|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Avatud ONENESS Foorumid Midagi seotud ühtsus. Arutelu, mõtted, mõtted .... et ei sobi teine foorum. |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Lugemises ametikohad, kas anda kellelegi põhinev ehk puudumine potentsiaalsete või mida üks võib pidada vastutustundetu käitumine, mul meelde 2 asja - "Kas juurde teisi nagu te oleks neid teha teile" ja "kohtunik ei not hinnata. "
Kuigi üks ei pruugi usu, et nad oleks kunagi sarnases olukorras - ma alati mõtlema - "Mida teha, kui see oli mulle?" Mul on peetud mitmeid kordi mu elu ja ma võin öelda täiesti ausalt, ma ei hooldamiseks. Rahu, armastust ja küllust, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Tsitaat:
Olete õige kohta tsiteerib. Seetõttu andsin isik raha, panin mina oma kingi .... kas ma lahkuda, et isik, et öösel ja minna tagasi oma kaunis kodu tuled ja A / C, vahepeal ta istub pimedas, higistamine ja õnnetu? Mitte kunagi, ma ei saanud seda teha, andsin talle minu viimane 60 $. Ma olen ei ole kohtunik, ma tean aitas teda sel päeval ja ta on tänulik, et mul on teada, et tegin õige asi, et hetkel. Täname, et ta meenutas mulle Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Ma võib olla väljendatud ennast halvasti näiteks andsin. Aga ma arvan, Lolo väljendas nii parem - see teeb vahe aidata ning võimaldada. See ei ole ainult haiguste kujul narkomaania, kuid ka nt andes suhteline raha, kui ta ei tee vähemalt endast oleneva, et leida tööd, kuid on kartuli treener. Lapsehoidmine, et teismelise tütre lapsele, et ta võib minna partying kolm korda nädalas ja koju teine laps ja pärast, et kolmas laps ...
See ei ole otsustamiseks kas on armastusest. Tough Love. Pidada kodutud / või narkootikumide sõltlane tänaval võileiva, mida saab võib-olla viga on? Ja ma pean lisama, kui olen olnud olukorras, kui ma olen palunud abi oma lähedastega, peamiselt minu õed ja kui nad vaatavad mind ja ütlevad No ma tõesti minna tagasi ja analüüsida, millised on siis ma olen palunud neid - see on suurema osa ajast, ei ole midagi, mis on hea mulle, et aitaks mind kasvatada. Ma võin loota neile öelda Ei mind, kui ma eksinud. Ja ma olen nii tänulik. Last edited by Narnia; 06-18-2009 at 04:56.. |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Narnia For This Useful Post: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance 06-19-2009, 04:40
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Mul on sarnane olukord minu pere kus vennatütar ei otsi tööd, tema või tema abikaasa ja seejärel hüüab raha, et osta toitu ja maksta arveid. Kui nad ei saada raha ei ole kasutatud toidu oma lastele, kuid narkootikumide ja alkoholi. Ma selle küsimuse lahendada oma südames, ostes toiduaineid ajalt toita lapsi, kuid ma ei anna raha selles olukorras.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Üks asi, mis on alati olnud mulle tähtis on, et ükskõik milline inimene ma annan kingitusi ja suuremeelsust, et kasutab neid kingitusi tark moel ning ei kasutada raha kohta kruustangid, või kui kingitus oli tarkust ... kui nad keelduvad kuula seda.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Lõplik analüüs
Inimesed on sageli ebamõistlikud, ebaloogilised ja enesekesksed, ... anna neile andeks ikkagi. Kui sa oled hea, inimene võib süüdistada teid isekalt, ulterior motiivid, ... olema mida nagunii. Kui oled edukas, siis te võidate mõne vale sõbrad ja mõned tõeline vaenlane, ... edu igal juhul. Kui oled aus ja siiras, inimesed võivad petavad sind, ... olla aus ja siiras sellegipoolest. Mida sa veeta aastaid hoone keegi võib hävitada üleöö ... ehitada niikuinii. Kui te leiate, rahulikkus ja õnne, võib nende armukade, ... be happy anyway. Hea, et sul täna, inimesed sageli unustama homme ... teevad head ikkagi. Anna maailma parima, et sul on ja see ei tohi kunagi olla piisavalt ... anda parima, et sul on niikuinii. Näete, lõppkokkuvõttes on Teie ja Jumala ... see oli kunagi Teie vahel ja neid nagunii. Mother Teresa |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to umaybrt For This Useful Post: |
Essence
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?Greetings All,
Ma lihtsalt tahtsin öelda, et ma arvan, et see on väga teemas on palju suurepäraseid ametikohad, arvamusi ja siirast vastust. Mul on tõesti nautisin seda. Ja umaybrt, tänan teid nii palju, et jagada meiega Mother Teresa sõnu. Need ja ta kiirgavad puhta armastava energiat. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Essence For This Useful Post: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Mis hetkest ei generousity muutunud rumalus?On pühakirja tsiteerida, et tuli meelde, kui lugeda seda teemat, "liha on nõrk, kuid vaim on tugev, ja see teenib mind aidata suunata Kahtluste
![]() |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to DianneMarie For This Useful Post: |
Essence
(07-03-2009)
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| HPU abiprofessor Religioon Osaleb Bostoni konverentsi - High Point Un | Editor | Uudised - Religioon | 10-03-2008 | 12-18-2008 01:20 |
| Dominion Cove punkti teenib LEED sertifitseerimine energiatõhusate ... - Market | Editor | Uudised - roheline energia | 10-03-2008 | 10-11-2008 01:30 |
| Ancient ettekuulutusi osa 2 - Ancient ettekuulutusi käsk Jeesus on Messias | Jonas1 | Videod - ennustus | 10-03-2008 | 09-22-2008 04:04 |
| Ancient ettekuulutusi 5. osa - Ancient ettekuulutusi punktist teise ilmutuse Kristuse | Jonas1 | Videod - ennustus | 10-03-2008 | 09-22-2008 04:02 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|