|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Atidaryti Išskirtinis Forumai Dalykų, susijusių su vienybę. Aptarimas, idėjas, mintis .... kad netelpa į kitą forumą. |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
| Žymos |
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Kada generousity tapti kvailystė?Kadangi kai kurie iš jūsų tikriausiai žinote, aš laikau save labai rūpestinga ir dosni asmuo, nepaisant mano dažnai su dideliais finansiniais sunkumais, todėl aš prašau jus visus: Kurioje vietoje jums atrodo yra turtinga, gali kreiptis į kvailystė?
Žinoma, tai savaime suprantama, kad išvilioti Jūsų paskutinis duonos gabalas ar paskutinis doleris yra labai kvailas, bet kas apie tai, kad away kitą su paskutiniais doleris pavyzdžiui? |
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame SeaOfTranquility Už šią naudingą Post: |
James (05-28-2009),
Kathleen Ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Gerbiami jūra;
Manau, kad negali būti jokių apribojimų, kas suteikia viena - kaip ten gali būti ne riba, kas vieną gaus. Man gaila, jūsų laikas finansinių sunkumų, bet ir ne tik metafizinės energijos požiūriu, tačiau taip pat krikščionių tikėjimą (kaip man buvo iškeltas krikščionys) manyti, jums teks trūksta tik leidžia sukurti stoka. Ką jūs įdėti savo dėmesį į tai, ką gaus. Žinau, sunku, tačiau net laikais finansinių kova, o ne galvoti apie tai, kaip jūs ketinate parengti pinigų apmokėti sąskaitas - dėmesys matydami pinigus į jūsų gyvenimą ir jūs linksmai mokėjimo sąskaitas. Nėra turėti dvasinę ar religinių įsitikinimų, kurių tikėjimas punktas - turėti tikėjimą? Abejonių ir neaiškumų, mes manome, kyla iš mūsų pačių mintys, ir kai mes duodame į šias neigiamas mintis mes pritraukti neigiamas situacijas. Nepriklausomai nuo jūsų tikėjimas - Dievo arba energijos šaltinį - Jei jūs neturite tikėjimo, kad tai geras dalykas, siekiant sukurti gerų dalykų jums - kodėl tikiu? Mano asmeninis atsakymas būtų - daugiau jums duoti (ir linksmas būdas) daugiau gausite. Mano mintys yra meilės, taikos ir gausos už jus visus savo gyvenimo aspektus, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Spiritraiser Už šią naudingą Post: |
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Citata:
I dalis iš savo gyvenimo, Yra daug kartų mano gyvenime, kad aš negaliu duoti monetarily ir yra kiti laikai šeimos prioritetai turi būti laikomas, kol aš norą duoti. Kadangi šių priežasčių atrodo, kad man norma, aš rasiu, kad savanoriška mano laikas, kai aš feeled atkreipiamas į tai puikus būdas užtikrinti, kad aš visada gali suteikti ir specialiu būdu. Kaip rūpestinga, kuriame asmuo save, nemanau, kuriame yra dar kvailas, iš širdies. Jūs žinote, kada savo teise, bet su tuo kas pasakyta, yra nesvarbu, kiek pinigų jūs turėjote, Jūs tikriausiai visada gali pasirinkti suteikti socialiai remtiniems asmenims, kad nepažįstamasis jus įvykdyti prieš jus būtų išstumta ir gražiau įsigyti automobilį. Thats, kaip aš ir thats why I don't norą atvykti į pinigus. Žinoma, tai leistų man duoti daugiau, bet dėl to, kaip manau, tai tikrai gali sukelti problemų, nes kaip sakiau anksčiau, yra šeimos žmogus, mano šeimos sprendimai yra padaryta. Taigi aš esu atveju paaiškėja, kad tai Spiritraisers komentarų tiesa. Nenoriu būti labai turtingi, todėl aš ne. "Būkite atsargūs, ko jūs pageidaujate už" Taika, ![]() James |
|||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai padėkoti James Už šią naudingą Post: |
Esmė
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Klausyti savo širdies .... ji dar balsas kūrėjas ... ar jis yra pirmasis gabalas duonos iš šviežios duonos .. ar paskutinis gabalas ___ klausytis savo širdies.
![]()
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame theinfiniteone Už šią naudingą Post: |
Esmė
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Dėkoju jums visiems už atsakymus ir pagalbą, ir aš imtis visa tai mano galvoje!
![]() Nurodė, kad buvo dar apie tai, kad ne tik materialinių gėrybių yra labai teisinga, ypač, kai aš neturiu pinigų, kad padėtų žmonėms kitais būdais. Yra daug įvairių būdų, siekiant padėti po visų, ir man reikia tik išanalizuoti, kokių galiu naudoti ![]() |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame SeaOfTranquility Už šią naudingą Post: |
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Pasakysiu incidentas iš savo gyvenimo. Aš vyksta į bažnyčią vieną naktį ir man teko labai mažai liko mano paycheck po sąskaitų apmokėjimo. Aš žinojau, ką aš turėjau turės paskutinę mane Dujų ir maisto savaitės. Negaliu prisiminti, ką turėjau, bet manau, kad tai buvo $ 10, kuris tada būtų pasirūpinta tiek. Turėjau pokalbį su mano galva, vienas nori man suteikti jai visas paaukoti Dievui ir vienas nori man jį laikyti. Žinau, kad tai buvo ne man, kad buvo apie tai kalbėtis, nes jis nebus sustabdytas, ir aš išbandžiau. Taigi, pagaliau, aš sakiau, gerai tai nesiruošia sustoti, duodu viską, ką turi, kaip aukos. Aš nuėjau į bažnyčią (mes ne mokėti mūsų pastorius, kad visa tai išėjo į bažnyčią, šilumos, elektros ir tt) ir davė viską, ką turėjo ir pasiūlymai. Balsas sustojo ir aš neturėjau jokių daugiau bėdų. Aš paėmė mano pietūs su manim pirmadienį į darbą ir buvau palaiminta netikėtas kelionės mokėti patikrinti, kuris padidėjo daugiau nei trigubai, ką davė. Jaučiu buvo bandomos ir kad vėliau bandymo, aš manau, praėjo.
![]() |
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame AnnaMae Už šią naudingą Post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Nemanau dosnumas niekada kvailas. Jums bus atlyginta dosniai, ar dvasia ar fiziškai, jums bus atlyginta. Kilnumas yra geriausias būdas parodyti meilę Dievui ir visada bus praktikos aš ir toliau.
|
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Shadrack Už šią naudingą Post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Dabar mano finansai yra chaosas, bet aš visada gali sukrapštyti kelių dolerių padėti asmeniui / cause I am passionate about. Mes buvome už Life mano miestas last night. Aš su vėžiu draugui. Tiesiog būti ten, kad jį remti ir dovanoti maža suma buvo pakankamai. Mano širdis ten jam ir jis žino, jis galėtų tikėtis mane. Tai, kad visi klausimai.
|
||
|
|
|
| Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame stillone Už šią naudingą Post: |
Kathleen Ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Kada generousity tapti kvailystė?Dosnumas ne visuomet reiškia pinigus. Laikas kartais yra vertingesnis nei pinigai. Rūpinimasis yra vertingesnis nei pinigai taip pat. Kartais kažkas tiesiog reikia šiek tiek priežiūros ir užuojautos, ir jis yra vertas daug daugiau nei bet kokią pinigų sumą.
|
||
|
|
|
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HPU docentas Religija Dalyvauja Boston Konferencijos - High Point Un | Editor | Naujienos - Religija | 0 | 12-18-2008 01:20 |
| Dominion Cove Point uždirba LEED sertifikavimas energiją taupančių ... - MarketWatch | Editor | Naujienos - žalioji energetika | 0 | 10-11-2008 01:30 |
| Senovės pranašystės 2 dalis - senovės pranašysčių punkto Jėzus kaip Mesijas | Jonas1 | Video - sėkmė | 0 | 09-22-2008 04:04 |
| Senovės pranašystės dalis 5 - senovės pranašysčių punkto antroje apreiškimo Kristaus | Jonas1 | Video - sėkmė | 0 | 09-22-2008 04:02 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|