Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Новини > Єдність храм
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Автор

Jonas1

Я сподіваюся, що ви, як глобальне співтовариство Єдності ! Є питання? Будь ласка, зв'яжіться зі мною! ...

RSS Подача

Вхід для зареєстрованих користувачів

Ваші варіанти
Освячення храму Єдності, Золоте місто, Індія, 22 квітня 2008

Ця стаття передає реалій я особисто зазнав і ретельно досліджував минулому тижні тут, в Золотому місті, де ми були свідками подій, унікальний в сучасному світі, відкриття Єдність Золотий храм в місті, Індія, 22 Apri
Відкриття Храму Єдності, Golden City, Індія, 22 квітня 2008
з блогу гуру Сінгх

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Дорогі мої,

Ця стаття передає реалій я особисто зазнав і ретельно досліджував минулому тижні тут, в Золотому місті, де ми були свідками подій, унікальний в сучасному світі.

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008
Єдність храм

Менш ніж за 24 години близько мільйона людей з усіх куточків Індії та по всьому світу і Північній і Південній Америці, Європі, Росії, Австралії, Африки, Китаю і Японії, відправився в нещодавно побудований храм Єдності отримувати від даршан, і висловити подяку в Шрі Амма і Шрі Бхагаван. Таке було вилив-чудо-що ніхто не міг передбачити, цифри, які прибули, навіть в самих диких натяжкою.

Ретельно відвідуваності докладний кошторис, отриманих від підтвердження, було передбачене одного мільйона чоловік, щоб відвідати храм протягом шести днів відкриття. Однак вранці в перший день, більш 600000 люди приїхали! Це було далеко за 150000 до 200000 чекати за кожен день, і відповідно поїздів та автобусів, ще 2,5 до 3 млн. дол США були на шляху до прибутку в найближчі дні! Єдність об'єктів, не могли б безпечно розміститися номера такого розміру. Шрі Бхагаван, з його стурбованість за безпеку кожного і добробуту, особливо десяти тисяч дітей, які відвідували-негайно зателефонував кінець даршан і храм церемонія, змінена його на більш дрібні групи, щоб бути подана протягом більш тривалих періодів.

Crowd at Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Якщо ці дані були зібрані в західному світі, і цей захід було скасовано, результат буде швидше за все був одним з хаосу і потрясінь, але Індія-це унікальне і священна земля-тисячі років духовних традицій. Зі ставленням навантаженого в глибокому шанування Шрі Амма і Шрі Бхагаван і чому вони вчать і жити, спокійній атмосфері переважали в період збору. Був ніколи не найменшого сенсу заворушень і дезорганізації. (Завдяки в чималому ступені понад 3500 добровольців разі прийняття особиста турбота про кожного ті потреби та 1000 офіцерів безпеки.) Зміни в планах пройшло гладко, і кожен чоловік, жінка і дитина, хто планував, підготував або взяв участь у цьому заході повинні почувати себе дуже пишається.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Єдність Храм-храм на віки-була освячена, і ті з нас благословили на участь будуть дорожити даршан і ділитися ними з кожним з наших силах.

Єдність храм був десятирічний бачення Крішни дзі (син Амма і Бхагаван). Кришна СВ передбачені чудовий храм, побудований для усіх конфесій, щоб зібрати під одним дахом. Це проявилося Vision-Єдність Храму був побудований використовувати і збільшувати точні закони динамічної енергії, які складають нашу фізичну всесвіт і підключити його по всьому космосу. Велике злиття фізики та метафізики була розроблена складна і ретельної переплітаються зодчих, Dr Прабхат Кумар Poddar Ji-під натхненням і керівництвом Шрі Амма і Шрі Бхагаван (засновники руху Єдності).

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Кожен етап проектування цього храму та будівництва на їх точні виміри, кожен завдовжки, кожен поворот і кожен кут. Висота й номер кожної сходи до трьох рейсів були розраховані з використанням Відичної математики для переміщення енергії в ногу тіло рухів викликало великий легкістю сходження так багато, як сходи-йоги в дії. Кожна стіна відповідають Землі гравітаційних конструкцій. Магнітний меридіан сітки та розміщення і розмір кожного стовпа і арки органічно вписуються в цій матриці. Всі висоти стелі резонує з людської аурою, щоб створити відчуття фізичної та духовної вітати. На кожному поверсі плану (в комплекті з їх земним напрямків), кожне вікно і двері додати до цього відчуття природного потоку. Розміщення і напрямок проточною водою навколишні весь храм створити ефект від перебування на острові островів створити достаток ясності і відмовитися від усіх інших статичні, мляві енергії. Психіці людини визнає це, як вдома.

Єдність храм є точною копією фізичного ці природні динаміку життя. Він активізує нашу здатність людського тіла, щоб інтегрувати ці природні динаміка на фізичний, психічний, емоційний і духовний переживання єдності. Інші структури тільки я був свідком такої складної галузі науки і прекрасною мистецтва Золотий Храм в Амрітсар, Індія ... Деякі побудований чотириста років тому, використовуючи цю ж фізичне / духовне свідомість. Ці храми-Єдність храму та Золотого Храму є виразом чисто людської майстерності на фізичному плані. Вони, по суті, живим істотам, благословляючи кожної живої істоти, яка зведе їх. І хоча всередині ми стали чистими компоненті космічних схем, не особи, не один, а все одно.

Увійшовши в храм і Єдності Золотий храм, ви відразу досвід показує, що фізичний простір було побудоване щоб відповідати вашим духовним точних розмірів. Ви відчуваєте ваш природний здорова людина сяйвом. Тим самим ви не тільки охоплено відчуттям установку в храм, але глибокої радості пробуджується від просто стояв. Люблять гуляти в зцілення камеру, де всі відомі і невідомі сили баланс весь час і простір для вирівнювання фізичного, психічного, емоційного і тонкі тіла в одне.

Interior Oneness Tempe Golden City

Дозвольте мені пояснити, що подальші складні увага приділяється деталям відкриття Єдності Храму. У світі, де кути часто скорочуються й деталі послідовне недооціненими і забувають, Крішна дзі (син Шрі Амма і Шрі Бхагаван) покласти кожному елементу детальну роботу. Я повинен заявити, що це видатний факт, я випробував на Єдності університету як тут, в Індії, і в Єдності університету в Namale, Фіджі. Закони турботи та участі це не просто філософія Тут вони реаліях на практиці. Для тих сотень тисяч людей, які були присутні цим випадком і для мільярдів, які будуть відвідувати цей чудовий структуру протягом тисяч років, Шрі-Амма, Шрі Бхагаван, Крішна СВ і всієї організації Єдності, не шкодує рахунок у прояві наука про своє бачення і благодать свою місію.

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Підготовка до освячення та відкриття Храму були так само ретельно, намітили і страчені, як будівництво самого храму. За шість докладних місяця складне планування пішов у матеріально-технічному забезпеченні відкриття. Найбільших і найбільш успішних Event Management Індії компанія була найнята для нагляду за кожним аспектом. Об'єкти були ретельно підготовлені для задоволення щоденних очікувань 120000 до 150000 духовних віддані. Матеріально-технічні подробиці включити тіні охоплює зону очікування для 150000 чоловік одночасно з великими вентиляторами кожні три метри, безперервно свіжі станціях воду, продовольство та послуги туалет. Коли ж народ був направлений у бік храму в групах по п'ять тисяч, вони робили це через три милі тіні покриті шляху знову ж таки оновилася повітря за допомогою великих вентиляторів кожні три метри, разом з прісною водою, продовольством і туалети об'єктів.

Наступного дня події не було жодних поломок. Ви не зателефонуйте приголомшливий успіх зриву. Шрі-Бхагаван вигляді натовпу множення на сотні тисяч так швидко і з ентузіазмом-просто перенесений і перетвореного подія для чистого безпеки всіх залучених людей.

Ще раз з глибокою вдячністю в Шрі-Амма, Шрі Бхагавана, Крішни дзі і сім'я для цієї технології, і їх бачення, в ачарья, Даші, єдність персоналу, регіональні координатори, і весь Єдності організація добре виконану роботу.

Ми зараз разом рухатися вперед в світ єдності.

Завжди з любов'ю благословення молитви і Подяка,
Гуру Сінгх і Каурі Guruperkarma

Терези J. Турмонд Морріс з блогу гуру Сінгх

Див також:  Єдність фотографій Храму Відкриття, Єдність храм фотографій, Єдність Храму Відео

Останні новини

Члени Майстерня Коментарі
01-27-2009 05-21-2008 автор Joanne
Я не впевнений, якої статті я рейтингів, але це виглядає як місце, де я хотів би прожити своє життя поза. Є гуру там?
01-27-2009 05-25-2008 автор Itzel Карранси
Відмінна, красива, чітко! Дякуємо за обмін. Я був там також і користуються стільки енергії, люди, події! Любов, Itzel Карранси від Мехіко.
Page 1 з 1

Часовий пояс GMT. Час 09:12 AM.

Автоматичний переклад виступив НЛП-ER