Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Otvori Oneness Forumi
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Otvori Oneness Forumi Ništa se odnose na Jednost. Diskusija, ideje, misli .... da ne stane na nekom drugom forumu.

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Ludost , Generousity , Point
Videos: Ludost , Generousity , Point ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2009, 02:48   #1 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Pohvaljen 29 Puta u 20 Postova
SeaOfTranquility is on a distinguished road

U kojem trenutku ne postane generousity ludost?

Kao što neki od vas svibanj ne znaju, ja smatram da se prilično brižan i plemenit osobu, bez obzira na moje često ozbiljne financijske teškoće, pa sam tražeći sve vas: U kojem trenutku osjećate li se bude velikodušan može pretvoriti u ludost?

Naravno, to ide bez rekavši da je davanje daleko vaš posljednji komadić kruha ili zadnji dolar je jako glup, ali što je davanje daleko vaš sljedeći na zadnji dolar za primjer?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to SeaOfTranquility Za Ovaj Koristan Post:
James (05-28-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06   #2 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Blog Entries: 3
Pohvaljen 56 Puta u 27 Postova
Pohvaljen 57 Puta u 28 Postova
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?

Dragi Sea;
Ja vjerujem da se mogu bez ograničenja na ono što se daje - kao što ne može biti ograničenje na ono što se prima. Žao mi je imate vremena financijskih teškoća, ali sa stajališta ne samo metafizičke energije, ali i kršćanska vjerovanja (kao što je odrastao sam kršćanin) vjerujući da će imati samo nedostatak dovodi do stvaranja nedostatak. Što vam staviti svoju pažnju na ono što ćete dobiti. Znam da je teško, ali čak iu vrijeme financijske borbe umjesto razmišljanja o tome kako idete da se s novcem da plati svoje račune - fokus na viđenje novac ulazi u vaš život i vi veselo se plaćati svoje račune.
Nije točka s duhovne ili vjerskih uvjerenja na temelju vjere - da imaju vjeru? Sumnje i nesigurnosti smatramo proizlaze iz vlastite misli, a kad smo dati na one negativne misli mi privlače negativne situacije. Bez obzira na vaše vjerovanje je - Bog ili izvor energije - ukoliko dont 'imati vjeru da je to dobra stvar dizajniran za stvaranje dobre stvari za vas - zašto vjerujete u to?
Moj osobni odgovor bi bio - više vam dati (na radosni način) više dobivate.
Moje misli su ljubavi, mira i obilja za Vas u svim aspektima svog života,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to Spiritraiser Za Ovaj Koristan Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29   #3 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Puta u 652 Postova
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by SeaOfTranquility View Post
Kao što neki od vas svibanj ne znaju, ja smatram da se prilično brižan i plemenit osobu, bez obzira na moje često ozbiljne financijske teškoće, pa sam tražeći sve vas: U kojem trenutku osjećate li se bude velikodušan može pretvoriti u ludost?

Naravno, to ide bez rekavši da je davanje daleko vaš posljednji komadić kruha ili zadnji dolar je jako glup, ali što je davanje daleko vaš sljedeći na zadnji dolar za primjer?
Hi SeaofTranquility,
I udio iz mog života,
Ima mnogo puta u mom životu koje ne mogu dati novčano a tu su i drugi puta da je obitelj prioriteti se moraju uzeti u obzir prije nego želim dati. Od tih razloga čini se da norma za mene, našao sam da je volontiranje moje vrijeme u kojem feeled privučeni sam da je odličan način da se osigura da ja uvijek mogu dati i na poseban način.
Kao brižan, dajući osobi ja, ja ne mislim daje uvijek lude od srca. Znate kada je njezino pravo, ali uz to se, rekao je, bez obzira na to koliko novca imali, vjerojatno će se uvijek odlučiti za dati potrebitima stranca da ste upoznali prije nego što će izaći i kupiti auto ljepši. Taj kako sam i taj zašto ja ne želim doći u novac. Naravno, to će dopustiti mene to popuštanje više, ali zbog načina osjećam, svakako bi izazvati probleme jer kao što sam rekao prije, kao obiteljski čovjek, moje odluke su obitelj napravio.
Tako sam slučaj koji dokazuje Spiritraisers komentare istina.
Ne želim biti pretjerano bogati i zato nisam.
"Budite oprezni što želite za"
Mir,
James
James está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to James Za Ovaj Koristan Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00   #4 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 8,371, Level: 63Points: 8,371, Level: 63Points: 8,371, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss805
Blog Entries: 1
Pohvaljen 840 Puta u 454 Postova
theinfiniteone is on a distinguished road

Slušajte svoje srce .... to je ipak glas kreator ... da li je prvi komad kruha od svježeg štruca .. ili posljednji komad ___ slušajte svoje srce.

Karma nije uvijek trenutak ...
... ali to je uvijek

Um stvara ponor...
...srce je križevi
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to theinfiniteone Za Ovaj Koristan Post:
Essence  (05-29-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59   #5 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Pohvaljen 29 Puta u 20 Postova
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Hvala vam svima za odgovore i podršku, a ja ću poduzeti sve to na um palo!

Točka koja je dovela do oko davanje više nego samo materijalna dobra je vrlo istinito, pogotovo kada nemam novac za pomoć ljudima u druge načine. Postoji mnogo različitih načina da pomogne nakon svih, a ja samo da vidite što oni mogu koristiti
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to SeaOfTranquility Za Ovaj Koristan Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41   #6 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pohvaljen 19 Puta u 13 Postova
AnnaMae is on a distinguished road

Ja ću vam reći incident iz mog života. Sam bio idući u crkvu jedne noći i imala sam jako malo lijevo od moje paycheck nakon plaćanja računa. Znala sam što sam imao bi da mi traje tjedan dana za plin i hranu. Ja ne mogu sjetiti što sam imao, ali mislim da je $ 10, koji je tada bi uzeti briga za oboje. Imala sam razgovor događa u mojoj glavi, jedno me žele ga dati sve za prinos Bogu, i jedan mi žele ga zadržati. Znam da mi nije bilo da je vlasništvo ovaj razgovor jer se ne bih i ja pokušao zaustaviti. Dakle napokon, rekao sam, u redu to će prestati, dajem sve što sam kao žrtvu. Sam otišao u crkvu (ne plaćaju naš župnik, tako da sve ode u crkvu na toplinu, električni, itd.) te je dao sve što sam imao za paljenicu. Negativna glasa prestao i nisam imala više problema. JA je uzeo moj ručak sa mnom u ponedjeljak na posao a ja sam bio blagoslovljen sa neočekivanim putovanja platiti provjeriti šta više nego utrostručio što sam dao. Osjećam sam se testira i da test Mislim da sam prošao.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to AnnaMae Za Ovaj Koristan Post:
Kathleen ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10   #7 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pohvaljen 16 Puta u 11 Postova
Shadrack is on a distinguished road

Ne vjerujem da je ikada velikodušnost glup. Bit ćete nagrađeni velikodušno bilo u duhu ili fizički, te će biti nagrađeni. Darežljivosti je najbolji način da pokazuju ljubav prema Bogu i uvijek će biti praksa ću nastaviti.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to Shadrack Za Ovaj Koristan Post:
Kathleen ann (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52   #8 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pohvaljen 23 Puta u 17 Postova
stillone is on a distinguished road

Trenutno moje financije su u pokolj, ali ja uvijek mogu izgrebati do nekoliko dolara pomoći osobi / uzrok sam strastveni oko. Imali smo relej za život u mom gradu sinoć. Imam prijatelja s rakom. Samo se tu mu podršku i doniraju mala količina bila dovoljna. Moje srce je tu za njega i on zna da može računati na mene. To je sve što je bitno.
stillone está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to stillone Za Ovaj Koristan Post:
Kathleen ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50   #9 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pohvaljen 16 Puta u 11 Postova
Shadrack is on a distinguished road

Velikodušnost ne znači uvijek novac. Vrijeme ponekad vredniji od novca. Briga je vredniji od novca također. Ponekad, netko samo treba neke brige i suosjećanja i vrijedi mnogo više nego bilo koji iznos novca.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply