Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Noutăţi > Unimii Temple
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Title

Jonas1

Sper ca va place Global Unitatea comunitare ? Orice întrebări? Vă rugăm să contactaţi-mă! ...

Feed RSS

Login Membri

Optiunile dumneavoastra
Consacrarea a Templului Unimii, Golden City, India, 22 aprilie 2008

Acest articol transmite realităţile eu personal am experimentat şi a cercetat cu atenţie şi peste această săptămâna trecută aici, în Oraşul de Aur unde am asistat la un eveniment, unic în lumea modernă, de deschidere a Templului Unimii în Golden City, India, 22 Apri
Deschiderea al Templului Unimii, Golden City, India, 22 aprilie 2008
de la blog-ul de Guru Singh

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Dragilor,

Acest articol transmite realităţile eu personal am experimentat şi a cercetat cu atenţie şi peste această săptămâna trecută aici, în Oraşul de Aur unde am asistat la un eveniment, unic în lumea modernă.

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008
Unimii Temple

În mai puţin de 24 de ore aproape un milion de oameni din toată India şi din întreaga lume-Nord şi America de Sud, Europa, Rusia, Australia, Africa, China şi Japonia-călătorit la nou-construite Unimii Templului pentru a primi de la Darshan, şi îşi exprimă recunoştinţa pentru a, Sri Amma şi Sri Bhagavan. Aceasta a fost revărsarea-nimic scurte de miraculos, pe care nimeni nu ar fi putut prezis numere care au sosit, nici chiar în cele mai sălbatice stretch a imaginaţiei.

Cu atenţie şi detaliate estimări prezenţă, derivate din confirmari, au prezis un milion de oameni pentru a vizita Templul pe parcursul celor şase zile de deschidere. Cu toate acestea, de dimineaţa primei zile, peste 600.000 de oameni au ajuns! Acest lucru a fost cu mult dincolo de 150,000 la 200.000 de aşteptat pentru fiecare zi şi în conformitate cu trenul şi a serviciilor de autobuz, un alt 2.5 - 3 milioane au fost în drum pentru a ajunge în următoarele zile! Facilităţile Unimii nu ar putea găzdui în condiţii de siguranţă numerele de această mărime. Sri Bhagavan, din preocuparea lui pentru siguranţa tuturor şi bunăstarea-mai ales cele zece de mii de copii care erau la-numit imediat capăt Darshans şi ceremonia de Templului, reconfigurare-l în grupuri mai mici pentru a fi introduse în peste perioade mai lungi.

Crowd at Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Temple Unimii-un templu pentru vârstele-a fost sfinţită, precum şi cele dintre noi binecuvântat de a participa va pretuim Darshans şi împărtăşiţi-le cu fiecare dintre noi putem.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Templul Unitatea a fost de zece ani viziunea lui Krishna ji (fiul lui Amma şi Bhagavan). Krishna JI prevazut un templu magnific construit pentru toate religiile de a aduna sub un singur acoperiş. Această viziune a manifestat-unicitatea Temple-a fost construit pentru a utiliza şi mări legile exactă de energie dinamic ce alcătuiesc universul nostru fizic şi conectaţi-o în întreaga Cosmos. O confluenţă de mare de fizică şi metafizică a fost complicat proiectat şi apoi, împreună cu meticulozitate ţesute de Master Arhitect, Dr. Prabhat Kumar Poddar Ji-sub inspiraţie şi de orientare din Sri Amma şi Sri Bhagavan (fondatori ai Mişcării Unicitatii).

Fiecare faza de proiectare acestui Templului lui şi de construcţie sunt exacte în măsurătorile lor; fiecare lungime, o dată la rândul său, şi la fiecare unghi. Înălţimea şi numărul fiecărei scări până la trei zboruri a fost calculată cu ajutorul matematicii vedice să se mute de energie în mişcările de picior cauzând o mare usurinta de urcatul scărilor atât de multe ca-Yoga în acţiune al organismului. Fiecare perete corespunde Pamantului gravitationala construieşte. Magnetice grilele meridiane şi de plasare şi dimensiunea de la fiecare pilon şi arcada potrivi perfect în această matrice. Toate dintre înălţimile plafonului rezonează cu aură umană de a crea un sentiment de fizică şi spirituală primitoare. Fiecare etaj planului (complet cu directiile lor pământeşti), în fiecare fereastră şi uşi adăuga la acest sens a fluxului de naturale. Plasarea şi direcţia de curgere a apei din jurul Templului întreaga crea efectul de a fi pe o insula-insule crea o abundenta de claritate şi de renunţarea toate celelalte statice, energiile fara viata. Psihicului uman recunoaşte acest lucru ca acasă.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Templul unitate este o replică exactă fizice ale acestor dinamica naturală a vieţii. Acesta activeaza capacitatea organismului nostru uman de a integra aceste dinamica naturale într-o fizic, experienţa mentală, emoţională şi spirituală a Unimii. Structura doar alte am asistat la astfel de complicate ale ştiinţei şi artei magnific este Templul de Aur din Amritsar, India ... a construit vreo patru sute de ani care utilizează aceeaşi constiinta spirituala fizice /. Aceste temple-Templului Unimii si Templul de aur-sunt o expresie a maiestriei pur umane pe planul fizic. Ele sunt, de fapt, fiinţe vii, binecuvântarea fiecare fiinta vie care intră în ele. Şi în timp ce în interiorul am devenit o componentă pur al circuitele Cosmic-persoane fizice, care nu-singur-dar toţi unul.

Walking în templu Unimii si Templul de Aur, vă instantaneu experienţă că spaţiile fizice au fost construite pentru a corespunde cu dimensiunile dvs. exacte spirituală. Ai sentimentul strălucirea ta naturale sănătos umane. Astfel nu numai că eşti îmbrăţişat de senzaţia de lucrări de amenajare în templu, ci o bucurie profundă trezeşte pur şi simplu în picioare acolo. Ca de mers pe jos într-o cameră de vindecare în cazul în care toate forţele cunoscute şi necunoscute echilibrul toate timp şi spaţiu pentru a alinia fizic, mental, emoţional şi subtile într-una singură.

Permiteţi-mi să explic ceea ce în continuare o atenţie complicate a fost acordată detaliilor de deschidere a Templului Unicitatii lui. Într-o lume în care colţurile sunt adesea tăiate şi detaliile sunt în mod constant subevaluat şi trecute cu vederea, Krishna ji (fiul lui Sri Amma şi Sri Bhagavan) pune fiecare element detaliate la locul de muncă. Eu trebuie să declare că acesta este un fapt am restante s-au confruntat de la Unimii Universitatea de-aici, atât în India, şi la unitatea Universitatea campus în Namale, Fiji. Legile de îngrijire şi utilizarea în comun nu sunt filosofiile simple aici, acestea sunt realităţi în practică. Pentru cei care sute de mii de oameni care au participat la această ocazie şi pentru miliardele care vor vizita aceasta structura magnific peste o mie de ani să vină; Sri Amma, Sri Bhagavan, Krishna JI şi întreaga organizaţie Unimii, crutat nici o cheltuială în manifeste ştiinţa viziunea lor şi harul a misiunii lor.

Interior Oneness Tempe Golden City

Pregătirile pentru Consacrarea şi deschiderea Templului, au fost clasat cu atenţie şi executate în construcţia Templului în sine. Peste şase luni detaliate de planificare complicate a intrat în logistica de deschidere. Cel mai mare şi cel mai de succes din India eveniment societate de administrare a fost angajat pentru a supraveghea toate aspectele. Facilităţile au fost minuţios pregătite pentru a veni în aşteptările de zi cu zi de 120.000 la 150.000 spirituale adepţii. Detaliile logistice a inclus umbra acoperite exploataţie zone pentru 150.000 de persoane la un moment dat cu ventilatoare de mare la fiecare trei metri, continuă staţii de apă potabilă, servicii alimentare şi instalaţii sanitare. Ca de oameni au fost îndreptate spre Templul în grupuri de cinci mii de oameni, ei au făcut acest lucru prin intermediul a trei mile de umbră-căi de acoperit din nou de aer împrospătat folosind mare de fani, la fiecare trei metri, împreună cu apă proaspătă, produse alimentare şi facilităţi toalete.

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

În ziua evenimentului nu s-au break-coborâşuri. Nu suna la un succes copleşitoare o defalcare. Sri Bhagavan-văzând mulţimea înmulţirea în sute de mii de atât de rapid şi cu entuziasm-pur şi simplu reprogramat şi reconfigurate eveniment pentru siguranţa pură a tuturor persoanelor implicate.

Încă o dată, cu profundă recunoştinţă în Sri Amma, Sri Bhagavan, ji Krishna şi familiei pentru această tehnologie şi viziunea lor, de a Acharyas, Dasas, unitatea personalului, coordonatori regionali, precum şi întreaga Unimii Organizaţiei pentru un loc de muncă bine facut.

Avem acum merge mai departe impreuna intr-o lume a Unimii.

Întotdeauna cu iubire Blessing rugăciune şi recunoştinţă,

Guru Singh şi Guruperkarma Kaur
de la blog-ul de Guru Singh

Sursa: Unimii Fotografii Deschiderea Temple

A se vedea de asemenea:  Oneness Temple Fotografii, Oneness Temple Video, Joanne

Related News

Membri's Comments
Postat la 05-21-2008 de Eu nu sunt sigur care I Articolul sînt evaluare, dar se pare ca un loc I-ar plăcea să-mi trăiesc viaţa afară. există un guru acolo?
Excelent, frumos, clar! Multumesc pentru sharing. Am fost acolo, de asemenea, şi sa bucurat atât de mult de energie, oamenii, eveniment! Love, Itzel Carranza de la Mexico City.
Postat la 05.25.2008 de Itzel Carranza
Pagină
1 al 1

All times are GMT. Ora este acum 08:24.

Traduceri automate emis de NLP-er