נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > חדשות > מקדש האחדות
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

כותר

Jonas1

אני מקווה שאתה אוהב גלובל באחדות הקהילה ! יש שאלות? אנא צרו איתי קשר! ...

RSS Feed

כניסת חברים

אפשרויות שלך
הקדשה של מקדש האחדות, גולדן סיטי, הודו, 22 אפריל 2008

מאמר זה מעביר את המציאות אני אישית מנוסה בזהירות חקרה במשך שבוע זה בעבר כאן בעיר הזהב שבו אנו עדים לאירוע, ייחודי בעולם המודרני; הפתיחה של מקדש האחדות בתוך עיר הזהב, הודו, 22 Apri
פתיחה של בית המקדש האחדות, גולדן סיטי, הודו, 22 אפריל 2008
מתוך הבלוג של גורו סינג

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

יקירים,

מאמר זה מעביר את המציאות אני אישית מנוסה בזהירות חקרה במשך שבוע זה בעבר כאן בעיר הזהב שבו אנו עדים לאירוע, ייחודי בעולם המודרני.

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008
מקדש האחדות

בתוך פחות מ -24 שעות כמעט מיליון אנשים מכל רחבי הודו על פני הגלובוס, צפון ודרום אמריקה, אירופה, רוסיה, אוסטרליה, אפריקה, סין ויפן-נסע החדש נבנה מקדש האחדות לקבל דרשן מ, ו להביע תודה כדי, סרי סרי Bhagavan אמה. כזה היה השתפכות, לא פחות מאשר נס-שאף אחד לא יכול לחזות את המספרים כי הגיע, אפילו לא בקטע הפרועים ביותר של הדמיון.

בזהירות מפורט הערכות נוכחות, נגזר אישורי, שחזה ממיליון אנשים לבקר את בית המקדש במשך שש יום הפתיחה. עם זאת, עד הבוקר של היום הראשון, מ -600,000 אנשים הגיעו! זה היה הרבה מעבר 150,000 עד 200,000 הצפוי עבור כל יום ועל פי הרכבת ושירותים אוטובוס, עוד 2.5 אל 3 million היו בדרכם להגיע בימים הקרובים שלהם! מתקני האחדות לא יכול להכיל בבטחה מספרים בסדר גודל כזה. סרי Bhagavan, מתוך דאגתו לשלומם של כולם ורווחה-במיוחד עשר אלפי ילדים שהיו במחנה, התקשר מיד קץ Darshans ו טקס המקדש, הגדרה מחדש אותו לקבוצות קטנות יותר כדי להיות הביאו במשך תקופות כבר.

Crowd at Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

אם המספרים האלה התאספו בעולם המערבי ואת האירוע בוטל, התוצאה היתה עשויה להיות אחת של תוהו ובוהו הפרעה, אך הודו כי הקרקע ייחודי קדוש-יש אלפי שנים של מסורת רוחנית. עם עמדות ספוגים הערצה עמוקה של סרי סרי Bhagavan אמה ואת מה שהם מלמדים לבין לחיות, אווירה של שקט שרר ברחבי לאיסוף. מעולם לא היה שמץ של תחושת הפרעה או שיבוש. (תודה בחלק לא קטן של מתנדבים מעל 3,500 האירוע דואג לצרכים האישיים של כל אלה ואת 1,000 אנשי הביטחון.) שינוי תוכניות הלך חלק, וכל גבר, אישה וילד שתכנן, הכין, או באירוע השתתפו זו בטח מרגיש מאוד גאה.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

מקדש האחדות-מקדש עבור הדורות-כבר מקודשת, ואלה מאיתנו יהיה מבורך להשתתף מוקירים Darshans ולשתף אותם עם כל אחד אנחנו יכולים.

מקדש האחדות היה עשר חזון בן בנו של קרישנה ג 'י (אמה של Bhagavan). קרישנה ג 'י שחזה מקדש מפואר שנבנה עבור כל הדתות לאסוף תחת קורת גג אחת. חזון זה בא לידי ביטוי-מקדש האחדות-נבנה לנצל ועל להגדיל את החוקים המדויקים של אנרגיה דינמית שמרכיבים את היקום הפיזי שלנו ולחבר אותו ברחבי קוסמוס. המפגש הגדול של פיזיקה מטאפיזיקה תוכנן בקפידה לפרטי ולאחר מכן שזורים יחד על ידי יחידת אדריכל, ד"ר Prabhat Kumar Poddar Ji-בהרשאה ובהשראה והכוונה של סרי סרי Bhagavan אמה (המייסדים של תנועת האחדות).

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

בכל שלב של עיצוב זה הבית של הבנייה הם המדויק המידות שלהם; בכל אורך, כל פנייה וכל זווית. את הגובה של כל מדרגה מספר שלוש טיסות כבר מחושב מתמטיקה וודית להעביר את האנרגיה לתוך תנועות הגוף של הרגל וגורם בקלות רבה במדרגות של כל כך הרבה כמו יוגה בפעולה. כל קיר המתאים הכבידה של כדור הארץ, בונה. רשתות מרידיאן מגנטיים את המיקום ואת הממד של כל עמוד ואת לקמרון להתאים בצורה מושלמת בתוך מטריקס זה. כל התקרה לגבהים להדהד עם ההילה של האדם כדי ליצור תחושה של הפיזי והרוחני בברכה. כל תוכנית הרצפה (להשלים עם הכיוונים הארציים שלהם), כל חלון ודלת כדי להוסיף תחושה של זרימה טבעית זו. המיקום והכיוון של זרימת המים המקיפים את הבית כולו ליצור את האפקט של להיות על אי איים-ליצור שפע של בהירות לוותר על כל האחרים סטטיים, האנרגיות חסר חיים. הנפש האנושית מזהה את זה כמו הביתה.

מקדש האחדות היא העתק הפיזי המדויק של אלה הדינמיקה הטבעית של החיים. זה מפעיל את היכולת של הגוף האנושי שלנו לשלב אלה הדינמיקה הטבעית לחוויה פיזית, נפשית, רגשית ורוחנית של האחדות. המבנה רק אחרים יש לי עדים של המדע ואת האמנות הסבוכה כזה מפואר הוא מקדש הזהב ב אמריצר, הודו ... בנוי כארבע מאות שנים העסקת זו אותה תודעה גופנית / רוחנית. אלה המקדשים-בית המקדש ואת האחדות מקדש הזהב, הם ביטוי של שליטה אנושית טהורה במישור הפיזי. הם, למעשה, היצורים החיים, הברכה כל יצור חי המזין אותם. ובעוד אנו הופכים בתוך רכיב טהור המעגלים הקוסמית-לא-אנשים לא לבד, אבל כל אחד.

הליכה אל בית המקדש ואת האחדות מקדש הזהב, לך מיד כי רווחים חוויה פיזית נבנו להתאים ממדים רוחניים המדויק שלך. את תחושת הזוהר הטבעי שלך אדם בריא. ובכך לא רק אתה חיבק ידי תחושה של הולם לתוך המקדש, אלא על ידי שמחה עמוקה מתעורר פשוט עומד שם. כמו ללכת לחדר הריפוי שבו כל כוחות ידועים ובלתי ידועים איזון כל הזמן והמרחב כדי ליישר את הפיזי, הגופים המנטלי, הרגשי ומתוחכם לתוך אחד.

Interior Oneness Tempe Golden City

תן לי להסביר מה יותר תשומת לב מסובכים הוקדשה את הפרטים של פתיחת בית המקדש של האחדות. בעולם שבו פינות נחתכים לעתים קרובות הפרטים הם המעיטו בעקביות להתעלם, קרישנה ג 'י (הבן של סרי סרי אמה Bhagavan) לשים כל אלמנט מפורט לעבוד. אני חייב להצהיר כי מדובר למעשה מצטיינים חוויתי ב-אוניברסיטת האחדות הן כאן בהודו, על האחדות, קמפוס אוניברסיטת ב Namale, פיג 'י. החוקים של אכפתיות ושיתוף הם לא פילוסופיות גרידא כאן, הם המציאות בפועל. לאלה של מאות אלפי שנכחו באירוע הזה ועבור מי יבקר מיליארדי זה מבנה מפואר למעלה מאלף שנים לבוא; סרי אמה, סרי Bhagavan, קרישנה ג 'י ואת הארגון כולו באחדות, לא חסך בהוצאות של המדע להגשים את חזונם ואת החסד של השליחות שלהם.

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

ההכנות חנוכה ופתיחת בית המקדש היו בזהירות התווה להורג כמו בנייה של בית המקדש עצמו. במהלך שישה חודשים של תכנון מפורט הסבוכה נכנס הלוגיסטיקה של הפתח. הודו החברה הגדולה והמוצלחת ביותר לניהול האירוע נשכר לפקח על כל היבט. מתקני שהוכנו בעמל רב כדי להתאים את הציפיות היומי של חסידי 120,000 עד 150,000 רוחני. הפרטים כללו לוגיסטית צל כיסה שטחים מחזיק עבור -150,000 אנשים בכל פעם עם מעריצים גדול כל שלושה מטרים, תחנות מים רציפה טריים, שירותי מזון ומתקני שירותים. כמו האנשים הופנו לעבר המקדש בקבוצות של חמשת אלפים, הם עשו זאת באמצעות שלושה קילומטרים של שבילי צל כיסה-שוב את האוויר רענון שימוש במאווררים גדולים כל שלושה מטרים, יחד עם המים, מזון טרי מתקני כפולים.

ביום האירוע לא היו פריצה ומורדות. אתה לא קורא הצלחה המכריע התמוטטות. סרי Bhagavan-לראות את הקהל אל תוך הכפלת מאות אלפי כל כך מהר בהתלהבות-פשוט למועד האירוע ו reconfigured לשלומם טהור של כל האנשים המעורבים.

שוב, תודה עמוקה עם אמה כדי סרי, סרי Bhagavan, ג 'י קרישנה ואת המשפחה עבור טכנולוגיה זו והחזון שלהם; אל Acharyas, את Dasas, את סמל האחדות, המתאמים האזוריים, ועל הארגון כולו באחדות עבודה יפה מאוד.

אנחנו עכשיו לנוע קדימה יחד לתוך עולם של אחדות.

תמיד עם תפילה ברכת אהבה והכרת תודה,
גורו סינג Guruperkarma קאור

מקור: מתוך הבלוג של גורו סינג

ראה גם:  פתיחה מקדש האחדות תמונות, מקדש האחדות תמונות, האחדות המקדש Videos

חדשות קשורות

חברים של תגובות
פורסם ב 05-21-2008 באמצעות ג 'ואן
אני לא בטוח מה אני מאמר AM הדירוג אבל זה נראה כמו מקום שאני רוצה לחיות את החיים שלי החוצה. יש גורו שם?
פורסם ב 05-25-2008 באמצעות Itzel קראנסה
מעולה, יפה, ברור! תודה על שיתוף. הייתי שם גם ונהנו כל כך הרבה אנרגיה, את האנשים, את האירוע! אהבה, Itzel קראנסה ממקסיקו סיטי.
עמוד 1 של 1

כל הזמנים הם GMT. השעה כרגע היא 07:49.

תרגום אוטומטי נמסר על ידי NLP-ER
מופעל על vBulletin ® גירסה 3.8.1
זכויות יוצרים © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises בע"מ
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0
על ידי ניהול מודעה RedTyger
לא פעילה מאת תזכורות Mished.co.uk
Google