|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Open nedalāmība Forums Jebkas, kas saistīti ar vienotību. Diskusija, idejas, domas .... kas neietilpst kādā citā forumā. |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Lasot amatu vai piešķirt kādam, pamatojoties uz to varbūt nav potenciāla vai to, ko var uzskatīt par bezatbildīgu uzvedību, es esmu atgādināja 2 lietas - "do sacīja citiem tā, kā jūs tos do sacīja jums" un "tiesnesis nav Nedrīkstam jūs spriest ".
Pat ja viens nevarētu uzskatīt, ka tās varētu kādreiz būt līdzīga situācija - es vienmēr apstāties un domāt - "Ko darīt, ja tas būtu man?" Man ir vērtētas vairākas reizes manā dzīvē, un es varu teikt pavisam godīgi man nepatika tā. Mieru, mīlestību un bagātību, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Quote:
Jums ir pareizas cenas. Tas ir iemesls, kāpēc man deva persona naudu, es pats savas kurpes .... es varu atstāt šo personu, ka naktī un iet uz savu skaisto mājās ar gaismas un / c, tikmēr viņa sēdēja tumsā svīšana un nelaimīgs? Nekad, es nevarētu to darīt, es viņai manu pēdējo $ 60. Es neesmu tiesnesis, es zinu, es viņai palīdzēja šajā dienā, un viņa ir pateicīga, tāpēc man ir jāzina, ka man nebija tiesības lieta, ka pagaidām. Paldies par atgādinājumu man Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Senior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Man var būt izteikti sevi slikti jo piemēram man deva. Bet es domāju, Lolo izsaka to kā labāk - tā guvusi, starpība starp atbalstu un dodot. Tas nav tikai par slimībām veida atkarībām, bet arī, piemēram, norādot relatīvo naudu, kad viņš / viņa nepadara mazāk pūles, lai atrastu darbu, bet kartupeļu treneris. Bērnu pieskatīšana, ka pusaudžu meitas bērnu, lai viņa var iet ballēties trīs reizes nedēļā un ieskaidrot citu bērnu un pēc tam trešo baby ...
Runa nav par spriežot, vai nu, tas ir par mīlestību. Grūts Love. Piešķirt bezpajumtnieki / vai narkotiku atkarības uz ielas sviestmaizi, kas var tikt wrong with that? Un man jāpiebilst, kad man ir bijusi situācija, kad man ir lūguši palīdzību no maniem mīļajiem galvenokārt mana māsas un ja tās izskatās uz mani un saka Nē, es tiešām iet atpakaļ un analizēt to, ko tas man prasot no tiem - tā ir visvairāk laika, nav kaut kas ir labs man, kas varētu man palīdzēt pieaugt. Es varu paļauties uz viņiem pateikt Nē, lai man, kad es gatavojos apmaldīties. Un es esmu tik pateicīgs par to. Last edited by Narnia; 06-18-2009 at 04:56.. |
||
|
|
|
| Pēc 2 Lietotāji Say Paldies Narnia Par šo noderīgo Post: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Man ir līdzīga situācija manā ģimenē, kur brāļameita neizskatās, lai strādātu, viņas vai viņas vīrs, un tad raud par naudu nopirkt pārtiku un samaksāt rēķinus. Kad viņi to saņemt naudu, nav tērēti ēdienu saviem bērniem, bet par narkotikām un alkoholu. Es atrisināt jautājumu manā sirdī, pērkot pārtikas preces dažreiz, lai pabarotu bērnus, bet man nedod naudu šajā situācijā.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Viena lieta, kas vienmēr bijusi svarīgs man ir tas, ka kāda persona dodu dāvanas vai devība uz izmantošanu, šos gudrs veidos dāvanas, un tas nedrīkst izmantot tērēt naudu skrūvspīles, vai, ja dāvana ir gudrība ... ja tie atsakās klausīties ar to.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Final Analysis
Cilvēki bieži vien ir nepamatoti, neloģiski un egocentrisks, ... piedot tos anyway. Ja Jums ir veids, cilvēki var apvainot jums savtīga, ulterior motīviem, ... būt veids anyway. Ja esat veiksmīgs, jūs laimēt viltus draugiem un daži patiesi ienaidnieki, ... izdoties anyway. Ja jums ir godīgs un atklāts, cilvēki var krāpt you, ... būt godīgs un atklāts anyway. Ko jūs pavadīt gados ēkas kāds varētu iznīcināt visu nakti, ... būvēt anyway. Ja jums atrast mieru un laimi, tie var būt greizsirdīgs, ... būt laimīgs anyway. Labi, ka jūs šodien, cilvēki bieži vien aizmirst par rītdienu, ... do laba anyway. Dot pasaulei labāko, kas jums ir un to nekad nedrīkst būt pietiekami, ... sniegt labāko, kas jums ir anyway. Redziet, kas galu galā tas ir starp jums un Dievu, ... tā nekad nav bijis starp jums un viņi tik un tā. Mother Teresa |
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies umaybrt Par šo noderīgo Post: |
Essence
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Greetings All,
Es tikai gribēju pateikt, es domāju, ka tas ir liels pavediens ar daudzām brīnišķīgi posts, atzinumos un sirsnīgu atbildes. Man ir patiešām tas patika. Un umaybrt, thank you so much for sharing ar mums Mother Teresa vārdiem. Viņi un viņa izstaro tīrību mīlošs enerģiju. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||
|
|
|
| (09-30-2009) |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Kā tas generousity kļūt muļķība?Ir Rakstiem citātu, kas nāca prātā, izlasot šo pavedienu, "miesa ir vāja, bet gars ir spēcīgs", un tas kalpo, lai palīdzētu man liekot Šaubu
![]() |
||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies DianneMarie Par šo noderīgo Post: |
Essence
(07-03-2009)
|
![]() |