|
|
|
|||||||
| Εγγραφή | Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Αναζήτηση | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Κανάλι |
| Ανοικτό Oneness Φόρουμ Οτιδήποτε σχετίζεται με την Ενότητα. Συζήτηση, ιδέες, σκέψεις .... ότι δεν ταιριάζει σε άλλο forum. |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικές ομάδες,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνία,
Ερωτήσεις ,
Στατιστικές.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!
|
| Ετικέτες |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Στην ανάγνωση των θέσεων του αν θα δώσει σε κάποιον που βασίζονται στο ίσως έλλειψης δυνατοτήτων ή ό, τι μπορεί κανείς να εξετάσει ανεύθυνη συμπεριφορά, είμαι θύμισε 2 πράγματα - "κάνετε στους άλλους όπως θα πρέπει να κάνουν το unto εσείς" και "δεν είναι δικαστής ye μήπως να κριθεί ».
Ακόμη και αν κάποιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι σε παρόμοια κατάσταση - εγώ πάντα stop and think - "Τι και αν ήταν εγώ;" Έχω κριθεί πολλές φορές στη ζωή μου και μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια δεν με ένοιαζε για αυτό. Η ειρήνη, η αγάπη και η αφθονία, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Παράθεση:
Έχετε δίκιο για τα εισαγωγικά. Γι 'αυτό το πρόσωπο που έδωσε τα χρήματα, έβαλα τον εαυτό μου στη θέση τους .... θα μπορούσα να αφήσει το πρόσωπο εκείνο το βράδυ και πηγαίνετε πίσω στο όμορφο σπίτι μου με τα φώτα και a / c, εν τω μεταξύ κάθεται στο σκοτάδι εφίδρωση και άθλιος; Ποτέ μη, δεν θα μπορούσα να το κάνω, μου έδωσε την τελευταία του $ 60 μου. Είμαι δεν είμαι ο δικαστής, ξέρω ότι βοήθησε εκείνη τη μέρα και είναι ευγνώμων, γι 'αυτό πρέπει να γνωρίζουμε ότι έκανα το σωστό πράγμα για το παρόν. Σας ευχαριστώ για την υπενθύμιση μένα Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Μπορεί να έχω τον εαυτό μου κακή διατύπωση στο παράδειγμα που έδωσα. Αλλά νομίζω Lolo εξέφρασε καλύτερο τρόπο - είναι να καταστεί η διαφορά μεταξύ της παροχής βοήθειας και τη δυνατότητα. Αυτό δεν είναι μόνο για τις ασθένειες, με τη μορφή εθισμούς, αλλά επίσης, για παράδειγμα δίνει μια σχετική χρήματα όταν αυτός / αυτή δεν καθιστά λιγότερο προσπάθεια για να βρει μια δουλειά, αλλά είναι ένας προπονητής της πατάτας. Baby-sitting μωρό που έφηβη κόρη του, ώστε να μπορέσει να πάει πάρτι τρεις φορές την εβδομάδα και να φύγουν με ένα άλλο μωρό και μετά ότι το ένα τρίτο μωρό ...
Δεν πρόκειται για την κριτική είτε είναι για την αγάπη. Tough Love. Δίνοντας το άστεγοι ή / και τα ναρκωτικά εξαρτημένος στο δρόμο ένα σάντουιτς, τι μπορεί να είναι λάθος με αυτό; Και οφείλω να προσθέσω, όταν ήμουν σε μια κατάσταση όταν ζήτησα βοήθεια από τους αγαπημένους μου, κυρίως αδελφές μου και αν εξετάσουμε μου και να πω Όχι εγώ πραγματικά να επιστρέψετε και να αναλύσει τι είναι αυτό ρωτάω τους - είναι περισσότερο χρόνο, δεν είναι κάτι που είναι καλό για μένα? ότι θα με βοηθήσει να αναπτυχθούν. Μπορώ να βασιστώ πάνω τους για να πω Δεν μου όταν θα είμαι παραπλανάται. Και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Τελευταία επεξεργασία από το Νάρνια? 06-18-2009 σε 04:56 PM.. |
||
|
|
|
| Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για Νάρνια για αυτό το χρήσιμο Post: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance 06-19-2009, 04:40 πμ
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Έχω μια παρόμοια κατάσταση στην οικογένειά μου όταν μια ανιψιά δεν αναζητούν εργασία, ή της συζύγου της, και στη συνέχεια κραυγές για τα χρήματα για να αγοράσουν τρόφιμα και πληρωμή λογαριασμών. Όταν κάνουν πάρει χρήματα που δεν δαπανώνται για τα τρόφιμα για τα παιδιά τους, αλλά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η επίλυση του ζητήματος στην καρδιά μου από την αγορά ειδών παντοπωλείου περιστασιακά για τη διατροφή των παιδιών, αλλά εγώ δεν δίνουν χρήματα σε αυτήν την κατάσταση.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Ένα πράγμα που ήταν πάντοτε σημαντικό για μένα είναι ότι ό, τι πρόσωπο θα δώσει δώρα ή γενναιοδωρία να χρησιμοποιεί αυτά τα δώρα σε σοφές τρόπους, και δεν καταφεύγουν σε ξοδέψουμε χρήματα για σιών, ή αν το δώρο ήταν σοφία ... αν αρνηθούν να ακούσει.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Τελικώς
Οι άνθρωποι είναι συχνά παράλογη, παράλογη, και εγωκεντρικός, ... τους συγχωρεί ούτως ή άλλως. Εάν είστε είδος, οι άνθρωποι μπορεί να σας κατηγορήσει για εγωιστικά, υστεροβουλίες, ... είναι είδος έτσι κι αλλιώς. Αν είναι επιτυχής, θα κερδίσετε μερικά ψευδείς φίλους και εχθρούς κάποια αλήθεια, ... επιτυχία ούτως ή άλλως. Αν είναι έντιμοι και ειλικρινείς, οι άνθρωποι μπορεί να σας εξαπατήσει, ... να είναι ειλικρινής και ειλικρινής οπωσδήποτε. Τι θα περάσουν χρόνια κτίριο κάποιος θα μπορούσε να καταστρέψει μια μέρα στην άλλη, ... οικοδομήσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν βρείτε την ηρεμία και την ευτυχία, μπορούν να ζηλεύει, ... είναι ευτυχισμένη ούτως ή άλλως. Το καλό που κάνετε σήμερα, οι άνθρωποι συχνά θα ξεχάσουμε αύριο, ... κάνει καλό έτσι κι αλλιώς. Δώστε στον κόσμο το καλύτερο που έχετε και ποτέ δεν μπορεί να είναι αρκετό, ... δώσουμε το καλύτερο που έχετε ούτως ή άλλως. Βλέπετε, σε τελική ανάλυση, είναι μεταξύ σας και του Θεού, ... ποτέ δεν ήταν ανάμεσα σε εσάς και τους ούτως ή άλλως. Μητέρα Τερέζα |
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον umaybrt για αυτό το χρήσιμο Post: |
Ουσία
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||||||||||
|
Τα super
Συντονιστής
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 1.306 Φορές σε 703 Posts
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Όλες χαιρετισμούς,
Ήθελα απλώς να πω ότι αυτό ήταν μια μεγάλη νήμα με πολλές θαυμάσιες θέσεις, απόψεις και ειλικρινή απαντήσεις. Είχα πραγματικά. Και umaybrt, σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε μαζί με τα λόγια της Μητέρας Τερέζας. Αυτοί και αυτή ακτινοβολεί αγάπη καθαρή ενέργεια. Αγάπη, Φως και ευλογίες, Namaste Ουσία |
||||||||||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Ουσία για αυτό το χρήσιμο Post: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
Τα νέα
Junior Member
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Υπάρχει ένα απόσπασμα scripture που ήρθε στο μυαλό όταν διαβάσετε αυτό το νήμα, «Η σάρκα είναι αδύνατη, αλλά το πνεύμα είναι ισχυρή», και χρησιμεύει για να με βοηθήσει να επικεντρώσει εκ νέου σε περίπτωση αμφιβολίας
![]() |
||
|
|
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον DianneMarie για αυτό το χρήσιμο Post: |
Ουσία
(07-03-2009)
|
|
|
#27 (Permalink) | ||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Σε ποιο σημείο έχει γίνει generousity ανοησία;Το ερώτημα είναι τι είναι αλήθεια γενναιοδωρία - την παροχή των υλικών αγαθών, όπως τα τρόφιμα και τα χρήματα ή η παροχή του εαυτού μας; Δίνοντας ένα αυτο-, δεν υπάρχει σημείο στο οποίο γίνεται η γενναιοδωρία ανοησία.
|
||
|
|
|
![]() |
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HPU Επίκουρος Καθηγητής της Θρησκείας Συμμετέχει στη Βοστόνη Διάσκεψη - High Point Un | Editor | Νέα - Θρησκεία | 0 | 12-18-2008 01.20π.μ. |
| Dominion Cove Σημείο κερδίζει πιστοποίηση LEED για ενεργειακής απόδοσης ... - MarketWatch | Editor | Νέα - Πράσινη Ενέργεια | 0 | 10-11-2008 01.30π.μ. |
| Αρχαία μέρος προφητείες 2 - Αρχαία σημείο προφητείες για τον Ιησού ως Μεσσία | Jonas1 | Videos - Προφητείες | 0 | 09-22-2008 Wiccan Ritual Εργαλεία 101: Ο Βωμός |
| Αρχαία μέρος προφητείες 5 - Αρχαία σημείο προφητείες για τη δεύτερη αποκάλυψη του Χριστού | Jonas1 | Videos - Προφητείες | 0 | 09-22-2008 04.02π.μ. |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|