|
|
|
|||||||
| Registrul | Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Forumurile deschise Unime Orice legate de unitate. Discuţie, ideile, gândurile .... care nu se încadrează într-un alt forum. |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?În lectura posturi dacă pentru a da la cineva pe baza lipsa lor, probabil, de potenţial sau ceea ce o poate lua în considerare comportamentul iresponsabil, Îmi aduc aminte de 2 lucruri - "a face zis altii ca tu ai fi-le voi face" şi "nu judeca ca nu cumva voi fi judecat ".
Chiar dacă nimeni nu s-ar putea crede că ar fi vreodată într-o situaţie similară - Intotdeauna mi-am opri şi cred că - "Ce dacă ar fi fost eu?" Am fost judecat de mai multe ori in viata mea si pot spune destul de sincer nu am grijă de ea. Pace, dragoste şi abundenţa, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
Membru
Senior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Citat:
Sunteţi corectă pe ghilimele. De aceea i-am dat persoana banii, am pus eu în pantofii lor .... as putea sa plece persoana respectivă că noapte şi du-te inapoi la casa mea frumoase, cu lumini si A / C, între timp ea se află în întuneric şi transpiraţie mizerabil? Niciodată, nu am putut face it, I-am dat $ ultima mea 60. Eu nu sunt judecător, ştiu că a ajutat-o zi şi că ea este recunoscatoare, aşa că am să ştiu că am făcut ceea ce trebuia pentru acel moment. Vă mulţumim pentru amintindu-mi Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?I poate şi-au exprimat eu slab în exemplul de mai-am dat. Dar cred Lolo exprimat-o modalitate mai bună de - pe care le face diferenţa între sprijinirea şi care să permită. Aceasta nu este doar despre bolile in forma de dependenta, dar, de asemenea, de exemplu, oferind o rudă de bani atunci când el / ea nu face cel mai mic efort de a găsi un loc de muncă, dar este un antrenor de cartofi. Baby-sitting copilul că fiica adolescentă a lui, astfel încât ea poate merge petreceri de trei ori pe săptămână şi să aducă acasă la un alt copil şi după ce un copil treia ...
Nu este vorba despre judeca fie, este despre dragoste. Tough Love. Oferirea de persoanele fără adăpost / sau de droguri-dependent de pe strada un sandwich, ceea ce poate fi, eventual, în neregulă cu asta? Şi eu trebuie să adăugaţi ori de câte ori am fost într-o situaţie, atunci când am cerut ajutorul celor meu iubit, în principal, surorile mele şi, dacă se uita la mine şi spune No. I într-adevăr mergeţi înapoi şi să analizeze ceea ce este îmi cer dintre ei - este cel mai mult timp, nu este ceva care este bun pentru mine, că mă va ajuta să crească. Eu pot conta pe ei să spună Nu pentru mine, atunci când I sînt mergi pe un drum greşit. Şi eu sunt atât de recunoscător pentru asta. Last edited by Narnia; 06.18.2009, la 04:56.. |
||
|
|
|
| Următoarele 2 Users Say Thank You să Narnia pentru acest post-uri utile: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Am o situaţie similară, în familia mea în cazul în care o nepoată nu caut de lucru, ea sau sotul ei, si apoi plange de bani pentru a cumpăra produse alimentare şi plata facturilor. Când fac lua bani, nu este cheltuit pentru hrană pentru copiii lor, dar referitoare la droguri şi alcool. Am rezolva problema în inima mea prin cumpararea de bacanie, ocazional, pentru a hrăni copiii, dar eu nu dau bani în această situaţie.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Un lucru care a fost întotdeauna important pentru mine este faptul că orice persoană dau cadouri sau generozitatea de a utilizează aceste daruri într-un mod înţelept, şi nu recurg la bani pe vicii, sau în cazul în care a fost darul înţelepciunea ... în cazul în care refuză să să-l asculta.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
Membru
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Analiza finală
Oamenii sunt de multe ori nerezonabile, ilogic, şi auto-centrat, ... iarta-le, oricum. Dacă sunteţi un fel, oamenii pot acuza de egoist, motive ulterioare, ... să fie un fel oricum. Dacă sunteţi de succes, veţi câştiga nişte prieteni false şi nişte duşmani adevărat, ... reuşi oricum. Dacă eşti sincer şi Frank, oamenii pot ieftin tine, ... fii cinstit şi Frank oricum. Ce-ai petrece ani de constructii cineva ar putea distruge peste noapte, ... construi oricum. Dacă aţi găsit serenitate si fericire, acestea pot fi gelos, ... a fi fericit, oricum. Bine că ai făcut astăzi, oamenii se vor uita de multe ori despre mâine, ... face bine, oricum. Daţi din lume cele mai bune pe care le-au şi niciodată nu poate fi suficient, ... da cele mai bune pe care le-aţi oricum. Vezi tu, în analiza finală, acesta este între tine şi Dumnezeu, ... aceasta nu a fost niciodată între tine şi ei, oricum. Vizualizari: 85313 |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a umaybrt pentru acest post-uri utile: |
Esenţa
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Toate Salutări,
Am vrut doar să spun Cred că acest lucru a fost un fir de mare, cu multe posturi minunat, opinii şi răspunsuri sincere. I s-au bucurat cu adevărat o. Şi umaybrt, vă mulţumesc foarte mult pentru partajarea cu noi cuvintele Mother Teresa's. Ei şi ea radieze energie pura iubitoare. Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenţa |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Există un citat scriptură care a venit în minte atunci când citirea acestui thread, "carnea este slabă, dar spiritul este puternic", şi se serveşte să mă ajute să îşi concentreze din nou atunci când sunt în dubiu
![]() |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a DianneMarie pentru acest post-uri utile: |
Esenţa
(07-03-2009)
|
|
|
#27 (Permalink) | ||
|
Membru
Senior Member
|
Re: În ce moment se generousity prostie devenit?Întrebarea este generozitatea ceea ce este adevărat - furnizarea de bunuri materiale cum ar fi produsele alimentare şi bani sau darea de sine? Oferirea de o sine, nu există nici un punct de la care generozitatea devine nebunie.
|
||
|
|
|
![]() |