|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| פתח האחדות פורומים מה שקשור האחדות. דיון, רעיונות, מחשבות .... שאינו מתאים בפורום אחר. |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#19 (Permalink) | ||||||||||
|
חבר
ג 'וניור חבר
ראשית, גם אני, אני חדשה בפורום, ועל כך אני מודה היקום עצמי ליצירת רשת של מוחות רוחני כדי לסייע בפיתוח האבולוציונית של המוח כל.
רשומות בלוג: 3
מילה בפני עצמה מכילה שום דבר עד מאזין המילה בוחר להקצות משהו. אלוהים האמיתי הוא דבר חסר שם זה, תמיד היה, ותמיד יהיה. זה לי, זה אתה, זה כל הדברים -
המשתמש קיבל 57 תודות ב 28 הודעות
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?קריאה של הודעות אם לתת למישהו מבוסס על חוסר אולי שלהם או מה הפוטנציאל של אחד לשקול התנהגות חסרת אחריות, אני מזכיר 2 דברים - "אל אל אחרים כמו שהיית להם לעשות לכם" ו "השופט לא פן יה להישפט ".
אף אחד לא יכול להאמין שהם לא יהיה במצב דומה - אני תמיד לעצור ולחשוב - "מה אם היו לי?" אני כבר נשפט פעמים רבות בחיים שלי ואני יכול לומר בכנות אני לא אהב את זה. שלום, אהבה ושפע, Spiritraiser |
||||||||||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?ציטוט:
אתה צודק על ציטוטים. לכן נתתי את האדם את הכסף, אני שם את עצמי בנעליים שלהם .... יכולתי לעזוב אותו אדם באותו לילה ולחזור הביתה יפה שלי עם אורות ו / C, בינתיים היא יושבת מזיע האפל אומלל? מעולם לא, אני לא יכול לעשות את זה, נתתי לה לאחרונה 60 $ שלי. אני אינני שופט, אני יודע שאני עזרתי לה באותו יום והיא אסירת תודה, אז אני צריך לדעת כי עשיתי את הדבר הנכון בפעם שלהיות. תודה שהזכרת לי Spiritraiser לורה
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?אני אולי הביע את עצמי גרוע בדוגמה שנתתי. אבל אני חושב לולו הביע זה דרך טובה יותר - הוא עושה את ההבדל בין עוזר ולאפשר. זה לא רק על מחלות בצורה של התמכרות אך גם למשל לתת כסף יחסית כאשר הוא / היא לא עושה את המאמץ לפחות למצוא עבודה אבל הוא מאמן תפוחי אדמה. שמרטפות כי התינוקת בת העשרה של כך היא יכולה ללכת לבלות שלוש פעמים בשבוע ולהביא הביתה עוד תינוק ולאחר שהתינוק השלישי ...
זה לא קשור או לשפוט, הוא על אהבה. אהבה קשוחה. מתן קורת גג / או מכורה לסמים ברחוב כריך, מה יכול להיות רע בזה? ואני חייב להוסיף כל פעם הייתי במצב שבו יש לי שאלה לעזרה של אהובי, בעיקר האחיות שלי ואם הם מסתכלים עלי ואומרים אני לא באמת לחזור לנתח מה זה מה שאני מבקש מהם - זה רוב הזמן, לא משהו שהוא טוב בשבילי, זה יעזור לי לגדול. אני יכול לסמוך עליהם לא אומר לי כאשר אני הולך שולל. ואני כל כך אסיר תודה על כך. נערך לאחרונה על ידי נרניה: 06-18-2009 ב 04:56.. |
||
|
|
|
| להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל נרניה על ההודעה המועילה הזאת: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?יש לי מצב דומה שבו המשפחה שלי אחיינית לא לחפש עבודה, אותה או את בעלה, ולאחר מכן בוכה על כסף כדי לקנות אוכל לשלם את החשבונות. כאשר הם מקבלים כסף זה לא בילה עבור אוכל לילדים שלהם, אבל על סמים ואלכוהול. אני לפתור את הבעיה בלב שלי על ידי קניית מצרכים מדי פעם כדי להאכיל את הילדים אבל אני לא נותן כסף במצב הזה.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?דבר אחד תמיד היה חשוב לי זה מה שאני אדם לתת מתנות או נדיבות משתמש המתנות האלה בדרכים חכם, ולא לנקוט להוציא כסף על החטאים, או אם היה מתנה חוכמה ... אם הם מסרבים להקשיב לו.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?ניתוח סופי
לעתים קרובות אנשים אינם בלתי סבירה, בלתי הגיונית, וגם אנוכי, ... לסלוח להם ממילא. אם אתה כזה, אנשים עשויים להאשים אותך אנוכי, מניעים כמוסים, ... להיות נחמד בכל מקרה. אם אתה מצליח, אתה תנצח שווא כמה חברים וכמה אויבים נכון, ... להצליח ממילא. אם אתה ישר פרנק, אנשים עשויים לרמות אותך, ... להיות כנה וגלויה ממילא. מה אתה מבלה שנים הבניין מישהו יכול להרוס בן לילה, ... לבנות בכל מקרה. אם מצאת שלווה ואושר, הם יכולים לקנא, ... להיות מאושרים בכל מקרה. את הטוב שאתה עושה היום, אנשים לעיתים קרובות לשכוח מחר, ... לעשות טוב בכל מקרה. תן לעולם את הטוב ביותר שיש לך וזה לא יכול להיות מספיק, ... לתת את הטוב ביותר שיש לך בכל מקרה. אתה רואה, בסופו של דבר, זה בינך לבין אלוהים, ... זה מעולם לא היה בינך לבין אותם בכל מקרה. אמא תרזה |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי umaybrt על ההודעה המועילה הזאת: |
תמצית
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||
|
סופר חבר
מנחה
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?כל ברכות,
רק רציתי לומר שאני חושב שזה היה נהדר עם חוט הודעות נפלאים, דעות ותגובות מכל הלב. אני ממש נהניתי. ו umaybrt, תודה רבה לך על שיתוף איתנו אמא תרזה של מילים. הם והיא אוהבת להקרין אנרגיה טהורה. אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: באיזה טיפשות הצבע עושה generousity להיות?יש לצטט את כתבי הקודש שעלה בדעתי כאשר קוראים את פתיל, "הבשר הוא חלש, אבל רוח חזקה", והוא משמש לעזור לי ולמקד כאשר יש ספק
![]() |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי DianneMarie על ההודעה המועילה הזאת: |
תמצית
(07-03-2009)
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HPU פרופסור מוצע של דת בבוסטון כנס - High Point Un | Editor | חדשות - דת | 0 | 12-18-2008 01:20 |
| דומיניון קוב פוינט מרוויח LEED Certification עבור האנרגיה היעילה ... - MarketWatch | Editor | חדשות - אנרגיה ירוקה | 0 | 10-11-2008 01:30 |
| נבואות העתיק חלק 2 - נבואות העתיקה הצבע ישוע המשיח | Jonas1 | וידאו - נבואות | 0 | 09-22-2008 04:04 |
| נבואות העתיק חלק 5 - נבואות העתיקה הצבע ההתגלות השנייה של ישו | Jonas1 | וידאו - נבואות | 0 | 09-22-2008 04:02 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|