|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open Teuhidi i TiranaLive Çdo gjë në lidhje me njesine. Diskutim, idetë, mendimet .... se nuk përshtatet në një tjetër forum. |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
119 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Në leximin postime nëse duhet të jap dikujt ndoshta i bazuar në mungesën e tyre të mundshëm, ose çfarë mund të konsiderojë një sjellje të papërgjegjshme, unë jam i kujtoi gjërat e 2 - "nuk ia tjerët si ju do të duhet t'i bëni ju" dhe "nuk gjyqtar mos jeni të gjykuar ".
Edhe pse nuk mund të besoj se ata ndonjëherë do të jetë në një situatë të ngjashme - Unë gjithmonë të ndaluar dhe të mendojnë - Po sikur të ishte mua? " Unë kam qenë i gjykuar disa herë në jetën time dhe unë mund të them shumë sinqerisht unë nuk u kujdes për të. Paqe, dashuri dhe bollëk, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
120 permalink)Admin | |||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Quote:
Ju jeni të saktë mbi kuotat. Kjo është arsyeja pse unë personi i dha paratë, kam vënë veten time në këpucë e tyre .... mund ta lë atë njeri atë natë dhe të kthehem në shtëpinë time të bukur me drita dhe A / C, ndërkohë ajo është e ulur në djersitje errët dhe fatkeq? Kurrë, unë nuk mund ta bëjë atë, unë i dha $ fundit tim 60. Unë jam nuk jam gjyqtar, unë e di unë e saj ndihmoi atë ditë dhe ajo është mirënjohës, kështu që unë duhet ta di se kam bërë gjënë e duhur për atë kohë. Thank you for kujtuar mua Spiritraiser Laura
|
|
|
|
121 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Unë mund të kenë shprehur veten time të dobët në shembull i dha. Por unë mendoj se Lolo shprehur atë mënyrë më të mirë - është duke bërë dallim në mes të ndihmuar dhe mundësuar. Kjo nuk është vetëm për sëmundjet në formën e varëshme por edhe duke i dhënë një shembull të holla të afërm kur ai / ajo nuk e bën më pak përpjekje për të gjetur një punë, por është një trajner patate. Baby-sitting baby se vajza adoleshente e kështu që ajo mund të shkoni piknik tri herë në javë dhe për të sjellë në shtëpi një fëmijë dhe pasi që një fëmijë të tretë ...
Nuk është për të gjykuar ose, ajo ka të bëjë me dashuri. Tough love. Dhënia e pastrehë / ose narkoman në rrugë një sanduiç, çfarë mund të jetë i gabuar ndoshta me se? Dhe unë duhet të shtoj sa herë që unë kam qenë në një situatë kur kam kërkuar ndihmën e atyre tim të dashur, kryesisht motrat e mia dhe nëse ata e shohin në mua dhe unë them nr vërtetë të ktheheni mbrapsh dhe të analizojë se çfarë është kjo unë jam duke kërkuar prej tyre - kjo është koha më të madhe, nuk është diçka që është e mirë për mua, se do të më ndihmoni të rriten. Unë mund të mbështeteni tek ata të thonë Jo mua kur unë jam duke shkuar të humbur. Dhe unë jam shumë mirënjohës për këtë. Last edited by Narnia; 06-18-2009 në 04:56.. |
||
|
|
|
| Pas 2 Users Say Thank You to Narnia për këtë post të dobishme: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
122 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Unë kam një situatë të ngjashme me familjen time, ku një mbesë nuk kërkojnë punë, burri i saj apo saj, dhe pastaj thërret për të holla për të blerë ushqim dhe të paguajnë faturat. Kur ata nuk marrin para ajo nuk është shpenzuar për ushqim për fëmijët e tyre, por të drogës dhe alkoolit. Unë të zgjidhur çështjen në zemrën time duke blerë sende ushqimore herë pas here për të ushqyer fëmijët, por unë nuk japin para në këtë situatë.
|
|
|
|
123 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Një gjë që ka qenë gjithmonë shumë e rëndësishme për mua është se çfarëdo që personi i jap dhurata ose bujari të përdor këto dhurata në mënyra të urtë, dhe nuk mbështeten në paratë e shpenzimeve për veset, ose në qoftë se dhurata është urtësi ... në qoftë se ata refuzojnë të dëgjonin.
|
||
|
|
|
|
|
124 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Analiza Final
Njerëzit janë shpesh i paarsyeshëm, i palogjikshëm, dhe egoist, ... falë ata prapëseprapë. Nëse jeni lloj, njerëzit mund të akuzojnë ju e egoist, motivet e mëvonshëm, ... të lloj anyway. Nëse jeni të suksesshëm, ju do të fitojë disa miq të rremë dhe disa armiq të vërtetë, ... sukses anyway. Nëse jeni të ndershëm dhe të sinqertë, njerëzit mund të mashtrojnë ty ... ndershëm dhe të sinqertë anyway. Çfarë keni shpenzuar vjet ndërtimi dikush mund të shkatërrojnë brenda natës, ... ndërtuar anyway. Nëse ju gjeni qetësi dhe lumturi, ato mund të jenë xheloz, ... të jetë i lumtur anyway. Mirë që ju bëni sot, njerëzit shpesh harrojnë për nesër, ... bëni mirë gjithsesi. Jepni botë më të mirë që keni dhe nuk mund të jenë të mjaftueshme, ... japin më të mira që ju keni anyway. Ju shikoni, në analizën përfundimtare, ajo është midis jush dhe Perëndisë, ... ishte kurrë mes jush dhe mes atyre anyway. Mother Teresa |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to umaybrt për këtë post të dobishme: |
Thelbi
(07-02-2009)
|
|
|
125 permalink)Admin | ||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Përshëndetje gjitha,
Unë vetëm donte të them unë mendoj se kjo ka qenë një fije e madhe me shumë postime të mrekullueshme, opinionet dhe përgjigjet përzemërta. Kam gëzuar me të vërtetë atë. Dhe umaybrt, thank you so much for sharing with us fjalët Mother Teresa's. Ata dhe ajo rrezatojë energji të pastër dashur. Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
126 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Nuk është një libër që të japin kuotën e erdhi në mendje kur leximi this thread, "mishi është i dobët, por fryma është e fortë", dhe kjo shërben për të ndihmuar në mua kur të shndërrojnë në dyshim
![]() |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to DianneMarie për këtë post të dobishme: |
Thelbi
(07-03-2009)
|
|
|
127 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Senior Member
|
Re: Në çfarë pike ka marrëzi të bëhen generousity?Pyetja është se çfarë është bujaria e vërtetë - dhënia e të mirave materiale si ushqim dhe të holla ose dhënia e vetes? Dhënia e një vetë, nuk ka asnjë pikë në të cilën bëhet bujari marrëzi.
|
||
|
|
|
![]() |
Fije
|
||||
| Nismėtari | Forum | Forum | Last Post | News - Shpirtërore |
| HPU Asistent Profesor i fesë merr pjesë në Boston Conference - Lartë Pika Un | Editor | Lajme - Fe | 10:00 | 12-18-2008 01:20 |
| Sundimi Kovi Pika merr LEED Certifikimi për Energji-Efficient ... - MarketWatch | Editor | Lajme - Green Energy | 10:00 | 10-11-2008 01:30 |
| Profeci e lashtë pjesa 2 - profeci e lashtë pika të Jezusit si Mesia | Jonas1 | Videos - Profecitë | 10:00 | 09-22-2008 04:04 |
| Profeci e lashtë pjesë 5 - profeci e lashtë tregojnë për shpalljen e dytë e Krishtit | Jonas1 | Videos - Profecitë | 10:00 | 09-22-2008 04:02 |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |
|
|