Φαίνεται δεν έχετε ακόμη εγγραφεί κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Αυτόματη Μετάφραση γίνει από Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Global Oneness Main > Ανοικτό Oneness Φόρουμ
Εγγραφή Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Κανάλι

Ανοικτό Oneness Φόρουμ Οτιδήποτε σχετίζεται με την Ενότητα. Συζήτηση, ιδέες, σκέψεις .... ότι δεν ταιριάζει σε άλλο forum.

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικές ομάδες, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνία, Ερωτήσεις , Στατιστικές. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!

Σημείωση: Αυτή η διαφήμιση δεν εμφανίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη

Ετικέτες
Threads: Ανοησία , Generousity , Σημείο
Βίντεο: Ανοησία , Generousity , Σημείο ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-28-2009, 02:48 πμ   #1 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Ευχαρίστησε 29 φορές σε 20 Posts
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;

Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, θεωρώ τον εαυτό μου να είναι μια όμορφη και γενναιόδωρη φροντίδα προσώπου, παρά τις συχνά σοβαρές οικονομικές δυσκολίες μου, γι 'αυτό ζητώ από όλους σας: Σε ποιο σημείο αισθάνεστε γενναιόδωροι μπορούν να μετατραπούν σε ανοησία;

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι για να αποκαλύψουν την τελευταία σας κομμάτι ψωμί ή το τελευταίο δολάριο είναι πολύ ανόητο, αλλά τι γίνεται με να δώσει μακριά σου δίπλα στο τελευταίο δολάριο, για παράδειγμα;
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για SeaOfTranquility για αυτό το χρήσιμο Post:
James (05-28-2009), Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:06 PM   #2 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαρίστησε 57 φορές σε 28 μηνύματα
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;

Αγαπητέ Θάλασσα?
Πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρχει όριο σε αυτό που δίνει ένα - όπως δεν μπορεί να υπάρχει όριο σε αυτό που λαμβάνει. Λυπάμαι που έχετε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας, αλλά από τη σκοπιά δεν είναι μόνο μεταφυσική της ενέργειας, αλλά και χριστιανοί (όπως τέθηκε Christian) πιστεύεται θα έχετε έλλειψη μόνο οδηγεί στη δημιουργία έλλειψη. Τι βάζετε την προσοχή σας σε αυτό που είναι, θα λάβετε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά ακόμη και σε περιόδους οικονομικής αγώνα αντί να σκεφτόμαστε πώς θα πάμε να βρούμε τα χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας - να επικεντρωθεί σε βλέπουμε τα χρήματα που έρχονται στη ζωή σας και να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας ευχάριστα.
Δεν είναι το σημείο που έχουν πνευματική ή θρησκευτικών πεποιθήσεων με βάση της πίστης - να έχουν πίστη; Οι αμφιβολίες και οι αβεβαιότητες αισθανόμαστε προκύπτουν από τις σκέψεις μας, και όταν δίνουμε σε αυτές τις αρνητικές σκέψεις μας προσελκύουν αρνητικές καταστάσεις. Όποια και αν είναι η πίστη σας - ο Θεός ή πηγή ενέργειας - σε περίπτωση που δεν έχετε πίστη ότι είναι ένα καλό πράγμα για τη δημιουργία καλά πράγματα για εσάς - γιατί πιστεύω σ 'αυτό;
Προσωπική απάντησή μου θα είναι - το πιο δίνετε (σε ένα χαρούμενο τρόπο) το πιο παίρνετε.
Η σκέψη μου είναι της αγάπης, της ειρήνης και της αφθονίας για σας σε όλες τις πτυχές της ζωής σας,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Spiritraiser για αυτό το χρήσιμο Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-28-2009, 05:29 PM   #3 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Ευχαριστήθηκε 1.242 Φορές σε 652 Posts
James is on a distinguished road

Παράθεση:
Originally Αποστολέας SeaOfTranquility View Post
Όπως κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, θεωρώ τον εαυτό μου να είναι μια όμορφη και γενναιόδωρη φροντίδα προσώπου, παρά τις συχνά σοβαρές οικονομικές δυσκολίες μου, γι 'αυτό ζητώ από όλους σας: Σε ποιο σημείο αισθάνεστε γενναιόδωροι μπορούν να μετατραπούν σε ανοησία;

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι για να αποκαλύψουν την τελευταία σας κομμάτι ψωμί ή το τελευταίο δολάριο είναι πολύ ανόητο, αλλά τι γίνεται με να δώσει μακριά σου δίπλα στο τελευταίο δολάριο, για παράδειγμα;
Hi SeaofTranquility,
Συμμερίζομαι από τη δική μου ζωή,
Υπάρχουν πολλές φορές στη ζωή μου που δεν μπορώ να δώσω νομισματικά και υπάρχουν και άλλες φορές ότι οι προτεραιότητες της οικογένειας πρέπει να εξεταστεί πριν από την επιθυμία μου να δώσω. Από αυτούς τους λόγους φαίνεται να είναι ο κανόνας για μένα, έχω διαπιστώσει ότι ο εθελοντισμός το χρόνο μου όπου feeled που να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι μπορώ πάντα να δώσει και με έναν ειδικό τρόπο.
Ως φροντίδας, δίνοντας τον εαυτό μου πρόσωπο, δεν νομίζω ότι έχει δοθεί ποτέ ανόητο από την καρδιά. Ξέρετε, όταν το δικαίωμά του, αλλά με αυτό που είπε, δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχεις, θα θέλατε πιθανότατα πάντοτε να επιλέξει να δώσει σε άπορους ξένος που σε γνώρισα πριν θα πάνε να αγοράσουν ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Thats πώς είμαι και thats γιατί δεν θέλω να έρθουν σε χρήμα. Σίγουρα, θα μου επιτρέψετε να δώσει περισσότερο αλλά λόγω του τρόπου που αισθάνομαι, θα ήταν ασφαλώς να δημιουργήσει προβλήματα δεδομένου ότι, όπως είπα και πριν, είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, οι αποφάσεις μου έχουν γίνει οικογένεια.
Είμαι, λοιπόν, μια υπόθεση που αποδεικνύει Spiritraisers παρατηρήσεις αλήθεια.
Δεν θέλω να είναι εξαιρετικά πλούσια και ως εκ τούτου δεν είμαι.
"Προσέξτε τι θέλετε για"
Ειρήνη,
James
James está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ στον James για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία  www.experiencefestival.com Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-29-2009, 05:00 πμ   #4 (Permalink)
Τα
Ανώτερος κράτη
Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss797
Συνολικά μηνύματα: 1
Ευχαριστήθηκε 824 Φορές σε 448 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Άκου την καρδιά σου .... αυτό είναι ακόμη η φωνή του δημιουργού ... αν είναι το πρώτο κομμάτι ψωμί από ένα φρέσκο .. καρβέλι ή το τελευταίο κομμάτι ___ ακούσει την καρδιά σας.

Κάρμα δεν είναι πάντοτε άμεσα ...
... αλλά είναι πάντα

Mind δημιουργεί την άβυσσο...
...καρδιά διασχίζει
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για theinfiniteone για αυτό το χρήσιμο Post:
Ουσία  www.experiencefestival.com Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 03:59 πμ   #5 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Ευχαρίστησε 29 φορές σε 20 Posts
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την υποστήριξη, και θα λάβει όλα είναι στο μυαλό μου!

Το σημείο που ανατράφηκε με την απόδοση σε περισσότερο από τα υλικά αγαθά είναι αλήθεια, ιδίως για όταν δεν έχω τα χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους με άλλους τρόπους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βοηθήσουν μετά από όλα, και έχω μόνο για να δούμε ποιοι από αυτούς που μπορώ να χρησιμοποιήσω
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον SeaOfTranquility για αυτό το χρήσιμο Post:
Kathleen ann (05-30-2009)
Old 05-30-2009, 06:41 PM   #6 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Ευχαρίστησε 19 φορές σε 13 Posts
AnnaMae is on a distinguished road

Θα σας πω ένα περιστατικό από τη δική μου ζωή. Επρόκειτο να εκκλησία ένα βράδυ και είχα πολύ λίγο αριστερά paycheck μου μετά την πληρωμή λογαριασμών. Ήξερα τι είχα, θα πρέπει να μου το τελευταίο για την εβδομάδα για το φυσικό αέριο και τα τρόφιμα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι είχα, αλλά νομίζω ότι ήταν 10 δολάρια, τα οποία στη συνέχεια θα ληφθεί μέριμνα και των δύο. Είχα μια συνομιλία με το κεφάλι μου, που θέλει να μου το δώσει σε όλους για μια προσφορά στο Θεό και μία μου θέλει να το κρατήσει. Ξέρω ότι δεν ήμουν εγώ που αυτή τη συζήτηση, διότι δεν θα σταματήσει και προσπάθησα. Έτσι, τελικά, είπα, εντάξει αυτό πρόκειται να σταματήσει, δίνω ό, τι έχω ως προσφορά. Πήγα στην εκκλησία (δεν πληρώνουμε πάστορας μας έτσι που όλα πήγαν στην εκκλησία για τη θέρμανση, ηλεκτρικό, κ.λπ.) και έδωσε ό, τι είχα για προσφορά. Η αρνητική φωνή σταματήσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα περισσότερο. Πήρα το γεύμα μου μαζί μου τη Δευτέρα να εργαστούν και ήμουν ευλογημένος με μια απροσδόκητη έλεγχο καταβάλλουν τα οδοιπορικά που υπερτριπλασιάστηκαν τι μου είχε δώσει. Αισθάνομαι ότι ήταν υπό δοκιμή και η δοκιμή νομίζω ότι πέρασα.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για AnnaMae για αυτό το χρήσιμο Post:
Kathleen ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10 PM   #7 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Ευχαρίστησε 16 φορές σε 11 Posts
Shadrack is on a distinguished road

Δεν πιστεύω γενναιοδωρία είναι ποτέ ανόητο. Θα ανταμειφθείτε γενναιόδωρα είτε στο πνεύμα ή σωματικά, θα ανταμειφθείτε. Γενναιοδωρία είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξει την αγάπη του Θεού και θα είναι πάντα μια πρακτική θα συνεχιστεί.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για Shadrack για αυτό το χρήσιμο Post:
Kathleen ann (05-31-2009), umaybrt 07-05-2009, 09:48 PM
Old 06-07-2009, 05:52 PM   #8 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Ευχαρίστησε 23 φορές σε 17 Posts
stillone is on a distinguished road

Αυτή τη στιγμή οικονομικά μου είναι σε σφαγείο, αλλά μπορώ πάντα να απόξεσης μέχρι μερικά δολάρια για να βοηθήσει ένα πρόσωπο / αιτία είμαι παθιασμένος περίπου. Είχαμε μια Relay για τη ζωή στην πόλη μου χθες το βράδυ. Έχω ένα φίλο με τον καρκίνο. Απλά να είσαι εκεί για να τον υποστηρίξουμε και δωρεά ένα μικρό ποσό που ήταν αρκετό. Η καρδιά μου είναι εκεί για αυτόν και ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε μένα. Αυτό είναι όλα αυτά τα θέματα.
stillone está offline   Reply With Quote
Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για stillone για αυτό το χρήσιμο Post:
Kathleen ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50 PM   #9 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Ευχαρίστησε 16 φορές σε 11 Posts
Shadrack is on a distinguished road

Γενναιοδωρία δεν σημαίνει πάντα χρήμα. Ο χρόνος είναι μερικές φορές πιο πολύτιμη από τα χρήματα. Φροντίδα είναι πιο πολύτιμη από τα χρήματα επίσης. Μερικές φορές, κάποιος χρειάζεται μόνο μερικά φροντίδα και τη συμπόνια και αξίζει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HPU Επίκουρος Καθηγητής της Θρησκείας Συμμετέχει στη Βοστόνη Διάσκεψη - High Point Un Editor Νέα - Θρησκεία 0 12-18-2008 01.20π.μ.
Dominion Cove Σημείο κερδίζει πιστοποίηση LEED για ενεργειακής απόδοσης ... - MarketWatch Editor Νέα - Πράσινη Ενέργεια 0 10-11-2008 01.30π.μ.
Αρχαία μέρος προφητείες 2 - Αρχαία σημείο προφητείες για τον Ιησού ως Μεσσία Jonas1 Videos - Προφητείες 0 09-22-2008 Wiccan Ritual Εργαλεία 101: Ο Βωμός
Αρχαία μέρος προφητείες 5 - Αρχαία σημείο προφητείες για τη δεύτερη αποκάλυψη του Χριστού Jonas1 Videos - Προφητείες 0 09-22-2008 04.02π.μ.

Ετικέτες
Ανοησία , Generousity , Σημείο
Ανοησία , Generousity , Σημείο ,

Thread Tools
Display Modes

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 06.50π.μ..

vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής από NLP-er