Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > Open Egység Fórum
Nyilvántartásban Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Keres Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba.

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Ostobaságát , Generousity , Pontot
Videó: Ostobaságát , Generousity , Pontot ,

Reply

LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 05-28-2009, 02:48   #1 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Köszönet: 0
29 köszönetet mondott Times 20 hozzászólás
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Hogy mit kell az nem válik generousity ostobaság?

Mint néhány ön is tudja, én tartom magam, hogy egy szép és nagylelkű gondoskodó személy, annak ellenére, hogy én gyakran súlyos pénzügyi nehézségekkel, ezért kérem minden van: Hol érzed magad, hogy nagylelkű juthatunk ostobaság?

Természetesen magától értetődik, hogy kidobnak az utolsó darab kenyeret vagy az utolsó dollár nagyon buta, de mi van giving el a következő az utolsó dollár, például?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
(04-18-2009)
Jakab (05-28-2009), Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06   #2 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Helyszín: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Köszönet: 17
57 köszönetet mondott Times 28 Hozzászólások
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?

Kedves tenger;
Úgy gondolom, nem lehet korlátozni, hogy mit ad - hiszen nem lehet korlátozni, hogy mit kap. Sajnálom, akkor amikor a pénzügyi nehézségeket, hanem abból a szempontból nem csak az energia metafizikai, hanem a keresztény hit (mint én merült fel keresztény) vélhető, akkor nem csak vezet megteremtése hiányzik. Hogy mit tesz a figyelmet, amit kap. Tudom, hogy nehéz, de még amikor a pénzügyi harc helyett a gondolkodás arról, hogyan fogsz jönni ki a pénzt fizetni a számlákat - arra kell összpontosítaniuk, látva a pénz jön be az életedbe, és te vagy vidáman fizet számlák.
Nem az a pont, amelynek spirituális vagy vallási meggyőződésen alapuló hit -, hogy a hit? A kétségek és bizonytalanságok merülnek fel, úgy érezzük, a mi saját gondolatait, és mikor adja át a negatív gondolatok is vonzza a negatív helyzeteket. Bármi legyen is a hit - Isten vagy energiaforrás - ha nem a hit, hogy ez egy jó dolog kialakítását jót neked - miért hiszek benne?
Személyes válasz az lenne - minél többet ad (egy örömteli módon) az többet kap.
Gondolataim vannak a szeretet, a béke és bőség Önnek minden területén az életed,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
A következő felhasználó Says Thank You For Spiritraiser, hogy ez hasznos Post:
Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29   #3 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Köszönet: 755
1.242 megköszönte Times-ban 652 Hozzászólások
James is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by SeaOfTranquility View Post
Mint néhány ön is tudja, én tartom magam, hogy egy szép és nagylelkű gondoskodó személy, annak ellenére, hogy én gyakran súlyos pénzügyi nehézségekkel, ezért kérem minden van: Hol érzed magad, hogy nagylelkű juthatunk ostobaság?

Természetesen magától értetődik, hogy kidobnak az utolsó darab kenyeret vagy az utolsó dollár nagyon buta, de mi van giving el a következő az utolsó dollár, például?
Hi SeaofTranquility,
Osztom a saját életem,
Sok idő az életemben, hogy nem adhatom monetarily és vannak más alkalommal, hogy a családi prioritásokat kell figyelembe venni, mielőtt akarom adni. Mivel a fenti okok miatt úgy tűnik, hogy a norma nekem, én is találtam, hogy az önkéntesség időm, hol feeled hívni egy nagyszerű módja annak, hogy mindig tudok adni, és különleges módon.
Mint egy gondoskodó, ami személy magam, nem hiszem, ami valaha is bolond a szív. Tudod, ha annak joga, hanem azzal, hogy azt mondta, nem számít, mennyi pénzed volna, akkor valószínűleg mindig választ adni, hogy a rászorulók idegen találkoztál volna, mielőtt kimegy és vesz egy szebb autót. Amit milyen vagyok, és amit, miért nem akarnak jönni a pénz. Persze, ez lehetővé tenné, hogy adjak, de módja miatt úgy érzem, ez minden bizonnyal okoz problémát, mivel, mint már mondtam, hogy családos ember, az én családi döntéseket hozni.
Tehát én vagyok az ügy azt bizonyítja, hogy Spiritraisers kommentek igaz.
Nem akarom, hogy túlságosan gazdag, és ezért nem vagyok.
"Vigyázz mit kívánsz"
Béke,
Jakab
James está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For A James Useful Post:
Lényegében  (05-29-2009), Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00   #4 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 8,225, Level: 63Points: 8,225, Level: 63Points: 8,225, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
12/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss791
Blog Entries: 1
Köszönet: 926
821 köszönetet mondott Times-ban 445 Hozzászólások
theinfiniteone is on a distinguished road

Hallgassa meg a szíve .... ez a hang még mindig az alkotó ... vajon ez az első darab kenyér egy friss kenyeret .. vagy az utolsó darab ___ hallgatni a szíved.

Karma nem mindig azonnal ...
... de ez mindig van

Mind teremt a szakadék...
...a szív keresztezi
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
(09-07-2009),
Lényegében  (05-29-2009), Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59   #5 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Köszönet: 0
29 köszönetet mondott Times 20 hozzászólás
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a támogatást, és elviszem az egészet az eszembe!

A lényeg az, hogy az nevelkedtem feladását több, mint az anyagi javak nagyon is igaz, különösen, ha nincs pénzed, hogy segítsen az embereknek más módon. Sok különböző módon segíteni mindezek után, és én csak azt látni, melyeket tudok használni
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
A következő felhasználó Says Thank You For SeaOfTranquility, hogy ez hasznos Post:
Miss Kathleen Ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41   #6 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Köszönet: 9
19 köszönetet mondott Times 13 Hozzászólások
AnnaMae is on a distinguished road

Mondok neked egy incidens, az életemet. Úgy volt, hogy templomba egy éjszaka és én már nagyon kevés maradt az én fizetést számlák kifizetése után. Tudtam, mit kellett volna, hogy nekem az utolsó hét a gáz és az élelmiszeripar. Nem emlékszem, mi volt, de azt hiszem, 10 $, ami akkor lenne intézve mindkettő. Volt egy beszélgetés folyik a fejemben, az egyik akar nekem, hogy mindent egy felajánlás, hogy Isten és egy hiányzott, hogy tartsam meg. Tudom, hogy nem volt nekem, hogy miután ezt a beszélgetést, mert nem hagyja abba, és megpróbáltam. Így végül azt mondtam, rendben ez fog megállni, adok mindent, amit még a felajánlást. Én elmentem a templomba, (azt nem fizeti meg, így minden lelkész elment a templomba, hogy hő, elektromos, stb) és adott mindent, amit kellett a felajánlást. A negatív hang elhallgatott és én nem volt nagyobb baj. Fogtam ebéd velem hétfőn dolgozni, és boldog voltam, egy váratlan utazás fizetni ellenőrzést, amelyet több mint háromszorosára nőtt, amit kellett adni. Úgy érzem, én is tesztelik, és a vizsgálatot azt hiszem elmúlt.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For AnnaMae, hogy ez hasznos Post:
Miss Kathleen Ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10   #7 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Köszönet: 2
16 köszönetet mondott Times 11 Hozzászólások
Shadrack is on a distinguished road

Nem hiszem, hogy valaha is esztelen nagylelkűséggel. Te csak jutalmazni fogja nagylelkűen akár a szellem vagy fizikailag, akkor jutalmazzák. Nagylelkűség a legjobb módja megmutatni Isten szeretetét és mindig a gyakorlatot folytatni fogom.
Shadrack está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For Shadrack, hogy ez hasznos Post:
Miss Kathleen Ann (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52   #8 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Köszönet: 1
23 köszönetet mondott Times 17 Hozzászólások
stillone is on a distinguished road

Most az én pénzügyek a romhalmaz, de én mindig kaparjuk ki néhány dollárt, hogy segítsen egy személy / mert én vagyok szenvedélyes. Mi volt a Relay for Life in my város tegnap este. Van egy barátom, a rák. Csak, hogy ott, hogy támogassa őt és ajándékozó kis mennyiségben is elég volt. A szívem ott van neki és ő tudja, hogy számíthat rám. Ez minden, ami számít.
stillone está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For stillone, hogy ez hasznos Post:
Miss Kathleen Ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50   #9 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Köszönet: 2
16 köszönetet mondott Times 11 Hozzászólások
Shadrack is on a distinguished road

Nagylelkűség nem mindig jelent pénzt. Time néha több, értékesebb, mint a pénz. Gondozó sokkal értékesebb, mint a pénz is. Előfordul, hogy valaki csak szüksége van némi gondoskodás és az együttérzés, és sokkal többet ér, mint bármely pénzösszeget.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply