|
|
|
|||||||
| Реєстрація | Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Відкриті форуми Єдності Всі пов'язані з Єдність. Обговорення, ідеї, думки .... що не вписується в іншому форумі. |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
![]() |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання | Режими дисплея |
|
|
#19 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?При читанні повідомлень про те, щоб дати кому-то на основі їх відсутність, можливо, потенційних або що можна вважати, безвідповідальна поведінка, я згадую 2 речей - "роби іншим, як ви б, щоб вони ставилися до тебе" і "Не судіть щоб не судять ".
Хоча ніхто не може вважаємо, що вони будуть коли-небудь в подібній ситуації - я завжди зупинитися і подумати - "Що, якби мене?" Я був судимий кілька разів в моєму житті і я можу сказати абсолютно чесно кажучи, я не люблю. Світ, любов і достаток, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Постійне посилання) | |||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Цитата:
Ви праві в лапки. Ось чому я дав людині гроші, я ставлю себе на їх місце .... я міг залишити це обличчя в ту ніч і повернутися в мій прекрасний будинок з вогнями і A / C, поки вона сидить у темряві, пітливість і нещасні? Ніколи я не міг це зробити, я дала їй мій останній $ 60. Я не є суддею, я знаю, що допомогло їй у той день, і вона вдячна, так що я повинен знати, що я зробив правильно, що за цей час. Дякуємо за нагадування мені Spiritraiser "Світ починається, коли очікування кінця"
|
|
|
|
#21 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Можливо, я погано висловився в цьому прикладі я дав. Але я думаю, Лоло висловився краще, - це робить різниці між допомагаючи і сприятливою. Мова йде не тільки про хвороби у формі алкоголізму та наркоманії, але і, наприклад даючи відносну гроші, коли він / вона не має найменшого зусилля, щоб знайти роботу, але це картопля тренер. Няня дитині, що дочки-підлітка, з тим щоб вона може йти вечірок три рази на тиждень і принести додому ще одного дитини, і після цього третю дитину ...
Мова йде не про суд або, мова йде про любов. Tough Love. Давати бездомним або наркомана на вулиці бутерброд, що можна б бути в цьому поганого? І я повинен додати, коли я був у ситуації, коли я просив про допомогу моїх близьких, в основному мої сестри, і якщо вони дивляться на мене і сказав Ні, я дійсно повернутися назад і проаналізувати, що ж це я прошу їх - це самий час, а не що-небудь хороше для мене, який допоможе мені рости. Я можу розраховувати на них сказати "ні", коли я йду в оману. І я дуже вдячна за це. Остання редакція Нарнії; на 06-18-2009 04:56 PM.. |
||
|
|
|
| Після 2 Користувач сказав Спасибо Нарнії за цей пост: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?У мене аналогічна ситуація в моїй родині, де племінниці не шукає роботу, або її чоловіка, а потім крики грошей, щоб купити продовольство й оплачувати рахунку. Коли вони все-таки гроші це не витрачається на продукти харчування для своїх дітей, але з наркотиків і алкоголю. Я вирішити це питання в моєму серці шляхом купівлі бакалії іноді нагодувати дітей, але я не даю гроші в цій ситуації.
|
|
|
|
#23 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Junior Member
|
Re: В який момент щедрість стала дурість?Thanks: 65
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Користувач
Junior Member
Розміщення: Smalltown штат Іллінойс, США
Записи блога: 3
Re: В який момент щедрість стала дурість?
Поблагодарили 16 раз в 11 повідомленнях
|
Остаточний аналізЛюди часто необгрунтованою, нелогічною, а на особистості,
... Прости їм все одно. Якщо ти добрий, люди можуть звинуватити вас у егоїстичних, прихованих мотивах, ... бути добрим в будь-якому випадку. Якщо вам пощастить, ви виграєте деякі помилкові друзі і справжніх ворогів, ... успіху в будь-якому випадку. Якщо ви чесні і відверті, люди можуть обдурити вас, ... бути чесним і відвертим у будь-якому випадку. Те, що ви роками будинку хтось може зруйнувати за одну ніч, ... побудувати в будь-якому випадку. Якщо ви знайдете спокій і щастя, вони можуть бути ревниві, ... бути щасливою у будь-якому випадку. Добре, що ви робите сьогодні, люди часто забувають про завтрашній день, ... робити добро в будь-якому випадку. Дайте світу краще, що у вас є, і вона ніколи не може бути недостатньо, ... дати найкраще, що ви в будь-якому випадку. Бачите, у кінцевому рахунку, це між тобою і Богом, ... воно ніколи не було між вами і їм все одно. Мати Тереза 07-02-2009, 05:39 PM |
||||||||||
|
|
|
| Цей користувач сказав Дякую umaybrt за цей пост: |
Сутності
07-02-2009, 04:43 AM
|
|
|
#25 (Постійне посилання) | ||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1319 таймс "в 708 повідомленнях
|
Я просто хотів сказати, я думаю, що це був великий потік з багатьма чудовими посади, думки і щиро відповідей. Мені дійсно сподобалося.http://www.experiencefestival.com/fo...tml # post291462
І umaybrt, дякую вам стільки для спільного використання з нами слів матері Терези. Вони і вона випромінює чистої люблячої енергією. 07-03-2009, 04:36 PM Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності |
||||||||||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост: |
umaybrt 07-02-2009, 04:43 AM
|
|
|
#26 (Постійне посилання) | ||
|
Нові члени
Junior Member
|
Існує Писання цитатою, що спало на думку при читанні цього потоку ", плоть же недуже, а дух, сильний", і це служить мені допомогти переорієнтувати у разі виникнення сумнівівЦей користувач сказав Дякую DianneMarie за цей пост:
![]() |
||
|
|
|
| 07-04-2009, 08:03 AM |
Сутності
(07-03-2009)
|
|
|
#27 (Постійне посилання) | ||
|
Користувач
Senior Member
|
Питання в тому, що таке справжня щедрість - надання матеріальних благ, таких як продукти харчування і гроші чи даруванні себе? Надання одного себе, не існує точка, в якій щедрість стає дурістю.ЖКГ Доцент релігії Бере участь у Бостоні конференції - High Point Ун
|
||
|
|
|
![]() |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Дурниці | Editor | Новини - Релігія | 0 | 12-18-2008 01:20 AM |
| Домініон Cove Point заробляє сертифікації LEED енергоефективних ... - MarketWatch | Editor | Новини - зеленої енергії | 0 | 10-11-2008 01:30 AM |
| Древні пророцтва Частина 2 - стародавні пророцтва вказувати на Ісуса як Месію | Jonas1 | Відео - Пророцтва | 0 | 09-22-2008 04:04 AM |
| Древні пророцтва Частина 5 - стародавні пророцтва вказують на друге одкровення Христа | Jonas1 | Відео - Пророцтва | 0 | 09-22-2008 04:02 AM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
| Режими дисплея | |
|
|