|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Avatud ONENESS Foorumid Midagi seotud ühtsus. Arutelu, mõtted, mõtted .... et ei sobi teine foorum. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Missuguses etapis generousity muutunud rumalus?Nagu mõned teist teada võivad, pean ennast tuleb päris hooliv ja helde inimene, vaatamata oma tihti raske finants raskused, mistõttu soovin teile kõigile: Millal sa tunned helded võib muutuda rumalus?
Muidugi on enesestmõistetav, et andes ära oma viimane tükk leiba või viimase dollar on väga rumal, kuid kuidas anda ära oma kõrval viimase dollari näiteks? |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to SeaOfTranquility For This Useful Post: |
James (05-28-2009),
Kathleen Ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Kallis meri;
Ma usun, ei saa olla mingeid piiranguid sellele, mida üks annab - kuna ei saa olla mingeid piiranguid sellele, mida üks saab. Vabandust, teil on ajad rahalisi raskusi, kuid seisukohalt mitte üksnes metafüüsilise energia, vaid ka kristlikud veendumused (nagu ma tõstatati Christian) arvata teil puudub vaid viib loomise puudumine. Mis sa panid oma tähelepanu on see, mida te saate. Tean, et see on raske, kuid isegi korda rahalise võitluses, selle asemel et mõelda, kuidas sa lähed välja tulla raha, et maksta arveid - keskenduda nähes raha sealt oma elule ja olete rõõmsalt maksavad oma arveid. Ei ole mõtet, mille vaimne või usuliste veendumuste põhjal usu - on usk? Kahtlused ja ebakindlus meie arvates tekivad oma mõtted, ja kui me anname arvesse neid negatiivseid mõtteid me meelitada negatiivseid olukordi. Ükskõik milline Teie usk on - Jumala või energiaallikana - kui teil ei ole usku, et see on hea, mille eesmärk on luua head asjad teile - miks usume? Minu vastus oleks - mida rohkem sa annad (in rõõmsa tee) rohkem sa saad. Minu mõtted on armastuse, rahu ja külluse teid kõiki teie elu, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Spiritraiser For This Useful Post: |
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Tsitaat:
I osa mu oma elu On mitu korda minu elus, et ma ei saa rahaliselt ja on muul ajal, et pere prioriteedid tuleb kaaluda, enne kui ma soovi anda. Kuna need põhjused tunduvad olevat normis minu jaoks, olen leidnud, et vabatahtlik oma aega, kus ma feeled juhitakse on suurepärane, et võin alati anda ja erilisel moel. Nagu hooliv, andes isik ise, ma ei usu, andes üha rumal südamest. Tead, kui selle õiguse, kuid et räägitakse sellest, kui palju raha sul on, siis ilmselt alati valida andma, et vaestele võõras olete täidetud enne kui läheks ja osta kenamaks auto. Thats kuidas ma olen ja thats miks ma ei taha sattuda raha. Muidugi, see annaks mulle anda rohkem, kuid sellepärast, et minu arvates oleks see kindlasti probleeme tekitada, sest nagu juba ütlesin, on pere mees, minu otsused on pere tehtud. Ma olen nii, et osutub Spiritraisers kommentaarid tõsi. Ma ei taha olla liiga rikas ja seetõttu ma ei ole. "Olge ettevaatlik, mida soovi" Rahu, ![]() James |
|||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to James For This Useful Post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Kuula oma südame .... see on ikkagi hääl looja ... kas see on esimene tükk leiba värske päts .. või viimase tk ___ kuulata oma südames.
![]()
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to theinfiniteone For This Useful Post: |
Essence
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Tänan teid kõiki vastuste ja toetuse, ja võtan kõik see minu arvates!
![]() Punkt, mis toodi sisse umbes annavad rohkem kui lihtsalt materiaalse vara on väga õige, eriti kui mul ei ole raha, et aidata inimestel muul viisil. On palju erinevaid viise, et aidata läbi ju ja ma lihtsalt mõista, milline neist saan kasutada ![]() |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to SeaOfTranquility For This Useful Post: |
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Ma ütlen teile vahejuhtum mu oma elu. Ma läksin kirikusse ühe öö ja mul oli väga vähe vasakul minu Palk pärast arvete maksmine. Ma teadsin, mida ma ei oleks viimase mind nädalal gaasi ja toitu. Ma ei mäleta, mida ma pidin, kuid ma arvan, et see oli 10 $, mis siis oleks hoolitsenud nii. Mul oli vestlus toimub mu peas, üks, kes soovivad mulle anda kõik jaoks pakub Jumala ja üks, kes tahavad mind hoida. Tean, et see ei olnud mulle, et oli seda vestlust, sest ta ei peatu ja püüdsin. Nii et lõpuks ma ütlesin, eks see läheb lõpetada, annan kõik, mul on pakkuda. Ma läksin church (me ei maksa meie kirikuõpetaja nii et kõik läks kiriku kütmiseks, elektriline jne) ning tegi kõik, oli mul eest pakub. Negatiivne hääl lõpetanud ja mul ei olnud enam probleeme. Võtsin lõunaks minuga esmaspäeval tööle ja ma olin õnnistatud ootamatu reisi maksma vaadata, mis rohkem kui kolmekordistus, mida olin andnud. Tunnen oli testitav ja et testi Ma arvan möödas.
![]() |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to AnnaMae For This Useful Post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
Shedrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Ma ei usu, suuremeelsus on kunagi rumal. Sa premeeritakse heldelt kas vaim või füüsiliselt, sa premeeritakse. Heldus on parim viis, et näidata Jumala armastuse ja alati praktikas ma jätkan.
|
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Shedrack For This Useful Post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Right now my rahandus on kaos, aga ma saan alati kraapima paar dollarit, et aidata inimene / sest ma olen kirglik. Meil oli Relay for Life minu linnas eile õhtul. Mul on sõber, kelle vähk. Lihtsalt on olemas, et toetada teda ja kingib väike summa oli piisav. Mu süda on tema ja ta teab, et ta võib mind usaldada. See on kõik, et küsimusi.
|
||
|
|
|
| (06-01-2009) |
Kathleen Ann (06-07-2009),
Shedrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Suuremeelsus ei tähenda alati raha. Aeg mõnikord on väärtuslikum kui raha. Hoolivus on väärtuslikum kui raha ka. Mõnikord, kui keegi on vaja vaid mõned hooliv ja kaastunnet ning ta on väärt palju rohkem kui mis tahes rahasumma.
|
||
|
|
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| HPU abiprofessor Religioon Osaleb Bostoni konverentsi - High Point Un | Editor | Uudised - Religioon | 10-03-2008 | 12-18-2008 01:20 |
| Dominion Cove punkti teenib LEED sertifitseerimine energiatõhusate ... - Market | Editor | Uudised - roheline energia | 10-03-2008 | 10-11-2008 01:30 |
| Ancient ettekuulutusi osa 2 - Ancient ettekuulutusi käsk Jeesus on Messias | Jonas1 | Videod - ennustus | 10-03-2008 | 09-22-2008 04:04 |
| Ancient ettekuulutusi 5. osa - Ancient ettekuulutusi punktist teise ilmutuse Kristuse | Jonas1 | Videod - ennustus | 10-03-2008 | 09-22-2008 04:02 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|