Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Отворете единство Форуми Всичко, свързано с единството. Дискусии, идеи, мисли, че .... не се вмества в друг форум. |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#19 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?С четене на мнения за това дали да дам на някой, въз основа на техния може би липсата на потенциални или какво може да разгледа един безотговорно поведение, аз съм напомня 2 неща - "стори други, както бихте ги правя за вас" и "Не съдете за да не бъдете съдени ".
Въпреки, че човек не може да вярват, че някога ще бъде в подобна ситуация - Аз винаги ще спира и си мисля - "Ами ако са ми?" Аз са били оценени много пъти в живота ми и мога да кажа съвсем честно аз не се грижи за него. Мир, любов и изобилие, Spiritraiser |
||
|
|
|
|
|
#20 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Цитат:
Вие сте на правилното кавички. Затова дадох на човек на пари, се поставя на тяхно място .... може ли да оставя това лице тази вечер и да се върнете към красивите си къщи с осветлението и A / C, междувременно тя седи в тъмното и изпотяване нещастни? Никога, аз не можех да го направя, дадох си последната ми $ 60. Аз съм, не съм съдия, знам, че си помогна, че дни и тя е благодарна, така че трябва да се знае, че го направих правилното нещо за този момент. Благодарим ви, че ми напомня Spiritraiser Лора
|
|
|
|
#21 (Permalink) | ||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Може да съм себе си, изразени слабо в пример бих дал. Но аз мисля, че Лоло, изразени по-добра - тя е като разликата между подпомагането и дава възможност. Това не е само за заболявания под формата на зависимости, но също така например като относителна пари, когато той / тя не прави най-малко усилие да си намерят работа, но е картоф треньор. Бебе-бебе заседание, че тийнейджърката на дъщеря си, така че тя може да отидете купоните три пъти седмично и носят вкъщи, друго дете и след това трето бебе ...
Тя не е за съд или, че е за любовта. Tough Love. Даването на бездомните / или наркотици наркоман на улицата един сандвич, това, което може евентуално да бъде наред с това? И трябва да добавите всеки път, когато съм бил в ситуация, когато са поискали помощ от близките си хора, главно сестрите ми и ако ме погледне и да каже номер Аз наистина се върнете и да анализира какво се иска аз съм от тях - това е най-много време, а не нещо, което е добро за мене, че ще ми помогне да растат. Не мога да разчитам на тях да се каже не за мен, когато аз отивам заблуди. И аз съм толкова благодарен за това. Последно редактиран от Нарния; 06-18-2009 в 04:56 ч... |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Нарния За това полезно мнение: |
LoLo113 (06-18-2009),
metamorphictrance (06-19-2009)
|
|
|
#22 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Аз имам подобна ситуация в семейството ми, когато племенница не търсят работа, си или съпруга си, а после плаче за пари, за да си купи храна и плащане на сметки. Когато те се получават пари не се харчат за храна за децата си, но за наркотици и алкохол. Аз решаване на въпроса в сърцето си чрез закупуване на хранителни стоки от време на време да се хранят децата, но аз не дават пари в тази ситуация.
|
|
|
|
#23 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Едно нещо, което винаги е било важно за мен е, че каквото и човек, който дава подаръци или щедрост да използва тези подаръци в мъдър начин, и не се прибягва до харченето на пари за пороците, или ако е подарък мъдрост ..., ако те откажат да Чуйте го.
|
||
|
|
|
|
|
#24 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?В крайна сметка
Хората често са неразумни, нелогични и егоцентрични, ... прости им, така или иначе. Ако си вид, хората могат да ви обвиняват, егоистични, скрити мотиви, ... Be Kind така или иначе. Ако успеете, вие ще спечелите и някои фалшиви приятели и някои истински врагове, ... Както и да успее. Ако сте честен и откровен, хората могат да ви мамят, ... да бъде честен и откровен така или иначе. Това, което прекарват години изграждане някой може да унищожи за една нощ, ... изгради така или иначе. Ако намерите спокойствие и щастие, те могат да ревнува, ... Както и да бъде щастлив. Доброто, което правите днес, хората често забравят за утре, ... Както и да прави добро. Дай на света най-добре, че имате и никога не може да бъде достатъчно, ... дадем най-доброто, които сте все пак. Виждате ли, в крайна сметка, тя е между теб и Бог, ... той никога не е било между теб и тях така или иначе. Майка Тереза |
||
|
|
|
| Следния потребител казва Благодаря ви за umaybrt За това полезно мнение: |
Същност
(07-02-2009)
|
|
|
#25 (Permalink) | ||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1358
Благодари 1306 пъти в 703 Мнения
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Поздрави всички,
Аз просто исках да кажа, че мисля, че това е голяма тема с много чудесни мнения, становища и прочувствен отговор. Имам наистина го радва. И umaybrt, благодаря ти така много за споделяне с нас думите на Майка Тереза. Те и тя излъчва чиста любов енергия. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
||||||||||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за същността За това полезно мнение: |
umaybrt (07-02-2009)
|
|
|
#26 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: В кой момент се generousity стане глупост?Налице е писанието оферта, която дойде на ум, когато четете тази тема, "Плътта е слаба, но духът е силен", и служи да ми помогне да пренасочи когато се колебаете
![]() |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за DianneMarie За това полезно мнение: |
Същност
(07-03-2009)
|
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HPU асистент на религията Участва в Бостън конференция - High Point Un | Editor | Новини - Религия | 0 | 12-18-2008 01:20 ч. |
| Dominion Коув точка печели LEED сертифициране на енергийно-ефективни ... - MarketWatch | Editor | Новини - зелена енергия | 0 | 10-11-2008 01:30 ч. |
| Древните пророчества част 2 - Древните пророчества точка за Исус като Месия | Jonas1 | Видео - Пророчества | 0 | 09-22-2008 04:04 ч. |
| Древните пророчества част 5 - Древните пророчества точка до второто откровение на Христос | Jonas1 | Видео - Пророчества | 0 | 09-22-2008 04:02 AM |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|