|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Open jednota Fórum Cokoliv týkající se jednoty. Diskuse, nápady, myšlenky .... který se nevejde do jiného fóra. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Jak někteří z vás možná víte, považuji se za docela péče a velkorysého člověka, má často i přes vážné finanční těžkosti, a proto žádám vás všechny: V jakém okamžiku se cítíte být velkorysý se může změnit v bláznovství?
Samozřejmě je samozřejmé, že rozdávání vaše poslední kousek chleba, nebo od poslední dolar je velmi hloupý, ale co takhle dát pryč další na poslední dolar například? |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k SeaOfTranquility Užitečné post: |
James (05-28-2009),
Kathleen Ann (05-30-2009)
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Vážení moře;
Věřím, že nemůže existovat žádná omezení, co člověk dává - jak tam může být žádná omezení, co člověk získá. Je mi líto, máte čas na finanční potíže, ale z hlediska nejen metafyzické energie, ale i křesťanské víry (jak jsem byl vychováván křesťanskými) věřit, budete mít nedostatek vede pouze k vytváření nedostatku. Co si dát svou pozornost na to, co je obdržíte. Vím, že je to těžké, ale ještě v době finanční boje místo přemýšlení o tom, jak hodláte přijít s penězi platit své účty - zaměřit se při pohledu na peníze, které přicházejí do vašeho života a vy vesele platit své účty. Nejde mít duchovní nebo náboženské přesvědčení vychází z víry - mít víru? Pochybnosti a nejasnosti cítíme vyplývají z našich vlastních myšlenek, a když jsme se dát do těch negativních myšlenek přitáhnout negativní situace. Ať už jsou vaše víra je - Bůh nebo zdroj energie - pokud nemáte víru, že to je dobrá věc, jež mají vytvářet dobré pro vás - proč věřit v to? Moje osobní odpověď by byla - více dáte (v radostné cestě) více dostanete. Mé myšlenky jsou lásky, míru a hojnosti pro Vás ve všech aspektech svého života, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Spiritraiser Thank You For This Užitečné post: |
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Citace:
Sdílím z mého vlastního života, Existuje mnohokrát v mém životě, že nemohu dát penězi, a tam jsou jiné časy, že rodina priority musí být posuzována před chci dát. Jelikož se tyto důvody se zdají být normou pro mě, jsem zjistil, že dobrovolná činnost má čas, kdy se cítila jsem přitahuje, je skvělý způsob, jak zajistit, že mohu dát vždy a ve zvláštním způsobem. Jak pečovat, dávat sám osobě, nemyslím si, což je někdy pošetilé od srdce. Víte, kdy jeho právo, ale s tím se říká, bez ohledu na to, kolik peněz jste měli byste pravděpodobně vždy rozhodnout dát potřebným, že cizinec se potkali byste jít a koupit si hezčí auto. To je to, jak jsem a to je důvod, proč nechci přijít do peněz. Jistě, bylo mi dovolte dát více, ale kvůli tomu, jak se cítím, jistě by způsobovat problémy, protože jak už jsem řekla, že otec rodiny, moje rodina se rozhodnutí. Takže jsem případ, který dokazuje, Spiritraisers komentáře pravda. Nechci být příliš bohatá, a proto nejsem. "Dávejte pozor, co si přeješ" Klid, ![]() James |
|||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This James Užitečné post: |
Essence
www.experiencefestival.com
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Naslouchejte svému srdci .... to je ještě hlas autora ... zda se jedná o první kus chleba čerstvý pecen .. nebo poslední kus ___ poslouchat své srdce.
![]()
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k theinfiniteone Užitečné post: |
Essence
www.experiencefestival.com
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Děkuji vám všem za odpovědi a podporu, a budu mít všechno do mé mysli!
![]() Bod, který byl vychován o tom dát víc, než jen hmotné statky, je velmi pravdivý, zvláště, když nemám peníze na pomoc lidem v jiných směrech. Existuje mnoho různých způsobů, jak podat pomocnou ruku, po tom všem, a já jsem se podívat, jaké mohu použít ![]() |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k SeaOfTranquility Thank You For This Užitečné post: |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Povím vám incident z mého vlastního života. Jsem šel do kostela na jednu noc a měl jsem velmi málo zbylo z mého výplatu po placení účtů. Věděl jsem, co jsem si musel poslední týden mě plynu a potravin. Nemohu si vzpomenout, co jsem měl, ale myslím, že to bylo 10 dolarů, který pak bude mít postaráno obou. Měl jsem rozhovor se děje v mé hlavě, jeden chce, abych to všechno za oběť Bohu a jeden chce, abych si ji ponechat. Vím, že to nebyl já, že se o tom bavíme, protože by se nezastaví a já jsem se snažil. Takže nakonec jsem řekl: OK, je to nezastaví, dávám všechno, co jsem si jako oběť. Šel jsem do kostela (nevěnujeme našeho pastora, takže už to šlo do kostela na teplo, elektrické, atd.) a dal všechno, co jsem měl k nabídce. Negativní hlas zastavil a já jsem neměl žádné větší problémy. Vzal jsem s sebou oběd v pondělí do práce a já jsem byl obdařen nečekané kontroly cestovní náhradu, která více než ztrojnásobil, co jsem dal. Mám pocit, že byl testován a že test myslím, že jsem prošel.
![]() |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k AnnaMae Užitečné post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Nevěřím, že štědrost je někdy hloupý. Budete bohatě odměněni ať už v duchu nebo fyzicky, budete odměněni. Velkorysost je nejlepší způsob, jak ukázat Boží lásku a vždy bude praxi budu pokračovat.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Shadrack Užitečné post: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Právě teď mé finance jsou v troskách, ale já si vždycky skřípání až několik dolarů na pomoc osoba /, protože já jsem vášnivý. Měli jsme relé pro život v mém městě v noci. Mám přítele, s rakovinou. Jen se tam, aby jej podpořili a darovat malé množství stačilo. Mé srdce je tu pro něj a on ví, že se mohou spolehnout na mě. To je vše, na čem záleží.
|
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k stillone Užitečné post: |
Kathleen Ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Velkorysost vždy neznamená peníze. Čas někdy je cennější než peníze. Péče je cennější než peníze také. Někdy někdo prostě potřebuje péči a soucitu, a stojí za to mnohem více než jakékoliv množství peněz.
|
||
|
|
|
![]() |