Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Отворете единство Форуми Всичко, свързано с единството. Дискусии, идеи, мисли, че .... не се вмества в друг форум. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
В кой момент се generousity стане глупост?Както някои от вас може би знаете, аз считам себе си за да бъде доста грижи и щедър човек, въпреки моите често сериозни финансови трудности, така че аз искам всички вас: В кой момент се чувстваш като щедър може да се превърне в глупост?
Разбира се, разбира се, че раздаването на последното ви парче хляб или последния долар е много глупаво, но какво да кажем за раздаването си до последно долар например? |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за SeaOfTranquility За това полезно мнение: |
Джеймс (05-28-2009),
Kathleen Ann 05-27-2009, 04:28 AM
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Уважаеми море;
Вярвам, не може да има лимит на това, което дава - като не може да има лимит на това, което получава. Аз съжалявам, че са времена на финансови затруднения, но от гледна точка не само на метафизически енергия, но също така и християнски убеждения (както ми бе повдигнат християнски) се счита, ще имате само липса води до създаване липсва. Какво си сложиш внимание на това, което ще се получи. Знам, че е трудно, но дори и във времена на финансова борба вместо да мисля за това как започваш да се излезе с пари, за да плащат сметките си - тъй като се съсредоточи върху парите, които влизат в живота си и сте весело разплащателните си сметки. Не е точка на наличието на духовни или религиозни убеждения основава на вярата - за да има вяра? Съмненията и несигурности, смятаме да възникнат от нашите собствени мисли, и когато даваме на тези отрицателни мисли привличаме негативни ситуации. Каквото и да е вяра - Бог или източник на енергия - ако нямат вяра, че това е нещо добро за цел да създаде добри неща за вас - защо вярваш в нея? Моят личен отговор би бил - толкова повече ти дам (в радостен начин) толкова повече ще получите. Моите мисли са на любов, мир и изобилие за вас във всички аспекти на живота си, Spiritraiser |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за Spiritraiser За това полезно мнение: |
|
|
|
#3 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Цитат:
Споделям от собствения ми живот, Има много пъти в живота ми, че не мога да дам monetarily и има и други пъти, че семейните приоритети трябва да се обмисли преди желая да се даде. Тъй като тези причини изглежда да е в норма за мен, аз открих, че доброволческата си времето, когато аз усеща внимание е чудесен начин да се гарантира, че винаги мога да давам и по специален начин. Като се грижат, като човек себе си, аз не мисля, като винаги е глупаво от сърце. Знаеш ли, когато правото си, но с това се каза, без значение колко пари имаш, вие вероятно ще винаги да изберат да дават на нуждаещите се, че непознат те срещнах преди да изляза и да купя по-хубав автомобил. Този как съм и този защо не желаят да влизат в пари. Разбира се, това ще ми позволи да се даде повече, но заради начина, по който се чувствам, то със сигурност ще доведе до проблеми, тъй като както казах преди, че е семеен мъж, моите решения са направени на семейството. Така че аз съм един случай, който доказва Spiritraisers коментари вярно. Аз не искам да бъда прекалено богати и затова аз не съм. "Внимавайте какво искате за" Мир, ![]() Джеймс |
|||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Джеймс За това полезно мнение: |
Същност
(05-29-2009),
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Слушай сърцето си .... това е все още гласа на твореца ... дали това е първото парче хляб от свеж .. хляб или за последната част ___ слушате сърцето си.
![]()
|
|
| Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за theinfiniteone За това полезно мнение: |
Същност
(05-29-2009),
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Благодаря на всички ви за отговорите и подкрепа, и аз ще предприема всички от него, в съзнанието ми!
![]() Точката, че е отраснал като за нещо повече от материалните блага е много вярно, особено когато не разполагат с пари, за да помогне на хората по други начини. Има много различни начини да се помогне в края на краищата, и аз просто трябва да се види кои от тях мога да използвам ![]() |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за SeaOfTranquility За това полезно мнение: |
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Аз ще ви кажа един инцидент от собствения ми живот. Щях да църква една нощ и бях много малък ляво на моята заплата след плащането на сметки. Знаех какво трябва да трябва да ми последно за седмица, за газ и храна. Аз не мога да си спомня какво съм, но аз мисля, че е $ 10, което след това ще се поема от двете. Имах разговор се случва в главата ми, не ме искат да го даде на всички за принос към Бога и не ме искат да го задържим. Знам, че не ми е била, че е като този разговор, защото няма да спре и аз се опитах. Така че в крайна сметка, аз казах, това е ОК няма да спре, аз ви давам всичко, което съм като дар. Отидох на църква (ние не плащаме пастор, така че всички да отиде на църква, за да топлинна енергия, електрическа и т.н.) и даде всичко, което имах за предлагане. Отрицателните глас спря и аз не са имали повече проблеми. Взех си обяд с мен в понеделник на работа и бях благословен с неочаквана проверка пътуване заплатите, които повече от три пъти, което бях. Чувствам, че се е тестван и този тест Мисля, че мина.
![]() |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за AnnaMae За това полезно мнение: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#7 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Аз не вярвам, щедрост някога е глупаво. Вие ще бъдете възнаградени щедро дали в духа или физически, ще бъдете възнаградени. Щедростта е най-добрият начин да покажете любовта на Бога и винаги ще бъде практика ще продължи.
|
||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Shadrack За това полезно мнение: |
Kathleen Ann (05-31-2009),
umaybrt (06-30-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Точно сега ми финанси са в пълна бъркотия, но винаги мога да се едва няколко долара, за да помогне на човек / защото аз съм страстен наоколо. Имахме релета за живот в моя град снощи. Имам един приятел с рака. Просто са там, за да го подкрепят и дарявате малко количество е достатъчно. Сърцето ми е там за него и той знае, че могат да разчитат на мен. Това е всичко, което има значение.
|
||
|
|
|
| Следните 2 потребители са Кажи Благодаря ви за stillone За това полезно мнение: |
Kathleen Ann (06-07-2009),
Shadrack (06-07-2009)
|
|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Щедростта не винаги означава пари. Час понякога е по-ценно от парите. Грижа е по-ценно от парите също. Понякога човек просто се нуждае от някои грижата и състраданието, и то струва много повече от всяка сума пари.
|
||
|
|
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HPU асистент на религията Участва в Бостън конференция - High Point Un | Editor | Новини - Религия | 0 | 12-18-2008 01:20 ч. |
| Dominion Коув точка печели LEED сертифициране на енергийно-ефективни ... - MarketWatch | Editor | Новини - зелена енергия | 0 | 10-11-2008 01:30 ч. |
| Древните пророчества част 2 - Древните пророчества точка за Исус като Месия | Jonas1 | Видео - Пророчества | 0 | 09-22-2008 04:04 ч. |
| Древните пророчества част 5 - Древните пророчества точка до второто откровение на Христос | Jonas1 | Видео - Пророчества | 0 | 09-22-2008 04:02 AM |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|