Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Lajme > Filma
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Titulli

Jonas1

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Ju lutem kontaktoni me! ...

ShkÄ—putur

Member Login

Options juaj
Ne jemi për ndryshim në vetëdijen globale. Ne secili duhet të bëjë pjesën tonë. Nuk janë ndoshta fjalët më të mira dhe lidhjet në dënime të shpjeguar këtë njohuri. Unë nuk jam person i mirë për të ndarë të vërtetën si Unë e kupto

Ndërgjegje kolektive
Nga:  Tereza Thurmond J. Morris

Ne të gjithë jemi këtu për të shqyrtuar, mësuar, dhe për përvojën e jetës. Ne jemi këtu në formë të ndjeshëm të zgjuar që e lëndës për të zgjeruar vetëdijen tonë të shqisave që ne mund vetëm përvojë ndërsa në formën fizike. Ne jemi të gjithë për një dhe një për të gjithë. Kjo është diçka që mund të shpjegohet me modelet e Shkencës një herë ne deshifroj Large Hadron Collider (LHC) dhe grimcë Perëndisë. Ka shumë mënyra të reja të të menduarit për shkencë dhe shpirtin. Ka njerëz që janë marrë në pyetje në të kaluarën dhe çfarë kemi menduar për të vërtetën.

Ka shumë mënyra për të adhuruar dhe këto mënyra janë ato që ka ndarë kulturave tona në të kaluarën. Mënyra jonë e ekzistencës mbi tokë janë të gjera dhe ne kemi përhapur kultura tonë dhe sistemet e besimit tonë përmes jashtë kohë në tokë. Disa prej tyre kanë humbur dhe disa janë përshtatur me kalimin e kohës. Informacion ka ndryshuar. Ka arsye që ne rekord tregimet tona. Disa tregime janë rreth besimit dhe adhurimit.

Ne tani do të ketë ndryshime ndodhin në mënyrë ne kemi menduar se në të kaluarën. Ne tani do të mësojmë se shumë të historisë sonë do të ndryshojë sepse ne kemi më shumë informacion dhe të dhëna. Ka shumë për të mësuar dhe relearn. Nuk do të ketë disa retooling në më shumë se vetëdijen tonë globale.

Ekziston një nevojë për ndërgjegjen globale dhe ndryshimin global në atë që është e rëndësishme për zgjerimin e këtij planeti dhe mbijetesën. Ne do të mësuar rreth moralit të ri, etika, dhe krijimin e një sistemi të ri të vlerave. Ne jemi të gatshëm për një botë të re komunikimi teknologjik të së vërtetës. Ata që nuk janë të sinqertë do të gjykohet.

Ne tani duhet të kuptojnë se, ndërsa ne jemi këtu në formë fizike që çështjet e energjisë. Ne të gjithë këtë çështje. Të gjitha çështjet çështje. Kjo është tani pjesë e skemës madh të gjërave dhe zgjidhje për problemet tona. Vërtetë do të jetë më i rëndësishëm se kurrë.

Ne do të jenë lejuar të gjitha qenieve të përjetojnë jetën në një mënyrë më të mirë në të ardhmen. Arsimit do të nxjerrë informacion për ata që nuk mund të marrin atë në të kaluarën për shkak të një sistemi të hedhura apo nivel të ekzistencës për shkak të një pranimit kulturor. Duke qenë të varfër nuk është një krim ose një mënyrë për të jetuar. Duke qenë të varfër në të kaluarën do të thotë nuk ka bërë punë njerëz të tjerë të kërkuar ose do të kryejë. Më shumë inteligjent dhe i edukuar natyrisht marrë punë më të mirë. Kjo mënyrë e jetës vlen për shumicën e vendeve dhe jo vetëm India. India është përdorur si vetëm një shembull.

Ardhmen në Indi për shembull do të ndryshojë. Paprekshëm nuk po arsimohen dhe të arsimuar për të ardhmen e tyre. Kjo do të ndryshojë në kohë me punë të tjera të ofruara për këtë klasë ish-të njerëzve. Kjo është pjesë e ndërgjegjes tonë globale. Ka njerëz të cilët do të duhet të aplikojnë kapacitetin e tyre mendor në mënyrë që të excel. Ka njerëz të rinj në tokë në disa prej vendeve më të varfëra, që tashmë janë marrë një mënyrë më të mirë të jetës. Pjesa më e madhe e asaj pjesë ne do të ndihet rreth botës. Ne jemi pjesë e ndryshimit në vetëdijen globale. Të gjithë për një dhe një për të gjithë. Ne jemi të gjithë pjesë e kësaj bote dhe janë të gjitha pjesë e një specie. Ata që janë përgjegjës për këtë botë, do të duhet të ofrojnë ushqim dhe liri për të gjitha qeniet në të ardhmen.

Ndërgjegjësimit jonë mendore të energjisë është vetëm një pjesë e ekzistencës sonë. Shumica e njerëzve janë të lindur me shqisat e njëjtë. Shumica e atyre lindur në tokë janë dhënë bazë gjashtë shqisat. Për ata që duhet kujtuar, ata janë duke parë, dëgjuar, nuhatje, prekje, provë, dhe kuptimin e gjashtë është ndjenjë. Prekur dhe ndjenjë nuk është e njëjta gjë.

Përveç kësaj, tani për shkak të ndryshimit të energjisë në galaktikë tonë, ne do të përjetojnë herë se janë më të ndjeshme. Njerëzit duan të dinë se çfarë të presin. Them pres ndryshim. Kjo është diçka që është konstante në univers. Ne jemi të gjithë ndryshimin dhe zgjerimin e në shumë mënyra.

Ka patur subjektet e kaluara dhe terrestrials shtesë që kanë ardhur në tokë në formë fizike si qenie njerëzore. Disa prej tyre kanë qenë shkruar rreth në historinë tonë në Bibël dhe Kur'an. Kishte njerëz shumë të madhe, jo me shkrim rreth. Disa ishin shkruar për histori, por kishin humbur me kohe.

Ne trajtuar këto qenie si profetë dhe udhëheqësve. Nuk ka histori dhe tregime në të gjitha vendet rreth liderët tanë. Disa nga këta ishin krerë shpirtërore. Disa nga këto ishin quajtur Kings, Queens, zotat dhe perëndesha. Jezusi ishte thjesht një njeri të shumtë, të cilët kanë jetuar në të njëjtën kohë ai ecte në tokë. Për të tjerë ai ishte një udhëheqës dhe një profet. Jezusi ishte një udhëheqës i zgjedhur i terrestrials shtesë që disa i referohen si Zot apo Zoti.

Nuk kanë qenë luftëra dhe thashethemet e luftrave që nga fillimi apo kohë të regjistruar në tokë. Kjo është pjesë e mënyrës se si të jetojnë në tokë. Ka Gods dhe mënyra shtesë tokësor jetojnë mbi tokë e që janë përdorur për të krijuar këto luftëra. Ka qenë luftërat më shumë luftuan për fe dhe besime se çdo arsye të tjera. Nuk kanë qenë luftëra luftuar për të drejtat e tokës nga populli i zonave gjeografike në tokë. Shumica e civilizimeve dhe perandorive ishin të fundit në lidhje me rritjen dhe ndryshimin.

Kur ne mendojmë për çështje të energjisë dhe që është dhënë për të gjithë ne në tokë, ai vlon poshtë për të eksploruar dhe zgjerimin energjinë tonë personale dhe çështje për të përfshirë më shumë. Ne jetë përvojë në shumë mënyra dhe në shumë nivele.

Më shumë është më e mirë ka qenë gjithmonë në themel filozofinë e udhëheqësve të mëdha dhe qeveritë e tyre të qytetërimeve. Energjisë ushqen nevojat dhe dëshirat e qenieve në mënyra të ndryshme. Disa ishin krerë imperialist perandori.

Ne nuk e kanë mësuar ende se ka më shumë se kjo nevojë dhe dëshirë për më shumë. Nuk është gjithmonë nevojë për më shumë së çdo gjë. Nëpërmjet kohë, ne kemi kërkuar më shumë. Qenieve njerëzore u bë lakmitar. Ne kemi kërkuar më shumë ushqim, strehim më shumë, veshje më shumë, më shumë njerëz, dhe më shumë gjëra. Përveç kësaj, bamirësie edhe më shumë për të varfërit dhe të varfër.

Ne të gjithë duhet të kuptojnë se më shumë është më e mirë për aq kohë sa ne jemi të gjithë marrin pjesë në zhvillimin dhe procesin e zgjerimit. Ne duhet të mësojnë për t'u kujdesur për njëri-tjetrin si kemi ardhur deri në këtë planet do të kthehemi edhe një herë të qenieve tona ngjitjen fushë pavdekshëm.

Ata që ekzistojnë tani në tokë kanë nivele shumë të ekzistuese dhe të menduarit. Ne duhet të kuptojnë se mënyra e vjetër e të menduarit nuk do të na shërbejnë më gjatë.

Ne e kuptojmë se energjia e tyre nuk mund të mbijetojnë në anije ose trupi fizik që ishte krijuar për të energjisë që ne e quajmë shpirt të ekzistojë kështu që shpirti e kthimit prapa të shpirtit. Shpirti është masë aktuale të energjisë që kurrë nuk mbaron dhe është i pavdekshëm.

Ka shumë mënyra për të menduar dhe të ndjehen për energjinë tonë brenda trupit tonë fizik. Ka shumë mënyra për të realizuar nivelet tona të vetëdijes. Ne kemi ne nivele tani referohemi si beta, alfa, theta, delta, dhe gama. Këto nivele nuk shprehin domosdoshmërisht kanë të bëjnë me njëri-tjetrin dhe nuk janë domosdoshmërisht të ndërgjegjshëm dhe të vetëdijshëm për njëri-tjetrin.

Ka shumë pjesë e një shpirt. Ka nivele shumë të kuptuarit të bazuar në rizgjimin e kaluara e materies në këtë punë dhe botë dhe në të tjerët. Kjo nuk është vetëm portalin e jetës për ekzistencën e saj në forma fizike dhe mendore.

Shpirtrat tanë janë të ndara për një kohë në mënyrë që ne të mësuar. Ne jemi krijuar të gjitha me një kodim ADN-së dhe kjo është ajo që encases kujtesës dhe çfarë vazhdon si njohuri kemi lënë pas tokë. Kemi marrë 23 palë e kromozomeve nga çdo e prindërve tanë. Kjo na jep 46.

Shtëpitë tona tru aftësinë tonë mendore të mbajë njohuritë që ne i quajmë kujtimet e cila do të nisen me energji elektrike ne e quajmë shpirt. Disa njerëz thonë se ADN-ja jonë është ajo që na jep tonë zorrë anijeve tona, ndërsa në tokë. Ne e dimë se kjo është se si ne të gjithë të fillojnë në tokë. Por, çfarë të energjisë është aplikuar në këtë çështje. Kjo është pjesë e pjesëz Perëndisë që ne jemi në kërkim për me Large Hadron Collider. Thermije Perëndia është përbërës mungon, ose kështu që ne mund të mendojnë. Ka shkencëtarët të cilët janë marrë vendime për të gjithë ne. Përsëri, kjo është pjesë e ndërgjegjes globale. Ne energjisë studim mbi tokë si grimca.

Për shumë mbi tokë, ata nuk kanë pasur asnjë arsye për të besuar në të ardhmen e energjisë. Shumë njerëz në tokë nuk e kuptojnë se jeta vazhdon dhe është i pavdekshëm. Vetëdije e re globale është qenie njerëzore që ofron një mënyrë të re të ekzistojë dhe të jetë i gjallë në këtë kohë.

Shumë qenieve ngritjes se janë gjallë dhe mirë të planetit tokë janë kthyer nga zgjedhje. Kjo ishte thirrje e tyre dhe zgjedhja e bërë të sigurt në një kohë dhe vend se qeniet shumë thirrje qiell e as hapësirë.

Si ne fillojmë të hapur, vetëdijen tonë dhe mendjet tona për të mundësive të tjera që nuk janë diskutuar hapur para si energji të vërtetë dhe çështje të tjera se sa në një atmosferë shpirtërore dhe fetare është se çfarë do të sjellë ndryshime. Ne jemi të hapur të diskutuar dhe për të krijuar emra të rinj, njohuri të reja, dhe çështje të reja për të gjithë që ne jemi duke zbuluar së bashku. Ne jemi duke krijuar të vërtetën në të gjitha gjërat për të gjitha gjërat si energji në çështje.

Ne jemi për ndryshim në vetëdijen globale. Ne secili duhet të bëjë pjesën tonë. Nuk janë ndoshta fjalët më të mira dhe lidhjet në dënime të shpjeguar këtë njohuri. Unë nuk jam person i mirë për të ndarë të vërtetën si Unë e kuptoj këtë, por unë kam një mesazh dhe si një komunikator, unë kam rënë dakord që të ndajnë atë që unë e di, pavarësisht nga pasojat që ajo mund të sjellë në ekzistencën e mia fizike, ndërsa këtu në tokë. Unë e bëra këtë zgjedhje. Unë zgjodha për të ardhur në tokë. Unë zgjodha për të jetuar, vdesin, dhe kthim.

Ne jemi të gjithë pjesë e ndërgjegjes globale. Ne jemi të gjithë energjisë në këtë çështje. Ne të gjithë këtë çështje.

Shumë shumë mendime në kokë, sepse për të marrë një hutuar. Kjo është sepse ne jemi të veçantë. Ne kemi aftësinë për të arritur në terren Akashic dhe Fusha e Bashkuar e Origjinës.

Ndërgjegjes globale është pjesë e gjithë tani. A se çfarë mund të bëhet për të shqyrtuar, të mësojnë, të krijojë, dhe përvoja qenë pjesë e këtij ekipi të qenieve inteligjente i ndjeshëm në tokë. Urime për vazhdim të jetës suaj në tokë me të tjerët. Kjo përfshin mua! Ndërgjegjes globale është tani duke u shpallur për të tjerët jo vetëm Avataret dhe Ngjitja Qenie. Nuk është një zbulesë Gnosis.

Botë ka njerëz shumë shpirtërore të cilët nuk janë domosdoshmërisht në një fe ose një tjetër. Nuk ka fe mbi tokë, të cilat janë të përsosur.

Ka pjesë të së vërtetës në shumë vende. Disa vërteta është gjetur në broshurat e Detit të Vdekur dhe fletushkat të tjera që nuk janë përfshirë në Bibël. Të ardhmen e shkencës dhe fesë do të ndryshojë. Nuk do të jetë fusha të reja të studimit në të ardhmen. Ne jemi duke kombinuar do të mësojnë me qenie të re që vjen në tokë. Large Hadron Collider do të jetë pjesë e vetëdijes së tyre globale. Ata prej nesh në tokë që janë ende gjallë do të kalojë mbi një tjetër ekzistence. Ne të gjithë përvojën e jetës dhe vdekjes për një arsye.

Shpresë dhe besim është pjesë e të qënit gjallë mbi tokë si një qenie inteligjente i ndjeshëm. Ata që nuk besojnë në një fuqi më të lartë do të gjeni të vërtetën në këtë jetë ose një tjetër. Ata nuk mund të besojnë në jetën pas vdekjes por nuk janë ata prej nesh në tokë që mund të ndajnë një dëshmi se atje është jeta pas vdekjes dhe kujtimet e të shkojë në nivelin tjetër të ekzistencës.

Vërteta është atje për të tjerët për të shqyrtuar dhe përdorur. Jetët tona janë në rrezik. Ne duhet të përballen me një armik i rrezikshëm me qëllim për të mbrojtur botën tonë në shtëpi. Ne, që e kujtojnë kaluarën tonë dhe fatin tonë që nuk janë të botës njerëzore do të ndajnë atë që ne e dimë me ata të cilët do të rekrutohen në të ardhmen.

Kjo është pjesë e ndërgjegjes globale tani po shpall për të tjerët dhe jo vetëm për të Qënieve zgjedhur Ngjitjes. Disa mund të quhet e besimeve të ndryshme në varësi nga ku ka origjinen. Ne në vetëdijen globale do të kuptojë se mbledhur dhe mbështetjen e feve në tokë nuk është përgjigje për shpëtim. Duke qenë shpirtërore dhe duke dashur për të ndarë besimin tonë është e mirë.

Ne duhet të ndajnë se ne jemi të vetëdijshëm se Zoti nuk është vendosur në ndërtesat që ne e quajmë kishave. Ne kemi zgjedhur të ndjekin gjurmët e etërve tanë nga nderuar kaluara. Ne nuk i adhurojmë si kemi zgjedhur. Ne të gjithë janë të lirë të zgjedhin se kush dhe çfarë të adhurojmë. Shumica prej nesh të gjithë besojnë në një fuqi më të lartë mbi tokë. Ne ende zgjedhin të besojnë në një Zot. Disa prej nesh ende besojnë në plotfuqishëm dhe pretendojnë "Në Zot We Trust". Kjo duhet të jetë e lejuar dhe i pranuar në mbarë botën si një mënyrë të thjesht dhe një zgjedhje.

Një gjë që Qenie e mrekullueshme jonë do të favorizojnë është e lejuar për ata që adhurojnë të lejohen të zgjedhin.

Ka Budistët që janë zgjedhur për të adhuruar dhe janë të afërt me Zotin në mënyrë që shumë nuk janë të vetëdijshëm. Ka shumë emra të Zotit dhe qenie superiore që janë në një nivel më të lartë për të qenë se jemi në tokë i njohin qëllimet e ata prej nesh në tokë sipër. Nuk është një mënyrë për t'u bërë të vetëdijshëm për të vërtetën. Vërtetë do të vendosë të na lirë. Ne duhet të mësojmë se çfarë është e përshtatshme për ne të dinë dhe të mësojnë para se të nisej në tokë. Ne duhet të falënderoj udhëheqësit tonë të kaluar, të cilët e dinin të vërtetën. Ata i shpëtoi jetën tonë. Ka qenie në tokë marrë vendime për të gjithë ne si një e tërë. Kushtoj vëmendje për ata që i ngarkuar me energji. Kjo vetëdije globale është e të gjithë për një dhe një për të gjithë. Në qoftë se është e vështirë për të kuptuar, i referohen si Large Hadron Collider (LHC) do të përdorimit të energjisë për të kërkuar Particle Zotit.

Burimi: Tereza Thurmond J. Morris

Shih gjithashtu: Ndërgjegje, Global Consciousness, Temat e ndërgjegjes, Dean Radin (videos)

Related News

Komentet e Anetareve Aktualisht nuk ka komente.

Te gjitha kohët janë në GMT. Ora tani është 10:22.

Falë NLP-er ju mund të gëzojnë përkthime automatike