Titulli
Jonas1
Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit
! Ndonjë pyetje? Ju lutem kontaktoni me! ...
Shkėputur
Member Login
Options juaj
Përkushtimin e tempullit njesine, Golden City, Indi, 22 prill 2008
Ky artikull përcjell realitetet e kam përjetuar personalisht dhe hulumtuar me kujdes mbi këtë javë të fundit këtu në qytetin e Artë ku kemi dëshmitarë të një ngjarje, unik në botën moderne, hapjen e tempullit njesine në Artë City, Indi, 22 Apri
Hapja e tempullit njesine, Qyteti i artë, Indi, 22 prill 2008
nga blog i mësues feje Singh
Dashur Ky artikull përcjell realitetet e kam përjetuar personalisht dhe hulumtuar me kujdes mbi këtë javë të fundit këtu në qytetin e Artë ku kemi dëshmitarë të një ngjarje, unik në botën moderne. Teuhidi Temple
Në më pak se 24 orë gati një milion njerëz nga e gjithë India dhe të gjithë globit-Veriut dhe Amerika e Jugut, Evropë, Rusi, Australi, Afrikë, Kinë dhe Japoni-udhëtoi në tempull ndërtuar rishtas Filma të marrë nga Darshan, dhe shpreh mirënjohje të, Sri amma dhe Sri Bhagavan. Tillë ishte derdhje-asgjë shkurtër i mrekullueshëm-se askush nuk mund të ketë parashikoi numrat që arriti, madje as në shtrirje wildest e imagjinatës.
Vlerëson me kujdes të detajuar pjesëmarrje, që rrjedhin nga konfirmimeve, kishte parashikuar një milion njerëz për të vizituar tempull mbi gjashtë-ditore e hapjes. Megjithatë, nga mëngjesi i ditës së parë, mbi 600.000 njerëz kishin ardhur! Kjo ishte përtej 150,000 deri në 200,000 pritur për çdo ditë dhe sipas shërbimeve të trenit dhe të autobusëve, një tjetër 2.5 te 3 milion euro janë në rrugën e tyre të mbërrijë në ditët e ardhshme! Filma objektet nuk mund të sigurtë të akomoduar numrat e kesaj madhesie. Sri Bhagavan, nga shqetësimin e tij për sigurinë e të gjithëve dhe mirë u-veçanërisht dhjetë e mijëra fëmijëve të cilët po merrnin pjesë-menjëherë quajtur një fund të Darshans dhe ceremoni Temple, rikonfigurimin që në grupe të vogla që të sillen në më shumë se periudha më e gjatë. Nëse këto shifra ishin mbledhur në botën perëndimore dhe ngjarje ka qenë i anuluar, rezultati do të kishte qenë e mundshme një kaos dhe përçarje, por indi-se toka unike dhe e shenjtë-ka mijëra vjet e traditave shpirtërore. Me qëndrimet që kalonte në nderim të thellë për Sri amma dhe Sri Bhagavan dhe atë që mësojnë dhe të jetojnë për një atmosferë të qetë mbizotëruar gjatë grumbullimit. Ka ndjenjë nuk ishte e vogël çrregullim apo përçarje. (Thanks në asnjë pjesë të vogla të vullnetarëve mbi 3.500 ngjarje duke marrë kujdesin personal të çdo nevojë ato dhe 1.000 policë të sigurimit.) Ndryshim në planet e shkoi mirë, dhe çdo burrë, grua dhe fëmijë që të planifikuar, përgatitur, ose të marrë pjesë në këtë ngjarje duhet të ndjehen tepër krenarë. Filma Temple-një tempull për moshat-ka qenë i shenjtë, dhe ato të na bekuar për të marrë pjesë do të ushqej Darshans dhe ndajnë ato me çdo një nga ne mund. Temple Teuhidi ishte dhjetë-vjeçare vizioni i Krishna ji bir (e amma dhe Bhagavan). Krishna ji parashikuar një tempull madhështor ndërtuar për të gjitha besimeve për të mbledhur nën një çati. Ky vizion manifestuar-tempull Filma-ka qenë ndërtuar për të shfrytëzuar dhe madhëroje ligjet e saktë të energjisë dinamike që përbëjnë universin tonë fizike dhe të lidheni atë gjithë Cosmos. Një turmë e madhe e fizikës dhe metafizikës është projektuar intricately dhe pastaj të endura meticulously së bashku nga Master Arkitekt, Dr Prabhat Kumar Poddar ji-nën frymëzim dhe udhëzim i Sri amma dhe Sri Bhagavan (themeluesit e Lëvizjes njesine). Çdo fazë e këtij tempulli të projektimit dhe ndërtimit janë të saktë në matjet e tyre, çdo gjatësi, çdo hap dhe çdo kënd. Gjatësia dhe numri i çdo shkallë deri tre fluturime është llogaritur duke përdorur matematikën Vedic për të lëvizur të energjisë në lëvizjet e trupit në këmbë duke shkaktuar një lehtësi e madhe të ngjitur shkallët në mënyrë shumë të ngjashme me Yoga në veprim. Çdo mur i korrespondon Tokës gravitacionale konstruktet. Rrjetet magnetik meridian dhe vendosje dhe dimensionin e çdo shtyllë dhe archway përshtatet përsosmërisht në kuadër të këtij matricës. Të gjitha të lartësive të tavan resonate me atmosferë të njeriut për të krijuar një ndjenjë fizike dhe shpirtërore mikpritëse. Çdo plan kat (të plotë me udhëzimet e tyre tokësore), çdo dritare dhe dyer të shtoni në këtë kuptim të rrjedhës natyrore. Vendosje dhe drejtimin e ujit rrjedhin përreth tempullit të gjithë të krijojë efektin e të qënit në një ishull-ishuj të krijuar një bollëk e qartësisë dhe zbatoj të gjitha të tjerë statik, energjitë e vdekur. Psikologjinë e njeriut e njeh këtë si në shtëpi. Temple Teuhidi është një kopje e saktë fizike të këtyre dinamika natyrale e jetës. Ajo aktivizon aftësinë e trupit të njeriut tonë për t'u integruar këto dinamika natyrore në një përvojë fizike, mendore, emocionale dhe shpirtërore të Teuhidi. Vetëm struktura të tjera unë kam qenë dëshmitarë të shkencës dhe artit ndërlikuar të tilla madhështore është Tempullin e Artë në Amritsar, India ... ndërtuar rreth katërqind vjet më parë të punësimit kjo ndërgjegje të njëjtën fizike / shpirtërore. Këta tempuj-tempull njesine dhe Tempullin e Artë-janë një shprehje e pastër njerëzore në zotërim aeroplan fizike. Ata janë, në fakt, qeniet e gjalla, bekim gjallë çdo qenie që hyn ata. Dhe ndërsa brenda kemi bërë një komponentë të pastër të circuitry kozmik-jo-jo vetëm individëve, por të gjithë një. Duke ecur në tempull njesine dhe Tempullin e Artë, ju menjëherë përvojë që hapësirat fizike kanë qenë ndërtuar për të korrespondojnë me dimensionet e saktë tuaj shpirtërore. Ju ndriçim natyral kuptim të shëndoshë të njeriut. Në këtë mënyrë jo vetëm që keni përqafuar nga ndjesi e montim në tempull, por një gëzim të thellë zgjohet nga thjesht qëndrojnë aty. Sikur të ecësh në një dhomë ku shërimi i të gjitha forcave të njohur dhe të panjohur ekuilibër të gjitha kohë dhe hapësirë për të lidhur fizike, organet mendore, emocionale dhe delikate në një. Më lejoni të shpjegoj më tej se çfarë vëmendje të ndërlikuar ka qenë paguar për detajet e hapjes njesine e tempullit. Në një qoshe të botës ku janë të ulur shpesh dhe detaje janë nënvlerësuan vazhdimisht dhe anashkalohen, Krishna ji bir (e Sri amma dhe Sri Bhagavan) vënë çdo element të detajuar për të punuar. Unë duhet të deklarojnë se ky është një fakt shquar i kanë përjetuar në Universitetin Filma-si këtu në Indi, dhe në Universitetin njesine Campus në Namale, Fixhi. Ligjeve të kujdesej dhe ndarjes nuk janë filozofi të thjeshtë këtu, ato janë realitete në praktikë. Pėr ata qindra e mijëra që mori pjesë në këtë rast dhe për miliarda që do të vizitojnë këtë strukturë të mrekullueshme mbi një mijë vjet për të ardhur; Sri amma, Sri Bhagavan, krishna ji dhe organizimin gjithë njesine, kursyer asnjë shpenzim në manifestimit shkencor e vizionit të tyre dhe hirin e misionit të tyre. Përgatitjet për përkushtimin dhe hapjen e tempullit ishin si me kujdes charted dhe ekzekutuar si ndërtimi i tempullit vetë. Gjatë gjashtë muajve të detajuar të planifikimit të ndërlikuar shkoi në logjistikën e hapjes. Madh dhe më të suksesshëm të menaxhimit Indi ngjarje kompania ishte kontraktuar për të mbikqyrur çdo aspekt. Objekte ishin të përgatitur shumë kujdes për të akomoduar pritjet e përditshme e 120,000 deri 150,000 shpirtërore devotshmit. Detajet logjistike përfshirë hije mbajnë mbuluar fushat për 150.000 njerëz në një kohë me tifozët të mëdha çdo tri metra, stacionet e vazhdueshme të ujit të freskët, të shërbimit të ushqimit dhe pajisjeve tualet. Si njerëzit u drejtuan drejt tempullit në grupe me nga pesë mijë veta, ata e bënë këtë përmes tre milje e hije-shtigjet-e mbuluar përsëri ajrin rifreskohen duke përdorur tifozëve të mëdha çdo tre metra, së bashku me ujë të freskët, ushqim dhe objektet e tualeteve. Në ditën e ngjarjes nuk kishte asnjë pushim-ngritje. Ju mos e quani një sukses dërrmuese një avari. Sri Bhagavan-duke parë turmën e shumëzuar në qindra e mijëra kaq shpejt dhe entuziazëm-riplanifikuar thjesht dhe riformohet ngjarje për sigurinë e pastër të të gjithë njerëzve përfshirë. Edhe një herë, me mirënjohje të thellë për të Sri amma, Sri Bhagavan, ji Krishna dhe familjen për këtë teknologji dhe vizionin e tyre për të Acharyas, Dasas, njesine Shtabit, koordinatorëve rajonal, dhe tërë njesine Organizata për një punë të bërë mirë. Ne tani lëvizin përpara së bashku në një Botë të Teuhidi.Gjithmonë me Love namazin bekim dhe Mirënjohjes, Mësues feje dhe Guruperkarma Singh Kaur
Burimi: nga blog i mësues feje Singh
Shih gjithashtu: Teuhidi Hapja Photos Temple , Teuhidi Temple Photos , Teuhidi Temple Videos
Related News
Komentet e Anetareve
Posted at 05-21-2008 afër Joanne
Unë nuk jam i sigurt që unë jam rating artikull por kjo duket si një vend i do të doja të jetoj jetën time jashtë. ka një mësues feje ka?
Posted at 05-25-2008 afër Itzel Carranza
Excellent, bukur, e qartë!! Thanks for sharing. Unë kam qenë atje dhe gëzonin edhe aq shumë energji, njerëz, ngjarje! Dashuria, Itzel Carranza nga Meksiko City.
Page 1 i 1