|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Отвори Јединство Форуми Ништа у вези са Јединство. Дискусија, идеја, мисли .... да не може да стане на другом форуму. |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#19 (Пермалинк) | ||||||||||
|
Члан
Јуниор члан
Захваљено 56 пута на 27 порука
Текстова у блогу: 3
Прво, ја, ја нова на форумима, па захваљујем Универзум и ја сам за стварање мреже свести на духовне помоћи у еволуциони развој свих ума.
Захваљено 57 пута на 28 порука
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?У читању порука да ли дати некоме на основу њихове мозда недостатак потенцијалног или оно може узети у обзир неодговорно понашање, ја сам је подсетио на 2 ствари - "не к другима као што би их учинити к вама" и "Судија не да не будете суђени ".
Иако се не може веровати да ће икада бити у сличној ситуацији - ја увек стани и мисле - "Шта да се ради о мени?" Била сам много пута судио у мом животу и могу рећи сасвим искрено да није брига за то. Мира, љубави и изобиљу Спиритраисер |
||||||||||
|
|
|
|
|
#20 (Пермалинк) | |||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Куоте:
Ви сте тачно у наводнике. Зато сам дао особи новац, сам ставио у своје ципеле .... могао сам оставити ту особу да се ноћу и оде назад у моје лепе куће са светлима и / в, у међувремену је она седи у мраку и знојење јадно? Никад, нисам могао то учинити, ја јој дао ми је последњи 60 $. Ја нисам судија, знам да јој је помогао тај дан и она је захвална, па морам да знам да сам урадио праву ствар за то буде време. Хвала ти за мене подсећа Спиритраисер Лора
|
|
|
|
#21 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Виши члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Можда сам се лоше изразио у примеру сам дао. Лоло, али мислим да је изразила начин боље - то је направило разлику између помоћи и омогућити. Ово је не само о болести у облику зависности, али и на пример, давање новца у односу када он / она не би најмање труда да нађе посао, али је кромпир тренер. Бабы-беба које седе младе ћерке тако да она иде журка три пута недељно и донесе кући неки други бебу и после тога треће дете ...
Не ради се о било судећи, то је о љубави. Тешких боја. Давање бескућници или нарко-зависник на улици сендвич, оно што може евентуално да буде у реду са тим? И морам додати кад сам био у ситуацији када сам питао за помоћ моје вољене, углавном моје сестре, а ако они изгледају у мене и реци Не ја стварно вратим и анализирати шта је то тражим од њих - то је највише времена, а не нешто што је добро за мене, који би помогли мени расте. Ја могу да рачунају на њих да не кажем да ми, када сам странпутицу иде. И ја сам тако захвалан за то. Ласт едитед од Нарније, у 06-18-2009 04:56 АМ.. |
||
|
|
|
| Након 2 Усерс саы Хвала Нарније За Корисникове Постове |
ЛоЛо113 (06-18-2009),
метаморпхицтранце (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Имам сличну ситуацију у својој породици, где братаница не траже посао, односно њеног мужа, а онда плаче за новац да купи храну и да плате рачуне. Када су то добили новац се не троши за храну за своју децу, али на дрогу и алкохол. Ја реши проблем у моје срце које повремено купују намирнице за исхрану деце, али ја не дам новац у овој ситуацији.
|
|
|
|
#23 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Једна ствар која је одувек био важан за мене је да све особе дајем поклоне или користи великодушност да ове дарове на мудар начин, а не прибећи трошење новца на пороцима, или ако је поклон мудрост ... ако они одбијају да слушајте га.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Последња анализа
Људи су често неразумни, нелогични и себичан, ... опрости им свеједно. Ако су врста, људи могу да вас оптужују себичан, мотиви на другој страни, ... се врста свеједно. Ако сте успешни, да ће добити неке лажне пријатеље и неке праве непријатеље, ... ипак успети. Ако сте поштен и искрен, људи могу да будете варали, ... бити искрен и искрен свеједно. Шта ћете потрошити година зграда је неко могао да уништи преко ноћи, ... граде свеједно. Ако сте пронашли мир и срећу, могу бити љубоморан ... у сваком случају бити сретан. Добро да радите и данас, људи ће често заборављају сутра, ... чините добро свеједно. Дај свету најбоље што сте и никада не може бити довољно, ... дају најбоље да ипак има. Видиш, у коначној анализи, то је између вас и Бога, ... то никада није било између вас и њих свеједно. Мотхер Тереса |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала умаыбрт За Корисникове Постове |
Суштина
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Пермалинк) | ||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Поздрав свима,
Само сам хтео да кажем мислим да је ово била велика тема са много постова дивно, мишљења и искрен одговор. Стварно нисам уживала. И умаыбрт, хвала пуно за дељење са нама Мотхер Тереса'с речи. Они су и она зрачити енергију чисте љубави. Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове |
умаыбрт (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: У ком тренутку не постане генероуситы лудост?Постоји Писмо цитат који су долазили на уму док читате овај конац, тијело је слабо, али дух је јак ", и то служи да ми помогне када се преусмери у недоумици
![]() |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала ДианнеМарие За Корисникове Постове |
Суштина
(07-03-2009)
|
![]() |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| ХПУ Доцент религије учествује у Бостону конференција - Највиша тачка ун | Editor | Вести - Религија | 0 | 12-18-2008 Ваздухопловство Борбени документи Сазнајте Акупунктура начин се очекује да ... - Компјутер библиотека |
| Господство Увала поинт Зарадити ЛЕЕД Сертификација за енергетски ефикасних ... - МаркетУатцх | Editor | Вести - Зелена Енергија | 0 | 10-11-2008 01:30 ПМ |
| Древних пророчанстава део 2 - Древна пророчанства указују на Исуса као Месије | Jonas1 | Видеос - пророчанства | 0 | 09-22-2008 04:04 ПМ |
| Древних пророчанстава део 5 - Древна пророчанства указују на друго откривење Христово | Jonas1 | Видеос - пророчанства | 0 | 09-22-2008 04:02 ПМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|