Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Open nedalāmība Forums
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Open nedalāmība Forums Jebkas, kas saistīti ar vienotību. Diskusija, idejas, domas .... kas neietilpst kādā citā forumā.

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Muļķība , Generousity , Punkts
Video: Muļķība , Generousity , Punkts ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2009, 02:48   #1 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Atvainošanos Indiāņi būtu bijusi ļoti sen, jo pēc visām zvērībām, ka baltie cilvēki ir īstenot tos izmantojot, no agrāko kolonistu, visi ceļu līdz mūsdienu descriminations, kas joprojām notiek.
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Kā tas generousity kļūt muļķība?

Kā daži no jums zināt, es uzskatu sevi par diezgan saudzējoša un dāsnas persona, neskatoties uz maniem bieži nopietnas finansiālas grūtības, tādēļ es aicinu jūs visus: Kā tas jūs jūtaties ir izdevīgs, var kļūt par muļķību?

Protams, pats par sevi saprotams, ka atsakoties Jūsu pēdējā gabals maizes vai pēdējais dolārs ir ļoti muļķīgi, bet kā atsakoties savu nākamo ilgs dolāru piemēram?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
(09-20-2009),
James (05-28-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06   #2 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Atrašanās vieta: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Pateicās 57 reizes 28 Posts
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?

Dear Sea;
Es uzskatu, ka nevar būt nekādu ierobežojumu tam, ko dod - kā tur nevar būt nekādu ierobežojumu tam, ko saņem. Es atvainojos jums laiki finansiālas grūtības, bet no viedokļa, ne tikai metafizisks enerģiju, bet arī kristīgās ticības (kā man tika uzdots kristiešu) uzskatīt, jums trūkst tikai noved radīt trūkums. Ko jūs nodot Jūsu uzmanību, ir tas, ko Jūs saņemsiet. Es zinu, tas ir grūti, bet pat! Finanšu cīņa, nevis domas par to, kā jūs gatavojas nākt klajā ar naudu samaksāt rēķinus - koncentrēties uz redzot nauda nonāk tavā dzīvē un esat priecīgi maksāt rēķinus.
Vai nav punkts, ka tā garīgo vai reliģisko pārliecību, pamatojoties uz ticību - lai ir ticība? Šaubas un neskaidrības, mēs uzskatām, izriet no mūsu pašu domas, un kad mēs dodam vērā tās negatīvās domas mēs piesaistām negatīvās situācijās. Lai kādas būtu Jūsu pārliecība ir - Dievam vai enerģijas avota - ja jums nav ticības, ka tā ir laba lieta, lai izveidotu labas lietas, par jums - kāpēc uzskatu, tajā?
Mana personīgā atbilde būtu - vairāk tu dod (jo priecīga veidā), vairāk jums.
Manas domas par mīlestību, mieru un pārpilnība jums visās jūsu dzīves aspektus,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies Spiritraiser Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29   #3 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Pateicās 1.242 Times 652 Posts
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by SeaOfTranquility View Post
Kā daži no jums zināt, es uzskatu sevi par diezgan saudzējoša un dāsnas persona, neskatoties uz maniem bieži nopietnas finansiālas grūtības, tādēļ es aicinu jūs visus: Kā tas jūs jūtaties ir izdevīgs, var kļūt par muļķību?

Protams, pats par sevi saprotams, ka atsakoties Jūsu pēdējā gabals maizes vai pēdējais dolārs ir ļoti muļķīgi, bet kā atsakoties savu nākamo ilgs dolāru piemēram?
Hi SeaofTranquility,
Es daļu no savas dzīves,
Ir daudzas reizes manā dzīvē, ka es nevaru sniegt monetarily un ir citi laiki, ka ģimenes prioritātes ir jāapsver, pirms es ilgojos dot. Tā kā šo iemeslu dēļ šķiet norma par mani, man ir konstatēts, ka brīvprātīgo mana laika, kur es feeled izdarīt, ir lielisks veids, kā nodrošināt, ka es vienmēr var dot, un īpašā veidā.
Kā caring, kurā persona sevi, es nedomāju, kas ir jebkad muļķīgi no sirds. Jūs zināt, kad tā tiesības, bet gan ar to teica, neatkarīgi no tā, cik daudz naudas jūs būtu, jūs droši vien vienmēr izvēlas piešķirt šo trūcīgo svešinieks jums jāizpilda, pirms jūs iet un pirkt nicer automašīnu. Tas ir kā es esmu un thats kāpēc es negribu nonākt naudu. Protams, ka es varētu dot vairāk, bet tāpēc, ka veids, manuprāt, tas noteikti radītu problēmas, jo kā jau es teicu, kas ir ģimenes cilvēks, mani lēmumi ir ģimenes veikts.
Tāpēc es esmu gadījums, kas pierāda, Spiritraisers komentāri taisnība.
Es nevēlos būt pārāk bagāti un tāpēc es neesmu.
"Esi uzmanīgs ko jūs vēlaties, lai"
Miers,
James
James está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies James Par šo noderīgo Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00   #4 (Permalink)
Loceklis
Senior Member
Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss797
Blog Entries: 1
Pateicās 824 Times 448 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Klausieties savu sirdi .... tas ir vēl balss radītājs ... vai tas ir pirmais gabals maizes no svaigām klaips .. vai pēdējā gabala ___ ieklausīties savā sirdī.

Karma ne vienmēr ir instant ...
... taču tā vienmēr ir

Prāts rada bezdibeni...
...sirds šķērso to
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies theinfiniteone Par šo noderīgo Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59   #5 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Atvainošanos Indiāņi būtu bijusi ļoti sen, jo pēc visām zvērībām, ka baltie cilvēki ir īstenot tos izmantojot, no agrāko kolonistu, visi ceļu līdz mūsdienu descriminations, kas joprojām notiek.
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Paldies jums visiem par atbildēm un atbalstu, un es visus par to, manuprāt!

Punktu, kas tika celta apmēram sniedz vairāk nekā tikai materiālo vērtību ir ļoti patiesa, it īpaši, kad man nav naudas, lai palīdzētu cilvēkiem citos veidos. Ir daudzi un dažādi veidi, lai palīdzētu galu galā, un man vienkārši ir jāredz kādi varu izmantot
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies SeaOfTranquility Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41   #6 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pateicās 19 reizes 13 Posts
AnnaMae is on a distinguished road

Es jums saku incidents no savas dzīves. Es biju dodas uz baznīcu viena nakts un man bija ļoti maz pa kreisi no manas paycheck pēc rēķinu apmaksu. Es zināju, kas man būtu pēdējais mani nedēļā gāzi un ēdienu. Es nevaru atcerēties to, kas man bija, bet es domāju, ka tā bija $ 10, kas pēc tam būtu jārūpējas abiem. Man bija saruna notiek ar manu galvu, viens vēlas man dot to visu piedāvā Dievam un viens grib mani paturēt. Es zinu, tas nebija man, ka bija, kam šajā sarunā, jo tas neapstājas, un es mēģināju. Tātad, beidzot, es teicu, OK tas grasās pārtraukt, es dodu viss, ko esmu par piedāvājumu. Es devos uz baznīcu (mums nav jāmaksā mūsu mācītāju, lai tas viss gāja uz baznīcu un siltumu, elektriskā uc) un sniedza visu man bija par piedāvājumu. Negatīvs balss pārtraukta, un man nav bijušas daudz problēmas. Paņēmu manas pusdienas ar mani pirmdien uz darbu un biju laimīgs ar negaidītu ceļojumu samaksāt pārbaudi, kuru ir vairāk nekā trīskāršojies, kas man bija dota. Es jūtu, tika pārbaudīts un ka testa es domāju, ir pagājis.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies AnnaMae Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10   #7 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pateicās 16 Times 11 Ziņojumi
Shadrack is on a distinguished road

Es neticu dāsnums kādreiz dumjš. Jums tiks apbalvoti dāsni, vai gars vai fiziski, jums tiks atalgotas. Devība ir labākais veids, kā parādīt Dieva mīlestību un vienmēr būs prakse, es turpināšu.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Shadrack Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52   #8 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pateicās 23 reizes 17 Posts
stillone is on a distinguished road

Šobrīd manas finanses ir gaļas galds, bet es vienmēr var nokasīt līdz dažas dolāru, lai palīdzētu personai / cēlonis Es esmu kaislīgs par. Mums bija Relay for Life manā pilsētā pēdējā naktī. Man ir draugs ar vēzi. Nav tikai tur, lai atbalstītu viņu un ziedojot nedaudz bija pietiekami. Mana sirds ir tur viņu, un viņš zina, viņš var rēķināties ar mani. Tas ir viss, ka jautājumus.
stillone está offline   Reply With Quote
Pēc 2 Lietotāji Say Paldies stillone Par šo noderīgo Post:
Kathleen ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50   #9 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pateicās 16 Times 11 Ziņojumi
Shadrack is on a distinguished road

Devība ne vienmēr nozīmē naudu. Laiks dažreiz ir vērtīgāks nekā nauda. Rūpes ir daudz vērtīgāks nekā nauda arī. Dažreiz, kāds tieši ir vajadzīgs kāds rūpējas un līdzjūtību, un tas ir vērts daudz vairāk nekā jebkuru naudas summu.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply