به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اخبار > معبد یگانگی
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

نویسنده

Jonas1

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید! ...

اشتراک

ورود اعضا

گزینه های شما
از تقدیس معبد یگانگی ، شهر طلایی ، هند ، یدلایمخیرات 2008 آوریل 22

این نوشتار وسیله انتقال واقعیت های من شخصا با تجربه و با دقت بیش از این در اینجا در هفته گذشته در شهر طلایی تحقیق که در آن ما شاهد یک رویداد ، منحصر به فرد در دنیای مدرن ؛ افتتاح معبد یگانگی در شهر طلایی ، هند ، 22 Apri
افتتاح معبد یگانگی ، شهر طلایی ، هند ، یدلایمخیرات 2008 آوریل 22
از وبلاگ از گورو سینگ

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

عزیزان ،

این نوشتار وسیله انتقال واقعیت های من شخصا با تجربه و با دقت بیش از این در اینجا در هفته گذشته در شهر طلایی تحقیق که در آن ما شاهد یک رویداد ، منحصر به فرد در جهان مدرن است.

Consecration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008
معبد یگانگی

در کمتر از 24 ساعت نزدیک به یک میلیون نفر از سراسر هند و در سراسر جهان ، شمال و جنوب امریکا ، اروپا ، روسیه ، استرالیا ، آفریقا ، چین و ژاپن سفر کرده بود به تازگی ساخته شده را به معبد یگانگی از Darshan دریافت خواهید کرد ، و ابراز قدردانی به ، سری Amma و سری Bhagavan. بیرون ریز چنین - چیزی از معجزه - کوتاه است که هیچ کس می توانست پیش بینی شده است که اعداد وارد ، و نه حتی در wildest کشش از تصور بود.

اگر این عدد را در جهان غرب جمع کرده بود و این رویداد لغو شده بود ، سرانجام مجبور شده است به احتمال زیاد یکی از هرج و مرج و برهم ، اما هند - آن سرزمین مقدس و منحصر به فرد کرده است هزاران سال سنت های معنوی. با نگرش در احترام عمیق برای سری Amma و سری Bhagavan و آنچه را برای تدریس و زندگی ، فضای آرام steeped غالب در سراسر تجمع. بود کوچکترین حس اختلال یا اختلال وجود دارد هرگز. (با تشکر نه در بخش کوچکی به بیش از 3،500 رویداد تازه یک داوطلب از مراقبت های شخصی از هر نیاز و آنهایی 1،000 ماموران امنیتی است.) تغییر در برنامه های هموار رفت ، و هر مرد ، زن و کودکی که برنامه ریزی شده ، آماده ، و یا شرکت کننده در این رویداد باید بسیار احساس افتخار.

Crowd at Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008, Consecration, Inauguration

معبد یگانگی - معبد برای سنین - consecrated شده است ، و آن دسته از ما رحمت در آن شرکت خواهد کرد Darshans گرامی داشتن و به اشتراک گذاری آنها را با هر یکی از ما می توانیم.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

هر مرحله از طراحی این معبد و ساخت و ساز در آنها اندازه گیری دقیق هستند ؛ هر طول هر نوبت و هر زاویه. ارتفاع و تعداد پله تا هر سه پرواز محاسبه شده است با استفاده از ریاضیات ودیک به حرکت انرژی را در حرکات پا بدن را که باعث سهولت بزرگ از بالا رفتن از پله های زیادی مانند یوگا در عمل. هر دیواری مطابق با ساختار گرانشی زمین. grids نصف النهار مغناطیسی و محل قرارگیری و ابعاد ستون و از هر جا archway کاملا در درون این ماتریس. همه از ارتفاع سقف را با پیچیدن رایحه انسان حس های جسمی و روحی در استقبال هر طرح طبقه (کامل با جهات دنیوی خود را ایجاد کنید) ، هر پنجره و درب اضافه کردن به این معنی ، از جریان طبیعی است. و قرار دادن جهت جریان آب اطراف معبد کل ایجاد می شود در اثر جزیره - جزایر فراوانی ایجاد شفافیت و توزیع سایر استاتیک ، انرژی های عاری از زندگی. روح انسانی به رسمیت می شناسد این را بعنوان صفحه اصلی.

معبد یگانگی المثنی فیزیکی دقیق از این پویایی طبیعی از زندگی است. این قابلیت را فعال بدن انسان ما را به ادغام این پویایی طبیعی به فیزیکی ، تجربه روانی ، عاطفی و معنوی از یگانگی. ساختار دیگر تنها من از علم و هنر چنین درهم و برهم با شکوه به شاهد معبد طلایی در امریتسار ، هند است... ساخته شده است برخی از چهارصد سال پیش به کارگیری این همان جسمانی / آگاهی معنوی. این معابد ، معبد یگانگی و معبد طلایی - هستند بیان تسلط خالص انسانی در سطح فیزیکی. آنها ، در واقع ، زندگی انسان ، زندگی هر نعمت که به آنها وارد می شود. و در حالی که ما در داخل تبدیل به یک جزء خالص مدارات تابش نه افراد به تنهایی نه اما همه یکی.

Inauguration of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

قدم زدن را به معبد یگانگی و معبد طلایی ، تجربه است که شما بلافاصله فضای فیزیکی ساخته شده اند تا مطابق با ابعاد معنوی خود را دقیق. شما احساس طبیعی تشعشع خود را سالم بشر است. و بدین ترتیب نه تنها به شما توسط حس از اتصالات را به معبد در آغوش ، اما شادی عمیق awakens ایستاده به سادگی وجود دارد. مانند راه رفتن به اتاق شفا که در آن تمام نیروهای شناخته شده و ناشناخته تعادل تمام زمان و مکان به چین جسمی ، روانی ، احساسی و ظریف بدن به یکی.

اجازه بدهید بیشتر توضیح دهید آنچه را پیچیده کرده است توجه به جزییات مربوط به افتتاح معبد یگانگی 'sپرداخت شده است. در هر گوشه جهان که در آن اغلب کوتاه هستند و جزئیات undervalued و همواره نادیده گرفته ، کریشنا جی (پسر سری Amma و سری Bhagavan) قرار دهید هر عنصر جزئیات به کار کند. من باید اعلام نماید که این یک حقیقت برجسته و یگانگی من در دانشگاه با تجربه ، هم در اینجا در هند ، و در یگانگی دانشگاه پردیس در Namale ، فیجی. قوانین مراقبت و به اشتراک گذاری هستند فلسفه محض در اینجا ذکر نشده است ، اما واقعیت در عمل. برای کسانی که صدها هزار نفر حضور داشتند که به این مناسبت و برای میلیاردها خواهد شد که این ساختار با شکوه بیش از هزار سال به دفعات مشاهده شده آمده ؛ سری Amma ، سری Bhagavan ، کریشنا جی و سازمان یگانگی کامل ، هیچ هزینه در manifesting علم بینایی خود را از فضل و ماموریت خود را بخشوده.

آماده سازی برای تبرک و گشایش معبد به عنوان جدولها را با دقت و اعدام به عنوان ساخت و ساز از معبد خود دارد. بیش از شش ماه از جزئیات پیچیده ای برنامه ریزی رفت و به تدارکات از باز کردن. بزرگترین و موفق ترین رویداد هند به شرکت مدیریت نظارت بر هر جنبه ، استخدام شد. امکانات painstakingly آماده شدند تا پاسخگوی انتظارات روزانه از 120،000 تا 150،000 معنوی جانبازان. جزئیات لجستیکی شامل سایه برگزاری مناطق تحت پوشش برای 150،000 نفر در یک زمان با بزرگ طرفداران هر سه متر ، مستمر ایستگاه های آب شیرین ، خدمات غذا و استفاده مشترک از توالت. همانطور که مردم به سمت معبد در گروه های پنج هزار نفر آنها نتوانستند پس از سه مایل از مسیر های زیر و بم کردن تحت پوشش - دوباره هوا دوباره به کارگردانی بود با استفاده از فن های بزرگ هر سه متر ، همراه با آب تازه ، مواد غذایی و توالت امکانات.

Interior Oneness Tempe Golden City

در روز واقعه وجود ندارد سود و فراز زندگی قرار گرفتند. شما نمی موفقیت تماس شکست. سری Bhagavan - دیدن جمعیت ضرب را به صدها هزار نفر را به سرعت و به سادگی علاقه و اشتیاق - rescheduled و reconfigured رویداد برای ایمنی خالص از همه افرادی که درگیر.

Opening of Oneness Temple Golden City, India, April 22, 2008

یکبار دیگر ، با حق شناسی عمیق به سری Amma ، سری Bhagavan ، جی کریشنا و خانواده برای این فن آوری و چشم انداز خود را ؛ به Acharyas ، Dasas ، یگانگی کارکنان ، هماهنگ کننده منطقه ای و یگانگی کل سازمان برای یک کار خوب انجام می شود.

ما اکنون با هم به جلو حرکت جهانی یگانگی.

همیشه با عشق نماز برکت و قدرشناسی ،

گورو سینگ و Guruperkarma Kaur

از وبلاگ از گورو سینگ
عکس افتتاحیه معبد یگانگی

منبع : معبد یگانگی عکس

همچنین ببینید :  معبد یگانگی فیلم، جوآن، من مطمئن نیستم که من مسوول هستم ، اما ارزش آن را خیلی دوست محل من می رسد می خواهم زندگی من برای زندگی کردن. وجود دارد معلم وجود دارد؟

اخبار مرتبط

نظرات کاربران 's
ارسال شده در 05-21-2008 توسط عالی ، زیبا ، روشن! با تشکر برای به اشتراک گذاری. من در آنجا نیز لذت می برد و آنقدر انرژی ، مردم ، واقعه! عشق ، Itzel Carranza از مکزیکو سیتی.
ارسال شده در 05-25-2008 توسط Itzel Carranza
صفحه 1 از 1

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 09:12.

ترجمه های درخواست شده خودکار ان تحویل داده شده توسط - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google