Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Вести > Глобална Јединство
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Аутор

Јонас1

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Контактирајте ме! ...

Субсцрибе

Улаз за Цланове

Ваше Опције
Глобална Свест - све за један - један за све

Ми смо у вези промене у глобалној свести. Свако од нас мора урадити наш део. Постоје вероватно боље везе у речи и реченице да објасни то знање. Ја нисам најбоља особа да делите истину као што сам то разумем, али ја немам поруке, као и
До:  Тереза Ј. Тхурмонд Морис

Ми смо сви овде да истражују, уче и на искуство живота. Налазимо се осетан интелигентни као облик материје да проширимо нашу свест чула да смо само искуство, док у физичком облику. Ми смо сви за једног и један за све. То је нешто што се може објаснити науку моделима када смо декодира Ларге Хадрон Цоллидер (ЛХЦ-у) и Бог честица. Има много нових начина размишљања о науци и дух. Постоје људи који се доводи у питање наше прошлости и оно што мисли да је истина.

Сада ћемо имати промене дешавају на начин на који мисли у прошлости. Сада ћемо научити да је много наше историје неће мењати, јер имамо више информација и података. Постоји много тога да научи и релеарн. Ту ће бити неких ретоолинг у више од наше глобалне свести.

Постоји потреба за глобалне свести и глобалних промена у оно што је важно да се ширење ове планете и опстанак. Ми ћемо бити учење о новим морала, етике и стварању нових система вредности. Ми смо спремни за нове технолошке комуникације свету истине. Они који нису искрени ће бити суђени.

Сада мора да схвати да док смо овде у физичком облику да енергију стварима. Сви смо материју. Сва материја стварима. То је сада део велике шеме ствари и решење за наше проблеме. Истина је да ће бити важнији него икада.

Ми ћемо се омогућава свим људима да искусе живот на бољи начин у будућности. Образовање ће донети информација онима који нису могли добити у прошлости због баци система или нивоа егзистенције, због културне прихватање. Бити сиромашан није кривично дело или начин живљења. Бити сиромашан у прошлости значило би радили послове без других људи или би желели обављају. Више интелигентних и образованих наравно добили боље послове. На овај начин живота важи за већину земаља, а не само Индије. Индија се користи само као пример.

Наше менталне свести енергије је само један део нашег постојања. Већина људи су рођени са истим чулима. Већина оних који су рођени на земљи, дате су основне шест чула. За оне којима је потребна подсећања, они се виде, слуха, мирисање, додиривање, дегустације, као и шесто чуло је осећај. Потресно и осећај није иста ствар.

Поред тога, сада због енергетске промене у нашој галаксији, ми ћемо доживети време које су осетљивије. Људи желе да знају шта да очекују. Кажем да очекујем промену. То је нешто што је константа у свемиру. Ми смо сви мења и шири на много начина.

Било је прошлост лица и додатни террестриалс који су дошли на Земљу у физичком облику, као људска бића. Неке су написане о томе у нашој историји у Библији и Курану. Било је много великих људи није писано о њему. Неки су написали о причама, али су изгубили кроз време.

Ми смо ових бића третирају као пророка и лидера. Постоји историја и приче у свим земљама о нашим вођама. Неке од ових су били духовне вође. Неки од ових назива су краљеви, Брооклын, богова и богиња. Исус је само човек који је живео велики број у исто време он је ходио земљом. Другима је био вођа и пророка. Исус је био изабран лидер екстра террестриалс да су неки називају Бог или Јахве.

Ту су ратове и гласове о ратовима од поцетка или снимљених времена на земљи. Ово је део начина на који живи на земљи. Постоје Богови и додатни земаљски начин живота на земљи који су коришћени за стварање ових ратова. Било је више ратова борили преко религије и веровања од било ког другог разлога. Било је ратова борили за земљу права од стране људи географских подручја на Земљи. Већина претходних цивилизација и империја је око раст и промену.

Када размишљамо о енергија и материја која се даје за све нас на земљи, то се своди на истраживању и ширењу наше енергије и материје у укључују више. Ми искуство живота на много начина и на многим нивоима.

Још боље је одувек у основи филозофије великих лидера и њихових влада цивилизација. Енергетски извори потребе и жеље бића на различите начине. Неки су империјалистичка царства лидера.

Још увек нисмо сазнали да постоји више од та потреба и жеља за више. Увек постоји потреба за више од свега. Кроз време, ми смо желели више. Људска бића постали похлепни. Ми смо желели више хране, више склониште, више одеће, више људи, а више ствари. Поред тога, чак и више љубави за сиромашне и осиромашено.

Ми сви морамо схватити да је боље још док смо сви учествују у процесу раста и ширења. Да ми научити да брину једни о другима како смо дошли на ову планету док не враћамо поново на нашим бесмртним бићима Асценсион царство.

Они који сада постоје на Земљи има више нивоа постојећих и размишљања. Морамо схватити да не стари начин размишљања нам не служе више није било.

Схватамо да своју енергију више не преживи у брод или физичког тела која је креирана за енергију зовемо дух да постоји тако дух се враћа назад у души. Душа је стварна енергија масе који никада не истиче и бесмртан.

Постоји много начина да се мисли и осећа о нашој енергије унутар физичког тела. Постоји много начина да се оствари наш ниво свести. Имамо нивоа сада називају Бета, алфа, тета, Делта, и гама. Ови нивои не морају да се односе једни према другима и не морају бити свесни и свесни једни других.

Постоје многе делове душе. Постоји много нивоа разумевања на основу претходних реинкарнација материје у овом раду и свијету и другима. Ово није само портал за постојање живота на физички и ментални обрасци.

За многе на земљи, они нису имали разлога да верује у будућност енергије. Многи људи на земљи не схватају да живот пролази и бесмртан. Нова глобална свест нуди људима нови нацин да постоји и да живи у овом тренутку.

Многи Асценсион бића која су жива и добро на планети Земљи су се вратили по избору. Ово је њихово позивање и избор је сигурно у друго време и место да многи бића небо или простор.

Како ћемо почети да отворено, наше свести и наше умове да друге могућности које нису јавно расправљало пре него што као прави енергије и материје него у другим духовним и верским атмосфера је оно што ће донети промене. Ми смо отворено разговарати и креирати нова имена, нова знања и нова ствар за све што смо заједно откривамо. Ми стварамо истине у свему за све ствари као енергија у питању.

Ми смо у вези промене у глобалној свести. Свако од нас мора урадити наш део. Постоје вероватно боље везе у речи и реченице да објасни то знање. Ја нисам најбоља особа да делите истину као што сам то разумем, али ја немам поруку и као комуникатор, морам договорили да деле оно што знам, без обзира на последице које може довести на физичке егзистенције, а овде на земљи. Ово сам направио избор. Сам изабрао да дође у земљу. Ја сам изабрала да живим, да умре, и повратка.

Ми смо сви део глобалне свести. Сви смо енергија у питању. Сви смо материју.

Превише мисли у глави јер нико да се збуни. То је зато што смо одвојено. Имамо могућност да достигне Акашик ратарство и Обједињена Поље порекла.

Глобални Свест је део да буде цео. Да ли шта се може учинити да истражују, уче, стварају, и искуство бити део овог тима интелигентних живих бића на Земљи. Честитамо на наставак вашег живота на Земљи са другима. Ово укључује и мене! Глобални Свест се сада открива другима а не само аватаре и Вазнесења људима. Постоји Гноза откровење.

Свету има много духовних људи који не морају бити у једној или другој религији. Нема религије на земљи, који су савршени.

Постоје делови истине у многим местима. Неке истине се налази у Мртвог мора и други скролује који нису били укључени у Библији. Будућност науке и религије ће се променити. Ту ће бити нове области истраживања у будућности. Ми смо комбинујући ће да уче са новим људима долазе на земљу. Ларге Хадрон Цоллидер це бити део њихове глобалне свести. Оне од нас на земљи, који су још увек живи ће проћи на другу егзистенцију. Сви смо искуство живота и смрти за разлог.

Наду и веру део се живи на земљи живих, као интелигентна бица. Они који не верују у вишем енергетском ће сазнати истину у овом животу, или на следећу. Они не могу да верују у живот после смрти, али постоје и они од нас на земљи које могу да деле сведочанство да постоји живот после смрти и нечије успомене путују у следећи ниво егзистенције.

Истина је тамо за друге да упознају и користе. Наше животе у опасност. Морамо суочити опасна непријатеља како бисмо заштитили наш свет дом. Ми који се сјећају наше прошлости и наше судбине које нису од људског света ће поделити оно што знамо са онима који ће бити регрутовани у будућности.

То је део глобалне свести сада откривено другима, а не само одабрани Вазнесења људима. Неки могу бити различитих вера зове зависно одакле потиче. Ми у глобалној свести ће схватити да окупља и подржава религија на земљи је не одговор на спасење. Бити духовно и жели да делите наше вере је у реду.

Морамо да деле да смо свесни да се Бог не налази у зградама зовемо црквама. Ми смо изабрали да пратите у нашим прецима кораке част од прошлости. Се клањамо као што смо изабрали. Ми смо сви слободни да бирају ко је и шта да поклоним. Већина нас све више верују у моћ на земљи. Још увек изабрати да верује у Бога. Неки од нас још увек верују у свевишњег и захтев "У Бога верујемо". Ово треба да буде дозвољена и прихваћена у свету као једноставно и начин избора.

Једна ствар која ће наше Супериорни се дозвољава људима корист за оне који се моле да им се дозволи да бирају.

Постоје будисти који бирају да се поклони и блиске Богу на начин на који многи нису свесни. Постоје многа имена Бога и надређеног бића која су на вишем нивоу него што смо ми на земљи препознају намере оних од нас на земљи горе. Постоји начин да постану свесни истине. Истина ће нас ослободити. Ми треба да науче шта је прикладно за нас да знају и науче пре напуштања земље. Треба да захвалимо наше прошлости лидера који је знао истину. Они су сачували наше животе. Постоје бића на земљи доношење одлука за све нас у целини. Обратите пажњу на оне задужен за енергетику. Ова глобална свест се све за једног и један за све. Ако је то тешко разумети, погледајте како Ларге Хадрон Цоллидер (ЛХЦ-у) неће користити енергију да траже Божија честица.

добар чланак

Морамо да деле да смо свесни да се Бог не налази у зградама зовемо црквама. Ми смо изабрали да пратите у нашим прецима кораке част од прошлости. Се клањамо као што смо изабрали. Ми смо сви слободни да бирају ко је и шта да поклоним. Већина нас све више верују у моћ на земљи. Још увек изабрати да верује у Бога. Неки од нас још увек верују у свевишњег и захтев "У Бога верујемо". Ово треба да буде дозвољена и прихваћена у свету као једноставно и начин избора.

Једна ствар која ће наше Супериорни се дозвољава људима корист за оне који се моле да им се дозволи да бирају.

Постоје будисти који бирају да се поклони и блиске Богу на начин на који многи нису свесни. Постоје многа имена Бога и надређеног бића која су на вишем нивоу него што смо ми на земљи препознају намере оних од нас на земљи горе. Постоји начин да постану свесни истине. Истина ће нас ослободити. Ми треба да науче шта је прикладно за нас да знају и науче пре напуштања земље. Треба да захвалимо наше прошлости лидера који је знао истину. Они су сачували наше животе. Постоје бића на земљи доношење одлука за све нас у целини. Обратите пажњу на оне задужен за енергетику. Ова глобална свест се све за једног и један за све. Ако је то тешко разумети, погледајте како Ларге Хадрон Цоллидер (ЛХЦ-у) неће користити енергију да траже Божија честица.

Извор: Тереза Ј. Тхурмонд Морис

Видите такође: Свест, Глобална Свест, Свест теме, Декан Радин (видео)

Повезане вести

Чланови'с Коментари
Објављено на 10-05-2009 од лоссуеигхтдиет
добар чланак
Страна 1 Хинду божанства: 1

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 04:55.

Хвала НЛП-ЕР можете уживати аутоматским преводима
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google