prostesc. Vei fi recompensat cu generozitate dacă, în spiritul sau fizic, vei fi răsplătit. Generozitatea este cel mai bun mod de a arăta dragostea lui Dumnezeu şi va fi întotdeauna o practică, voi continua.06.07.2009, 05:52
|
||
|
|
|
| Re: În ce moment se generousity prostie devenit? |
ann Kathleen (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
(06-07-2009),06.07.2009, 09:50
|
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să stillone pentru acest post-uri utile: |
ann Kathleen Re: În ce moment se generousity prostie devenit?
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
ProstieGenerousity
|
||