|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Otvori Oneness Forumi Ništa se odnose na Jednost. Diskusija, ideje, misli .... da ne stane na nekom drugom forumu. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Čitajući postove o tome da li dati nekome na temelju njihovih možda nedostatak potencijala ili ono što svibanj uzeti u obzir neodgovorno ponašanje, podsjetio sam se od 2 stvari - "da li k drugima kao što bi ih učiniti vama" i "Sudac ne da ne budete suđeni ".
Iako nitko ne može vjerovati da će ikada biti u sličnoj situaciji - uvijek se zaustavi i mislim - "Što ako su mene?" Ja sam bio sudio mnogo puta u mom životu i mogu reći sasvim iskreno nisam za to briga. Mira, ljubavi i izobilju, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Quote:
Vi ste na ispravan citati. Zato sam dao osobu novac, ja sam staviti u njihove cipele .... mogla sam ostaviti da se osoba koja noći i otići natrag u moje lijepe kuće sa svjetlima i / c, u međuvremenu ona je sjedio u mraku i znojenje nesretan? Nikada, ja to ne mogu, dao sam joj moje last $ 60. Ja sam nisam sudac, ja znam da joj je pomogao taj dan, a ona je zahvalan, pa moram znati da sam učinio pravu stvar za to vrijeme. Hvala vam za opominjanje mene Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Member
Senior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?JA svibanj imati sebe slabo izražene u primjer sam dao. Ali mislim da je izrazio Lolo put bolji - to je stvaranje razlika između pomaganja i omogućiti. To je ne samo o bolesti u obliku ovisnosti, ali i npr. davanje novca u odnosu kada on / ona ne čine najmanje napora pronaći posao, ali je trener krumpira. Čuvanje djece koja kćer tinejdžericu's baby, tako da ona može ići žurka tri puta tjedno i donijeti kući još beba, a nakon toga trećina beba ...
To se ne radi o bilo sudeci, ona je o ljubavi. Tough Love. Davanje beskućnike / ili narko-ovisnik o ulici sendvič, što eventualno može biti u krivu sa tim? I moram dodati svaki put kad sam bio u situaciji kad sam pitao za pomoć moje najdraže, uglavnom moje sestre i ako ih pogledati na mene i reći: Ne mogu stvarno ići leđa i analizirati ono što je on sam tražeći od njih - to je većina vremena, a ne nešto što je dobro za mene, da će mi pomoći rasti. Mogu računati na njih reći da nema me kada idem zastranili. I ja sam tako zahvalan za to. Last edited by Narnia; 06-18-2009 at 04:56.. |
||
|
|
|
| Nakon 2 Users Say Thank You to Narnije Za Ovaj Koristan Post: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Imam sličnu situaciju u mojoj obitelji gdje je nećakinja ne izgleda za posao, ili njezin muž, a onda plače za novca za kupovinu hrane i plaćanje računa. Kad su se dobiti novac nije utrošen za hranu za svoju djecu, ali na droge i alkohol. Sam riješiti problem u mom srcu kupnjom namirnica povremeno se hraniti djecu, ali ja ne daju novac u ovoj situaciji.
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Jedna stvar koja je oduvijek bila važno mi je da sve što osoba dajem darove ili koristi za velikodušnost ove darove na mudar način, a ne mjesto za trošenje novca na poroke, ili ako je bio dar mudrost ... ako ne žele slušati ga.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Final Analysis
Ljudi su često nerazuman, nelogičan i sebičan, ... oprosti im, ionako. Ako ste ljubazni, ljudi svibanj vas optužuju za sebična, skriveni motivi, ... Be Kind anyway. Ako ste uspješni, od vas će osvojiti neki lažni prijatelji i neki pravi neprijatelji, ... uspjeti anyway. Ako ste pošteni i iskren, ljudi svibanj vas varati, ... biti pošten i iskren u svakom slučaju. Što vam je provesti godina izgradnje netko mogao uništiti preko noći, ... graditi anyway. Ako nađete mir i sreću, oni svibanj biti ljubomoran, ... biti sretni anyway. Dobro da ne danas, ljudi će često zaboraviti na sutra, ... činiti dobro ionako. Daj svijetu najbolje što ste i svibanj nikada biti dovoljno, ... dati najbolje što imate bilo kako. Vidite, u konačnoj analizi, to je između vas i Boga, ... nikad nije bilo između vas i njih ionako. Mother Teresa |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to umaybrt Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Super Član
Moderator
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Pozdrav Svi,
Samo sam htio reći da mislim da je velika tema sa mnogo prekrasnih postova, mišljenja i iskren odgovor. Ja ga stvarno uživao. I umaybrt, hvala vam toliko za šerif sa nas Mother Teresa's riječi. Oni su i ona zrače energiju čiste ljubavi. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Essence Za Ovaj Koristan Post: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: U kojem trenutku ne postane generousity ludost?Tu je Sveto pismo citat koji je došao na umu prilikom čitanja this thread: "tijelo je slabo, ali duh je jaka", a služi da mi pomogne da preusmjeri kada je u dvojbi
![]() |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to DianneMarie Za Ovaj Koristan Post: |
Essence
(07-03-2009)
|
![]() |