|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Open jednota Fórum Cokoliv týkající se jednoty. Diskuse, nápady, myšlenky .... který se nevejde do jiného fóra. |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#19 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Při čtení příspěvků o tom, zda dát někomu na základě jejich možná nedostatek potenciální nebo to, co jeden považuje za nezodpovědné chování, jsem připomněla 2 věcí - "dělat unto jiní jak byste je nechat se k vám" a "soudce abyste nebyli souzeni ".
I když člověk nemusí věřit, že by někdy byl v podobné situaci - vždycky jsem zastavit a přemýšlet - "Co když to byl já?" Byl jsem souzen mnohokrát v mém životě, a mohu říci docela upřímně jsem se starat o to. Míru, lásky a hojnosti, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Citace:
Jste na správné uvozovky. To je důvod, proč jsem dal osobě peníze, dal jsem sám ve své boty .... jsem mohl nechat, že osoba, která v noci, a vrátit se do svého krásného domu se světly a / c, zatímco ona sedí ve tmě a pocení nešťastná? Nikdy jsem nemohl dělat to, dal jsem jí své poslední 60 dolarů. Já nejsem soudce, vím, že jí pomohl ten den a ona je vděčná, tak musím vědět, že jsem udělal správnou věc pro tento čas. Děkujeme, že jste mi to připomněl Spiritraiser Laura
|
|
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Možná jsem špatně vyjádřil jsem v příkladu jsem dal. Ale myslím, že Lolo vyjádřil tak, že lépe - to je dělat rozdíl mezi pomocí a umožnit. To není jen o onemocnění v podobě závislostí, ale také např. dává relativní peníze, když mu nečiní nejmenší snahy najít práci, ale je brambor trenér. Baby-sitting, že dospívající dcery, dítě, aby mohla jít párty třikrát týdně a přivést domů další dítě, a po této třetí dítě ...
Nejde o to buď soudit, to je o lásce. Tough Love. Dát bezdomovci nebo drog-závislý na ulici sendvič, co může být případně na tom špatného? A musím dodat, kdykoli jsem byl v situaci, kdy jsem požádal o pomoc své blízké, především sestry, a když se na mě podívají a říkají Ne, opravdu se vrátit a analyzovat, co se jí ptám se z nich - to je nejvíce času, a ne něco, co je dobré pro mne, že by mi pomohl růst. Mohu spolehnout na nich říci Ne na mě, když jdu na scestí. A já jsem tak vděčný za to. Naposledy upravil Narnie, v 06-18-2009 04:56 PM.. |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This do Narnie Užitečné post: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Mám podobné situaci v mé rodině, kde neteř nebude hledat práci, nebo ji její manžel, a pak volá za peníze na jídlo a placení účtů. Když se dostaneme peníze, není vynaloženo na jídlo pro své děti, ale na drogách a alkoholu. Řeším problém v mém srdci o koupi potravin, občas nakrmit děti, ale já si to dávat peníze v této situaci.
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Jedna věc, která byla vždy pro mne důležité, je, že co člověk, kterého jsem dávat dárky nebo velkorysost se používá tyto dary v rozumné způsoby, a nemusí uchylovat k utrácet peníze za nectnosti, nebo pokud byl dar moudrosti ... pokud odmítnou poslouchat.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Závěrečná analýza
Lidé jsou často nepřiměřené, nelogické, a self-střed, ... odpusť jim tak jako tak. Pokud jste typ, mohou lidé obviňují vás sobecké postranní úmysly, ... být laskavý stejně. Jste-li úspěšní, vyhrajete několik falešných přátel a některé skutečné nepřátele, ... uspět stejně. Pokud jste čestní a upřímní, mohou lidé podvádět vás, ... být čestný a upřímný jako tak. Co byste strávit let budování někdo mohl zničit přes noc, ... stavět tak jako tak. Pokud zjistíte, klid a štěstí, mohou žárlit, ... být šťastný i tak. Dobře, že jste si dnes lidé často zapomínají, co bude zítra, ... dobro stejně. Dej světu to nejlepší, co máte, a to může být nikdy dost, ... dát to nejlepší, co jste si tak jako tak. Vidíte, v konečném výsledku, je mezi vámi a Bohem, ... to nikdy nebylo mezi vámi a je tak jako tak. Mother Teresa |
||
|
|
|
| (08-21-2009) |
Essence
07.02.2009, 04:43
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Zdravím všechny,
Jen jsem chtěl říct, že jsem si, že to byl velký závit s mnoho nádherných míst, názory a upřímné odpovědi. Mám opravdu líbilo. A umaybrt, děkuji moc za sdílení s námi Mother Teresa slova. Oni a ona vyzařovat čisté láskyplné energie. Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Essence Thank You For This Užitečné post: |
umaybrt 07.02.2009, 04:43
|
|
|
#26 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Tam je písmo citát, který přišel na mysl při čtení tohoto vlákna, "tělo je slabé, ale duch je silný", a slouží mi pomohl přehodnotit Pokud jste na pochybách
![]() |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k DianneMarie Thank You For This Užitečné post: |
Essence
(07-03-2009)
|
|
|
#27 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
Re: V jakém okamžiku zaniká generousity se bláznovství?Otázkou je, co je pravda, velkorysost - poskytnutí materiálu, zboží, jako jsou potraviny a peníze, nebo dávat sebe sama? Dát jeden-já, není tam žádný bod, ve kterém se stane velkorysost bláznovství.
|
||
|
|
|
![]() |