|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Open Egység Fórum Bármi kapcsolatos Egység. Vita, ötletek, gondolatok .... hogy nem illik bele egy másik fórumba. |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Az olvasási álláshelyek attól, hogy valaki ezek alapján talán nem lehetséges vagy mit fontolóra veheti a felelőtlen viselkedés, én emlékeztetik 2 dolog - "nem mások, mint nektek akkor volna nekik ezt nektek" és a "nem bíró nehogy ti kell megítélni ".
Annak ellenére, hogy az egyik talán nem is gondolja úgy, hogy valaha is hasonló helyzetben - mindig megáll és szerintem - "Mi van, ha a helyemben?" Már számos alkalommal ítélik az életemben és elmondhatom őszintén én nem gondozása céljából. A béke, a szeretet és a bőség, a Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Idézet:
Igazad van az idézet. Ezért adtam az a személy, a pénzt tettem magam a cipő .... tudtam volna hagyni, hogy a személy azon az éjszakán, és menjen vissza a szép haza fények és a / c, addig ő ül a sötétben, izzadás és szánalmas? Soha nem tudtam csinálni, én adtam neki az utolsó 60 $. Én nem vagyok a bíró, tudom, hogy segített neki ez a nap, és ő hálás, így azt kell tudni, hogy csináltam a jogot, hogy a dolog egyelőre. Köszönöm, hogy eszembe juttattad Spiritraiser Magyfabi
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Tagjának
Senior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Lehet, hogy rosszul kifejezve magam a példában adtam. De azt hiszem, Lolo fejezte ki, hogy így jobb - hogy ez a különbség a segítő és lehetővé teszi. Ez nem csupán a betegségek formájában szenvedélybetegségek, hanem pl. beszéd relatív pénzt, mikor nem teszi a legkisebb erőfeszítést munkát találni, de a burgonya edző. Baby-sitter, hogy tizenéves lánya babát, hogy ő lehet menni bulizni hetente háromszor, és hozd haza egy baba után, hogy egy harmadik baba ...
Ez nem a megítélésében sem, hogy a szerelemről. Tough Love. Megadva a hajléktalan / vagy a kábítószer rabja az utcán egy szendvicset, mit lehet esetleg a baj? És hozzá kell tennem, ha már volt olyan helyzetben, amikor kértem segítséget az én szeretteink, főleg az én testvérek, és ha úgy néznek rám, és azt mondják Nem igazán megy vissza, és elemezni mi ez kérem őket - ez a legtöbb idő, nem valamit, ami jó nekem, hogy segíteni fog nekem nő. Én is számíthatok rájuk mondani, hogy nem nekem, ha megyek tévútra. És én olyan hálás vagyok ezért. Last edited by Narnia; 06-18-2009 at 04:56.. |
||
|
|
|
| (09-07-2009), |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Nekem van egy hasonló helyzet a családban, ahol unokahúga nem munkát keresni, az ő vagy a férje, majd sír a pénzük az élelmiszer-és számlák fizetésére. Amikor nem kap pénzt, hogy nem költött élelmiszer gyermekeik számára, hanem a kábítószerek és az alkohol. Én megoldani a problémát a szívemben vásárlásával drogéria néha megetetni a gyerekek, de nem adok pénzt ebben a helyzetben.
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Az egyik dolog, ami mindig is fontos volt számomra, hogy bármely személy, adok ajándék vagy nagylelkűség, hogy használja ezeket az ajándékok bölcs módon, és nem folyamodik a pénzüket, a satu, vagy ha az ajándék volt bölcsesség ..., ha megtagadják a meghallgathatjuk azt.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||||||||||
|
Tagjának
Junior Member
Helyszín: smalltown IL USA
Blog Entries: 3
Köszönet: 65
16 köszönetet mondott Times 11 Hozzászólások
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?A végső elemzés
Az emberek gyakran ésszerűtlen, logikátlan és önző, ... bocsáss meg őket. Ha a kedves, hogy az emberek azzal vádolják meg az önző, magasabb céljai, ... Légy jó egyébként. Ha nem sikeres, akkor nyerünk néhány hamis barátok és néhány igazi ellenségei, ... sikerült egyébként. Ha a becsületes és őszinte, hogy az emberek meg csalnak, ... becsületes és őszinte egyébként. Amit éveket töltenek épületben valaki tudna tönkre egyik napról a másikra, ... build egyébként. Ha úgy találja, nyugalmat és boldogságot, lehet, hogy féltékeny, ... be happy anyway. A jó amit csinálsz ma, az emberek gyakran felejtsd el holnap, ... jót egyébként. Adja meg a világon a legjobb, hogy van, és az soha nem lehet elég, ... hogy a legjobb, hogy már egyébként. Látható, hogy végső soron, hogy közted és Isten, ... ez soha nem volt közted és őket. Mother Teresa |
||||||||||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For umaybrt, hogy ez hasznos Post: |
Lényegében
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (permalink) | ||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.306 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Greetings All,
Csak azt akartam mondani, azt hiszem, ez egy nagy téma, sok csodálatos hozzászólások, vélemények és őszinte válaszokat. Én igazán élveztem. És umaybrt, köszönöm tehát sok részére cserépdarab velünk Mother Teresa szavait. Ők és ő sugároz tiszta szeretet energiát. Love, Light and Blessings, Namaste Lényegében |
||||||||||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Hol nem lesz generousity ostobaság?Van egy szentírási idézet, hogy jutott eszembe, amikor ezt olvasod téma: "A test erőtlen, de a lélek erős", és arra szolgál, hogy segítsen nekem elindítható kétség esetén az
![]() |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For DianneMarie, hogy ez hasznos Post: |
Lényegében
(07-03-2009)
|
![]() |