|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Hogy mit kell az nem válik generousity ostobaság?Mint néhány ön is tudja, én tartom magam, hogy egy szép és nagylelkű gondoskodó személy, annak ellenére, hogy én gyakran súlyos pénzügyi nehézségekkel, ezért kérem minden van: Hol érzed magad, hogy nagylelkű juthatunk ostobaság?
Természetesen magától értetődik, hogy kidobnak az utolsó darab kenyeret vagy az utolsó dollár nagyon buta, de mi van giving el a következő az utolsó dollár, például? |
||
|
|
|
| (04-18-2009) |
Jakab (05-28-2009),
Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Kedves tenger;
Úgy gondolom, nem lehet korlátozni, hogy mit ad - hiszen nem lehet korlátozni, hogy mit kap. Sajnálom, akkor amikor a pénzügyi nehézségeket, hanem abból a szempontból nem csak az energia metafizikai, hanem a keresztény hit (mint én merült fel keresztény) vélhető, akkor nem csak vezet megteremtése hiányzik. Hogy mit tesz a figyelmet, amit kap. Tudom, hogy nehéz, de még amikor a pénzügyi harc helyett a gondolkodás arról, hogyan fogsz jönni ki a pénzt fizetni a számlákat - arra kell összpontosítaniuk, látva a pénz jön be az életedbe, és te vagy vidáman fizet számlák. Nem az a pont, amelynek spirituális vagy vallási meggyőződésen alapuló hit -, hogy a hit? A kétségek és bizonytalanságok merülnek fel, úgy érezzük, a mi saját gondolatait, és mikor adja át a negatív gondolatok is vonzza a negatív helyzeteket. Bármi legyen is a hit - Isten vagy energiaforrás - ha nem a hit, hogy ez egy jó dolog kialakítását jót neked - miért hiszek benne? Személyes válasz az lenne - minél többet ad (egy örömteli módon) az többet kap. Gondolataim vannak a szeretet, a béke és bőség Önnek minden területén az életed, Spiritraiser |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Spiritraiser, hogy ez hasznos Post: |
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Idézet:
Osztom a saját életem, Sok idő az életemben, hogy nem adhatom monetarily és vannak más alkalommal, hogy a családi prioritásokat kell figyelembe venni, mielőtt akarom adni. Mivel a fenti okok miatt úgy tűnik, hogy a norma nekem, én is találtam, hogy az önkéntesség időm, hol feeled hívni egy nagyszerű módja annak, hogy mindig tudok adni, és különleges módon. Mint egy gondoskodó, ami személy magam, nem hiszem, ami valaha is bolond a szív. Tudod, ha annak joga, hanem azzal, hogy azt mondta, nem számít, mennyi pénzed volna, akkor valószínűleg mindig választ adni, hogy a rászorulók idegen találkoztál volna, mielőtt kimegy és vesz egy szebb autót. Amit milyen vagyok, és amit, miért nem akarnak jönni a pénz. Persze, ez lehetővé tenné, hogy adjak, de módja miatt úgy érzem, ez minden bizonnyal okoz problémát, mivel, mint már mondtam, hogy családos ember, az én családi döntéseket hozni. Tehát én vagyok az ügy azt bizonyítja, hogy Spiritraisers kommentek igaz. Nem akarom, hogy túlságosan gazdag, és ezért nem vagyok. "Vigyázz mit kívánsz" Béke, ![]() Jakab |
|||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For A James Useful Post: |
Lényegében
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Hallgassa meg a szíve .... ez a hang még mindig az alkotó ... vajon ez az első darab kenyér egy friss kenyeret .. vagy az utolsó darab ___ hallgatni a szíved.
![]()
|
|
| (09-07-2009), |
Lényegében
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a támogatást, és elviszem az egészet az eszembe!
![]() A lényeg az, hogy az nevelkedtem feladását több, mint az anyagi javak nagyon is igaz, különösen, ha nincs pénzed, hogy segítsen az embereknek más módon. Sok különböző módon segíteni mindezek után, és én csak azt látni, melyeket tudok használni ![]() |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For SeaOfTranquility, hogy ez hasznos Post: |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Mondok neked egy incidens, az életemet. Úgy volt, hogy templomba egy éjszaka és én már nagyon kevés maradt az én fizetést számlák kifizetése után. Tudtam, mit kellett volna, hogy nekem az utolsó hét a gáz és az élelmiszeripar. Nem emlékszem, mi volt, de azt hiszem, 10 $, ami akkor lenne intézve mindkettő. Volt egy beszélgetés folyik a fejemben, az egyik akar nekem, hogy mindent egy felajánlás, hogy Isten és egy hiányzott, hogy tartsam meg. Tudom, hogy nem volt nekem, hogy miután ezt a beszélgetést, mert nem hagyja abba, és megpróbáltam. Így végül azt mondtam, rendben ez fog megállni, adok mindent, amit még a felajánlást. Én elmentem a templomba, (azt nem fizeti meg, így minden lelkész elment a templomba, hogy hő, elektromos, stb) és adott mindent, amit kellett a felajánlást. A negatív hang elhallgatott és én nem volt nagyobb baj. Fogtam ebéd velem hétfőn dolgozni, és boldog voltam, egy váratlan utazás fizetni ellenőrzést, amelyet több mint háromszorosára nőtt, amit kellett adni. Úgy érzem, én is tesztelik, és a vizsgálatot azt hiszem elmúlt.
![]() |
||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For AnnaMae, hogy ez hasznos Post: |
Miss Kathleen Ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Nem hiszem, hogy valaha is esztelen nagylelkűséggel. Te csak jutalmazni fogja nagylelkűen akár a szellem vagy fizikailag, akkor jutalmazzák. Nagylelkűség a legjobb módja megmutatni Isten szeretetét és mindig a gyakorlatot folytatni fogom.
|
||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For Shadrack, hogy ez hasznos Post: |
Miss Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Most az én pénzügyek a romhalmaz, de én mindig kaparjuk ki néhány dollárt, hogy segítsen egy személy / mert én vagyok szenvedélyes. Mi volt a Relay for Life in my város tegnap este. Van egy barátom, a rák. Csak, hogy ott, hogy támogassa őt és ajándékozó kis mennyiségben is elég volt. A szívem ott van neki és ő tudja, hogy számíthat rám. Ez minden, ami számít.
|
||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For stillone, hogy ez hasznos Post: |
Miss Kathleen Ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Nagylelkűség nem mindig jelent pénzt. Time néha több, értékesebb, mint a pénz. Gondozó sokkal értékesebb, mint a pénz is. Előfordul, hogy valaki csak szüksége van némi gondoskodás és az együttérzés, és sokkal többet ér, mint bármely pénzösszeget.
|
||
|
|
|
![]() |