|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Open jednota Fórum Čokoľvek týkajúce sa jednoty. Diskusia, nápady, myšlienky .... ktorý sa nezmestí do iného fóra. |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Pri čítaní príspevkov o tom, či dať niekomu na základe ich možno nedostatok potenciálnej alebo to, čo jeden považuje za nezodpovedné správanie, som pripomenula 2 vecí - "robiť unto iní ako by ste sa nechať sa k vám" a "sudca aby ste neboli súdení ".
Aj keď človek nemusí veriť, že by niekedy bol v podobnej situácii - vždy som zastaviť a premýšľať - "Čo keď to bol ja?" Bol som súdený mnohokrát v mojom živote, a môžem povedať celkom úprimne som sa starať o to. Mieru, lásky a hojnosti, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Citácia:
Ste na správnej úvodzovky. To je dôvod, prečo som dal osobe peniaze, dal som sám vo svojej topánky .... som mohol nechať, že osoba, ktorá v noci, a vrátiť sa do svojho krásneho domu so svetlami a / c, zatiaľ čo ona sedí vo tme a potenie nešťastná? Nikdy som nemohol robiť to, dal som jej svoje posledné 60 dolárov. Ja nie som sudca, viem, že jej pomohol ten deň a ona je vďačná, tak musím vedieť, že som urobil správnu vec pre tento čas. Ďakujeme, že ste mi to pripomenul Spiritraiser Po užívateľov hovorí k LoLo113 Thank You For This Užitočné post:
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Možno som zle vyjadril som v príklade som dal. Ale myslím, že Lolo vyjadril tak, že lepšie - to je robiť rozdiel medzi pomocou a umožniť. To nie je len o ochorenie v podobe závislostí, ale tiež napríklad dáva relatívnu peniaze, keď mu nerobí najmenší snahy nájsť prácu, ale je zemiakov tréner. Baby-sitting, že dospievajúce dcéry, dieťa, aby mohla ísť párty trikrát týždenne a priviesť domov ďalšie dieťa, a po tejto tretie dieťa ...
Nejde o to buď súdiť, to je o láske. Tough Love. Dať bezdomovci alebo drog-závislý na ulici sendvič, čo môže byť prípadne na tom zlého? A musím dodať, kedykoľvek som bol v situácii, keď som požiadal o pomoc svojich blízkych, predovšetkým sestry, a keď sa na mňa pozrú a hovoria Nie, naozaj sa vrátiť a analyzovať, čo sa jej pýtam sa z nich - to je najviac času, a nie niečo, čo je dobré pre mňa, že by mi pomohol rast. Môžem spoľahnúť na nich povedať Nie na mňa, keď idem na scestie. A ja som tak vďačný za to. Naposledy upravil Narnie, v 06-18-2009 04:56 PM.. |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This do Narnie Užitočné post: |
(08-24-2009), (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Mám podobnej situácii v mojej rodine, kde neter nebude hľadať prácu, alebo ju jej manžel, a potom volá za peniaze na jedlo a platenie účtov. Keď sa dostaneme peniaze, nie je minie na jedlo pre svoje deti, ale na drogách a alkohole. Řeším problém v mojom srdci o kúpe potravín, občas nakŕmiť deti, ale já si to dávať peniaze v tejto situácii.
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Jedna vec, ktorá bola vždy pre mňa dôležité, je, že čo človek, ktorého som dávať darčeky alebo veľkorysosť sa používa tieto dary v rozumné spôsoby, a nemusia uchyľovať k utrácať peniaze za nectnosti, alebo ak bol dar múdrosti ... ak odmietnu počúvať.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Záverečná analýza
Ľudia sú často neprimerané, nelogické, a self-stred, ... Odpusť im tak ako tak. Ak ste typ, môžu ľudia obviňujú vás sebecké postranné úmysly, ... byť láskavý rovnako. Ak ste úspešní, vyhráte niekoľko falošných priateľov a niektoré skutočné nepriateľov, ... uspieť rovnako. Ak ste čestní a úprimní, môžu ľudia podvádzať vás, ... byť čestný a úprimný ako tak. Čo by ste stráviť rokov budovania niekto mohol zničiť cez noc, ... stavať tak ako tak. Ak zistíte, pokoj a šťastie, môžu žiarliť, ... byť šťastný aj tak. Dobre, že ste si dnes ľudia často zabúdajú, čo bude zajtra, ... dobro rovnako. Daj svetu to najlepšie, čo máte, a to môže byť nikdy dosť, ... dať to najlepšie, čo ste si tak ako tak. Vidíte, v konečnom výsledku, je medzi vami a Bohom, ... to nikdy nebolo medzi vami a je tak ako tak. Mother Teresa |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k umaybrt Thank You For This Užitočné post: |
Essence
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Chůva alebo dennej starostlivosti?
Len som chcel povedať, že som si, že to bol veľký závit s veľa nádherných miest, názory a úprimné odpovede. Mám naozaj páčilo. A umaybrt, děkuji moc za zdieľanie s nami Mother Teresa slová. Oni a ona vyžarovať čistej láskyplné energie. Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Tam je písmo citát, ktorý prišiel na myseľ pri čítaní tohto vlákna, "telo je slabé, ale duch je silný", a slúži mi pomohol prehodnotiť Ak ste na pochybách
![]() |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k DianneMarie Thank You For This Užitočné post: |
Essence
(07-03-2009)
|
|
|
#27 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V akom okamihu zaniká generousity sa bláznovstvo?Otázkou je, čo je pravda, veľkorysosť - poskytnutie materiálu, tovaru, ako sú potraviny a peniaze, alebo dávať seba sama? Dať jeden-já, nie je tam žiadny bod, v ktorom sa stane veľkorysosť bláznovstvo.
|
||
|
|
|
![]() |