Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Отворете единство Форуми

Отворете единство Форуми Всичко, свързано с единството. Дискусии, идеи, мисли, че .... не се вмества в друг форум.

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Глупост , Generousity , Точка
Видео: Глупост , Generousity , Точка ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 05-28-2009, 02:48 AM   #1 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Благодаря: 0
Благодари на 29 пъти в 20 Мнения
SeaOfTranquility is on a distinguished road

В кой момент се generousity стане глупост?

Както някои от вас може би знаете, аз считам себе си за да бъде доста грижи и щедър човек, въпреки моите често сериозни финансови трудности, така че аз искам всички вас: В кой момент се чувстваш като щедър може да се превърне в глупост?

Разбира се, разбира се, че раздаването на последното ви парче хляб или последния долар е много глупаво, но какво да кажем за раздаването си до последно долар например?
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за SeaOfTranquility За това полезно мнение:
Джеймс (05-28-2009), Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
Old 05-28-2009, 05:06 PM   #2 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Общо Мнения: 3
Благодаря: 17
Благодариха 57 пъти в 28 Мнения
Spiritraiser is on a distinguished road

Re: В кой момент се generousity стане глупост?

Уважаеми море;
Вярвам, не може да има лимит на това, което дава - като не може да има лимит на това, което получава. Аз съжалявам, че са времена на финансови затруднения, но от гледна точка не само на метафизически енергия, но също така и християнски убеждения (както ми бе повдигнат християнски) се счита, ще имате само липса води до създаване липсва. Какво си сложиш внимание на това, което ще се получи. Знам, че е трудно, но дори и във времена на финансова борба вместо да мисля за това как започваш да се излезе с пари, за да плащат сметките си - тъй като се съсредоточи върху парите, които влизат в живота си и сте весело разплащателните си сметки.
Не е точка на наличието на духовни или религиозни убеждения основава на вярата - за да има вяра? Съмненията и несигурности, смятаме да възникнат от нашите собствени мисли, и когато даваме на тези отрицателни мисли привличаме негативни ситуации. Каквото и да е вяра - Бог или източник на енергия - ако нямат вяра, че това е нещо добро за цел да създаде добри неща за вас - защо вярваш в нея?
Моят личен отговор би бил - толкова повече ти дам (в радостен начин) толкова повече ще получите.
Моите мисли са на любов, мир и изобилие за вас във всички аспекти на живота си,
Spiritraiser
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Следния потребител казва, благодаря ти за Spiritraiser За това полезно мнение:
Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
Old 05-28-2009, 05:29 ч.   #3 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Благодаря: 755
Благодари 1242 пъти в 652 Мнения
James is on a distinguished road

Цитат:
Първоначално публикувано от SeaOfTranquility View Post
Както някои от вас може би знаете, аз считам себе си за да бъде доста грижи и щедър човек, въпреки моите често сериозни финансови трудности, така че аз искам всички вас: В кой момент се чувстваш като щедър може да се превърне в глупост?

Разбира се, разбира се, че раздаването на последното ви парче хляб или последния долар е много глупаво, но какво да кажем за раздаването си до последно долар например?
Здравейте SeaofTranquility,
Споделям от собствения ми живот,
Има много пъти в живота ми, че не мога да дам monetarily и има и други пъти, че семейните приоритети трябва да се обмисли преди желая да се даде. Тъй като тези причини изглежда да е в норма за мен, аз открих, че доброволческата си времето, когато аз усеща внимание е чудесен начин да се гарантира, че винаги мога да давам и по специален начин.
Като се грижат, като човек себе си, аз не мисля, като винаги е глупаво от сърце. Знаеш ли, когато правото си, но с това се каза, без значение колко пари имаш, вие вероятно ще винаги да изберат да дават на нуждаещите се, че непознат те срещнах преди да изляза и да купя по-хубав автомобил. Този как съм и този защо не желаят да влизат в пари. Разбира се, това ще ми позволи да се даде повече, но заради начина, по който се чувствам, то със сигурност ще доведе до проблеми, тъй като както казах преди, че е семеен мъж, моите решения са направени на семейството.
Така че аз съм един случай, който доказва Spiritraisers коментари вярно.
Аз не искам да бъда прекалено богати и затова аз не съм.
"Внимавайте какво искате за"
Мир,
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Джеймс За това полезно мнение:
Същност  (05-29-2009), Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
Old 05-29-2009, 05:00 AM   #4 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63Points: 8,250, Level: 63
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
13/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss797
Общо Мнения: 1
Благодаря: 930
Благодари 824 пъти в 448 Мнения
theinfiniteone is on a distinguished road

Слушай сърцето си .... това е все още гласа на твореца ... дали това е първото парче хляб от свеж .. хляб или за последната част ___ слушате сърцето си.

Карма не винаги е неотложен ...
... но тя винаги е

Mind създава пропаст...
...сърцето пресича
theinfiniteone está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за theinfiniteone За това полезно мнение:
Същност  (05-29-2009), Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
Old 05-30-2009, 03:59 AM   #5 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18Points: 1,042, Level: 18

SeaOfTranquility's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssss100
Благодаря: 0
Благодари на 29 пъти в 20 Мнения
SeaOfTranquility is on a distinguished road

Благодаря на всички ви за отговорите и подкрепа, и аз ще предприема всички от него, в съзнанието ми!

Точката, че е отраснал като за нещо повече от материалните блага е много вярно, особено когато не разполагат с пари, за да помогне на хората по други начини. Има много различни начини да се помогне в края на краищата, и аз просто трябва да се види кои от тях мога да използвам
SeaOfTranquility está offline   Reply With Quote
Следния потребител казва, благодаря ти за SeaOfTranquility За това полезно мнение:
Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
Old 05-30-2009, 06:41 ч.   #6 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9Points: 460, Level: 9

AnnaMae's Avatar

Activity Longevity
0/20 7/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Благодаря: 9
Благодари на 19 пъти в 13 Мнения
AnnaMae is on a distinguished road

Аз ще ви кажа един инцидент от собствения ми живот. Щях да църква една нощ и бях много малък ляво на моята заплата след плащането на сметки. Знаех какво трябва да трябва да ми последно за седмица, за газ и храна. Аз не мога да си спомня какво съм, но аз мисля, че е $ 10, което след това ще се поема от двете. Имах разговор се случва в главата ми, не ме искат да го даде на всички за принос към Бога и не ме искат да го задържим. Знам, че не ми е била, че е като този разговор, защото няма да спре и аз се опитах. Така че в крайна сметка, аз казах, това е ОК няма да спре, аз ви давам всичко, което съм като дар. Отидох на църква (ние не плащаме пастор, така че всички да отиде на църква, за да топлинна енергия, електрическа и т.н.) и даде всичко, което имах за предлагане. Отрицателните глас спря и аз не са имали повече проблеми. Взех си обяд с мен в понеделник на работа и бях благословен с неочаквана проверка пътуване заплатите, които повече от три пъти, което бях. Чувствам, че се е тестван и този тест Мисля, че мина.
AnnaMae está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за AnnaMae За това полезно мнение:
Kathleen Ann (05-31-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 05-31-2009, 06:10 ч.   #7 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Благодаря: 2
Благодари на 16 пъти в 11 Мнения
Shadrack is on a distinguished road

Аз не вярвам, щедрост някога е глупаво. Вие ще бъдете възнаградени щедро дали в духа или физически, ще бъдете възнаградени. Щедростта е най-добрият начин да покажете любовта на Бога и винаги ще бъде практика ще продължи.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Shadrack За това полезно мнение:
Kathleen Ann (05-31-2009), umaybrt (06-30-2009)
Old 06-07-2009, 05:52 ч.   #8 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13Points: 687, Level: 13

stillone's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Благодаря: 1
Благодари на 23 пъти в 17 Мнения
stillone is on a distinguished road

Точно сега ми финанси са в пълна бъркотия, но винаги мога да се едва няколко долара, за да помогне на човек / защото аз съм страстен наоколо. Имахме релета за живот в моя град снощи. Имам един приятел с рака. Просто са там, за да го подкрепят и дарявате малко количество е достатъчно. Сърцето ми е там за него и той знае, че могат да разчитат на мен. Това е всичко, което има значение.
stillone está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за stillone За това полезно мнение:
Kathleen Ann (06-07-2009), Shadrack (06-07-2009)
Old 06-07-2009, 09:50 ч.   #9 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11Points: 556, Level: 11

Shadrack's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Благодаря: 2
Благодари на 16 пъти в 11 Мнения
Shadrack is on a distinguished road

Щедростта не винаги означава пари. Час понякога е по-ценно от парите. Грижа е по-ценно от парите също. Понякога човек просто се нуждае от някои грижата и състраданието, и то струва много повече от всяка сума пари.
Shadrack está offline   Reply With Quote
Reply

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
HPU асистент на религията Участва в Бостън конференция - High Point Un Editor Новини - Религия 0 12-18-2008 01:20 ч.
Dominion Коув точка печели LEED сертифициране на енергийно-ефективни ... - MarketWatch Editor Новини - зелена енергия 0 10-11-2008 01:30 ч.
Древните пророчества част 2 - Древните пророчества точка за Исус като Месия Jonas1 Видео - Пророчества 0 09-22-2008 04:04 ч.
Древните пророчества част 5 - Древните пророчества точка до второто откровение на Христос Jonas1 Видео - Пророчества 0 09-22-2008 04:02 AM

Тагове
Глупост , Generousity , Точка
Глупост , Generousity , Точка ,

Thread Инструменти
Display Modes

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 12:04 ч..

Преводач от VB Предприятие НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google