Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Vijesti > Oneness Temple
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Soba [1]

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Naslov

Jonas1

! Bilo kakva pitanja? Molim ! Bilo kakva pitanja? Molim, kontaktirajte me! ...

RSS Feed

Member Login

Vaša Opcije
Posvećenja Hrama Jednost, Golden City, Indija, 22 travanj 2008

Ovaj članak prenosi stvarnosti sam osobno doživio i pažljivo istražen tijekom ovaj mimo tjedan dana ovdje u Golden City, gdje smo svjedoci događaja, jedinstvenog u modernom svijetu, otvaranje Jednost hram u Golden City, Indija, 22 Apri
Otvaranje Jednost hram, Golden City, Indija, 22 travanj 2008
od blog Guru Singh

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Dear Ones,

Ovaj članak prenosi stvarnosti sam osobno doživio i pažljivo istražen tijekom ovaj mimo tjedan dana ovdje u Golden City, gdje smo svjedoci događaja, jedinstvenog u suvremenom svijetu.

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008
Oneness Temple

U manje od 24 sata gotovo milijun ljudi iz cijele Indije i širom svijeta, Sjeverna i Južna Amerika, Europa, Rusija, Australija, Afrika, Kina i Japan-putovao u novoizgrađenoj Oneness Temple primiti od Darshan, te izraziti zahvalnost da, i Sri Sri Amma Bhagavan. Takav je bio izljev-ništa kratko čudesnih-da nitko nije mogao predvidjeti brojeve da je stigao, čak ni u najluđu protežu od mašte.

Pažljivo pohađanja detaljne procjene, proizlazi iz potvrde je predvidio milijun ljudi u posjet hramu tijekom šest dana otvaranja. Međutim, ujutro, prvi dan, preko 600.000 ljudi je stigao! To je daleko izvan 150.000 do 200.000 očekuje za svaki dan i po željezničke i autobusne linije, još 2,5 do 3 milijuna su bili na putu za stići u narednim danima! Objekti Jedinstvo nije sigurno bi mogao smjestiti brojeve ove veličine. Bhagavan Sri, iz njegove brige za svačiji sigurnost i dobrobit, osobito deset tisuća djece koja su pohađaju-odmah pozvao kraj Darshans i hram ceremonija, to preustroj u manje grupe da se dovede u preko duže.

Crowd at Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Oneness Temple, hram za dobi-je posvećen, a one od nas blagoslovi da učestvuju će njegovati Darshans i podijelite ih sa svakim možemo.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Jedinstvo hram je bio deset godina viziju Krishna ji (sin i Amma Bhagavan). Krišna ji zamislio veličanstveni hram sagrađen za sve vjere okupiti pod jednim krovom. To očituje vizija-Oneness Temple-je konstruiran iskoristiti i veličati točan zakonima dinamičke energije koji čine naše fizičko svemir i spojite ga kroz Kosmosu. Veliko stjecište fizike i metafizike je zamršeno osmišljen i potom detaljno tkani zajedno majstora arhitekture, dr. Prabhat Kumar Poddar-ji pod nadahnućem i vodstvom i Sri Sri Amma Bhagavan (osnivača jedinstvo pokreta).

Svaka faza tog hrama je projektiranje i gradnja su točni u svojim mjerenjima, svaki dužine, svakom koraku i svaki kut. Visina i broj svake stepenice pojavljuju tri leta je izračunata koristeći vedske matematike za kretanje energije u tijelo nogu pokreti uzrokuju velike lakoće penjanja stepenicama toliko kao Joga u akciji. Svaki zid odgovara Zemlje gravitacijska konstrukti. Magnetski meridijan rešetki i položaj i dimenzije svaki stup i archway savršeno uklapaju u ovoj matrici. Sve od visine stropa rezonirati s ljudske aure stvoriti osjećaj fizičke i duhovne dobrodošlice. Svaki kat plan (kompletan sa njihov zemaljski smjerovima), svaki prozor i vrata dodaj u tom smislu prirodnog toka. Prostora i smjera teče voda oko cijelog hrama stvaraju učinak se na otoku, otoci stvoriti obilje jasnoće i dijeliti sve ostale statične, beživotan energije. Ljudske psihe prepoznaje ovo kao doma.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Oneness Temple je točan fizička replika tih prirodne dinamike života. Aktivira naše ljudsko tijelo 'sposobnost to integrirati ove prirodne dinamike u fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno iskustvo Jednost. Jedini drugi struktura Ja sam svjedok takvih zapetljan znanosti i umjetnosti je veličanstveni Zlatni hram u Amritsar, Indija ... izgrađen oko četristo godina prije zapošljavanja tom istom fizičkom / duhovne svijesti. Ti hramovi-jednost hram i Golden Temple-izraz su čiste ljudske majstorstva na fizičkoj razini. Oni su, zapravo, živim bićima, blagoslov svako živo biće koje ulazi u njih. I dok smo unutar postati čista komponenta Kozmička strujni krugovi-ne-ne samo pojedincima, ali sve jedno.

Pješačka u Jednost hram i Zlatni hram, te odmah iskustvo koje fizički prostor, izgrađeni su da odgovaraju vašim točnim duhovne dimenzije. Vi smislu svoje ljudske prirodne zdrav sjaj. Time ne samo da ste prihvaćenih od strane osjećaj uklapanje u hramu, ali je duboko radost budi jednostavno stoji. Kao i hodanje u ozdravljenje komoru gdje se sve poznate i nepoznate snage ravnotežu svih vremena i prostora za uskladiti fizički, mentalni, emocionalni i suptilnih tijela u jednu.

Pustiti mene objasniti što dodatno zamršen pozornost bila je posvećena detaljima Jednost hrama otvara. U svijetu u kojem kutovima se često rezati i detalji su dosljedno podcijenjena i previdi, Krishna ji (sin i Sri Sri Amma Bhagavan) staviti svaki detaljni element za rad. Moram izjaviti da je ovo izvanredan stvari sam doživjela na Oneness University-i ovdje u Indiji, i na Oneness University Campus in Namale, Fidži. Zakoni brižan i dijeljenje ne samo filozofija ovdje, oni su realnosti u praksi. Za one stotine tisuća ljudi koji su prisustvovali ovom prigodom i za milijarde koji će posjetiti ovaj veličanstveni struktura preko tisuću godina koje dolaze, Sri Amma, Bhagavan Sri, Krishna ji i cijeli Jednost organizacije, pošteđena ni trošak u očitovanju znanosti njihove vizije i milost njihove misije.

Interior Oneness Tempe Golden City

Pripreme za posvetu i hram otvaranja bili su pažljivo ucrtana i pogubljeni kao izgradnja Hrama sama. Više od šest mjeseci od detaljan zapetljan planiranja ode u logistike otvaranja. Indija najveći i najuspješniji event management kompanija je angažiran da nadgleda svaki aspekt. Objekti su spremni ugostiti mukotrpno svakodnevno očekivanja od 120.000 do 150.000 duhovne devotees. Logističke detalje uključeni sjeni pokrivene površine za držanje 150.000 ljudi u isto vrijeme s velikim fanovima svake tri metra, kontinuirano postaje pitke vode, hrane usluga i sanitarije. Kao što su bili usmjereni prema hram u grupama od pet tisuća, što je to učinio kroz tri milje od hlad-pokrivena-putevi ponovno osvježen zrak pomoću velikih navijača svake tri metra, zajedno sa svježom vodom, hranom i WC-objekata.

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

Na dan događaja nije bilo break-padovi. Ti ne nazivam silan uspjeh slom. Bhagavan Sri-vidim gužva množenjem na stotine tisuća, tako brzo i poletno-jednostavno i reprogramirane rekonfigurirati događaj za čisti sigurnost svih uključenih ljudi.

Jedanput opet, s dubokom zahvalnošću Sri Amma, Bhagavan Sri, Krishna ji i obitelji za ovu tehnologiju i svoju viziju, a da biste Acharyas, Dasas, Jednost stožera, regionalni koordinatori, a cijeli Jednost Organizacija za dobro obavljen posao.

Mi smo sada krenuti naprijed zajedno u World of Oneness.

Guru i Guruperkarma Singh Kaur

od blog Guru Singh
Oneness Temple otvaranja Fotografije

Izvor: Oneness Temple Fotografije

See also:  Oneness Temple Videos, Joanne, Ja sam ne siguran što sam članak ocjena ali to izgleda kao mjesto želio bi da žive svoj život van. Ima li guru tamo?

Povezane vijesti

Members's Comments
Posted at 05-21-2008 kod Odlično, prekrasne, jasne! Hvala za šerif. Bio sam tamo i uživali isto toliko energije, ljudi, događaja! Ljubav, Itzel Carranza iz Mexico City.
Posted at 05-25-2008 kod Itzel Carranza
Page 1 od 1

All times are GMT. Trenutno je 08:39.

Automatsko prevođenje Delivered by NLP-er